Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Vagy legalább az ajánlott egerek listáját nézd át!
Aktuális hozzád illő legjobb ajánlatokért pedig kérdezz bátran itt a fórumban!
Forma összehasonlító oldalak: RTINGS, EloShapes
Gyakori fogások: Reddit
Hirdetni tilos a fórumban, használd a Hardveraprót!
Utoljára frissítve: 2021. 11. 25.
Amennyiben billentyűzetet keresel: Milyen billentyűzetet vegyek?
Egér / egérpad beárazás: PERIFÉRIA beárazás
Új hozzászólás Aktív témák
-
Delphinus
kezdő
-
grigo
őstag
Sziasztok. Az itt kapott jótanácsok alapján vettem egy Pulsar X2H-t. Teljes mértékben meg is vagyok vele elégedve, nekem kb ennyi kell. Az egyedüli gondom vele - ami totálisan felk.rja az agyam - hogy pár használat után az egér olyan, mintha ráfostam volna. Begyűjti az ujjlenyomatot és ilyen maszatfoltok keletkeznek rajta, mintha ott a festés kopott lenne. Totálisan felidegel, hogy akkor most minden használat után törölgessem.
A kérdésem az, hogy létezik olyan aminek a burkolata, bevonata nem ilyen? Vagy ezzel meg kell barátkoznom? Elsőre nagyon tetszett ez a matt fény ami rajta van. Most viszont váltáson gondolkodom.https://www.flickr.com/photos/120343053@N04/
-
Szellem.
nagyúr
válasz grigo #101662 üzenetére
Sajnos a sima kiadásoknak a coatingja nem a legjobb. Nekem is volt egy Xlite V3 Large, de minden meccs után törölgetnem kellett, mert gyűjtötte a zsírt a maszatot.
Viszont most egy limitált kiadású zöld V3 es van, aminek viszont a coatingja zseniális. Egyszer töröltem le amióta megvan, de nem érzek alatta semmi.
Szóval, vagy vásárolsz gripet, ahogy koxx írta, vagy veszel egy es kiadást.[ Szerkesztve ]
-
Szellem.
nagyúr
válasz Zaied #101670 üzenetére
Ok, így értelek, de itt nem csak a látszikon van a hangsúly, hanem az érzésen.
Az én zöld egerem nem szed össze semmit, tehát nem lesz nyálkás csúszos érzésem. Ugyan olyan mint a Bruce Lee X2, mert az is ilyen volt. A fekete Xlite V3 meg nem csak csúnya lett, hanem még csúszós is. -
mrgergoke
aktív tag
Sziasztok! Ajánljatok nekem egeret kérlek az alábbiak mentén:
- Alapvetően irodai használat (napi 8-12 órás gép előtt ülés netezéssel, fájlkezeléssel, mappákban ugrálással, kutatómunkával, szövegszerkesztéssel, kifejezetten gyakori szövegkijelölés másolásra/kivágásra/törlésre, tehát az itt kimondottan jól jön, ha könnyen tudok egy 43"-os 4K monitoron pontosan rámutatni, amire akarok, nem kacsázok összevissza a kurzorral), emellett hobbiszerű játék jobbára FPS-ekkel. Semmilyen spéci szoftvert nem használok (mint pl. PS), ahol egyedi igény lenne.
- Max. 40-50k HUF, kizárólag újonnan, hazai boltból (áfás számla kell).
- Full palm fogás, 19 centis a kezem, tapasztalatom szerint a legalább közepes méretű egerek jönnek be igazán. Gyűrűsujjam az egér jobb oldalán van, nem felül. Kifejezetten hajlamos vagyok véletlenül nyomkodni a jobb egérgombot a középső ujjammal, ha nagyon könnyen lenyomható a gomb.
- Párezer DPI-n használtam az eddigieket, de sosem tudom, hogy konkrétan mennyire voltak állítva.
- Legalább a hüvelykujjnál lévő 2 "lapozógomb" feltétel, de nagyon szeretném, ha legalább még egy gomb lenne a hüvelykujjamnál, meg még vagy 2-3 ugyanott vagy más helyeken, hogy különböző funkciókat makrózhassak rájuk. A lapozás értelemszerűen munka közben fájlkezeléskor jön jól (mappákban ugrálás előre-hátra, meg böngészőben ugyanez), játékban meg szintén melee attack, throwables, torch light stb., de jó lenne több ilyet beállítani tudni.
- Mindegy, hogy vezetékes vagy anélküli-e. Freeroll görgő nem kell. Oldalirányú görgetést ha tud, az nice to have. Egérpadot ha nem muszáj, nem használnék, így ha van rá mód, ne számoljatok a létezésével. Ha kell, természetesen veszek.
- Eddig egy olcsó kínai egeret használtam teljes megelégedéssel, de a soft-touch műanyag ragad és undorító, a jobb klikk szenzor pedig már nem mindig érzékel. Az 97 grammos, ennek a környéke az ideális. Egy alkalmi pótegér, amit befogtam új vásárlásáig, 117g-os, ez kicsit sok már.Elsőre a RAZER BASILISK V3-at néztem ki, erre szeretnék vagy egy OK-t, vagy más javaslatokat kapni. Köszönöm szépen!
https://rendeljkinait.hu/
-
Zaied
Topikgazda
Gloriousnak lett eu-s raktára, akit érdekel.
Free shipping on orders over €49.99
2-3 day delivery
No more DDP import taxes
Pay in your local currency -
Delphinus
kezdő
válasz Zaied #101678 üzenetére
Az a baj már össze zavarodtam annyi modell lett felsorolva. Lehet hogy jobb ha úgy kérdem hogy melyik egér formája és mérete van a legközelebb g pro X kettőhöz ami jobb kezeseknek kiváló és Palm fogású és kb. 60 gramm ugyanúgy és nem lukacsos. És jobb szenzor vagy gombjai vannak esetleg, És kb. ugyan addig bírja az aksija.
-
Szellem.
nagyúr
válasz Zaied #101682 üzenetére
Pedig úgy néz ki, minden alkalommal meglepődőm ezen, hogy miért is kérnek annyit a tejfölös doboz egerükért, és egyáltalán a sok minőségi hardververes és szoftveres probléma ellenére, miért a prémium szegmensbe akarják magukat pozícionálni, legalábbis az árazást tekintve.
Amúgy érdekesen számolnak, mert aktuális árfolyamon számolva sem jön ki a matek arra az 56K-re.
Egy 20-ast megér az egerük, mint az alza akcióban, de jelen formájában többet nem. -
válasz Delphinus #101687 üzenetére
Akkuidőbe nem lesz jobb.
Kisebbfajta palmos egér van jobb.
Vaxee Zygen NP-01s Wireless
Zowie EC3-CW
Lamzu Thorn
Pulsar Xlite v2 Mini, esetleg v3 grip tape-pelVezetékesben meg ott van még a Pixelben ajándékáron a G-Wolves Skoll SK-S (Mini). Igaz, lukacsos, de 47 gramm, és itt csak a dobozban mellékelt extrák érnek 5-6 ezret, és a cuccnak micro USB/USB Type-A parakábele van, szóval leválasztható.
SKILLNUDGE - it kinda ownz you.▐ My Quake Live/DOOM PoVs(YT): http://tinyurl.com/oe5zwa2▐ 3dfx / Glide & SGI 4EVER▐Golden '80s-'90s▐▐▐▐▐▐▐▐ SZÁNKÓVAL A GERINCEDBEN NEM VIDÁM A KARÁCSONY.
-
4nick8
őstag
válasz Delphinus #101687 üzenetére
itt vannak szimmetrikus nem lukacsos alternatívák. Mindegyik kicsit más.
Enjoy. -
MODERÁTOR
válasz Delphinus #101695 üzenetére
Optikai omron, nem gondolnam rossznak.
Jelenleg a felso kategorias gamer egerek taboraba tartozik, ennel dragabbakat mondjuk a wlmouse keszit, de ott a lyuggatott magnezium burkolat dobja meg az arat jelentosen.
Kinai gyarto, par eve vannak piacon. Sw hasznalhato, se jobb sem rosszabb mint pl egy razer synapse.Eladó OAKLEY Hijinx Robert Pimple Artist Series Limited Edition napszemüveg
-
Delphinus
kezdő
jó tudni ezekről mert ha g pro x 2 gombjai beszarnak,akkor már tudom merre mozduljak. bár az x2 optikai gombjai elvileg jobbak, mint a sok panaszos v1 gombjai, még nincs vele baj, fél éves kb.
Lamzu Maya Doodle legközelebbi versenytársai melyik model/llek?
[ Szerkesztve ]
-
Santi22
aktív tag
Annyit tennék hozzá, hogy Lamzunak a több gyártónál is már látott sablon szerinti alap fapad szoftvere van, de éppen emiatt nagyon lightweight és benne van ami kell. Synapse meg mondjuk tud zabálni ramot.
Ugyanakkor meg egyszer mókolsz a szoftverrel beállítod, amit akarsz és valszeg nem látod többé. Én is első nap után már csak ritkán indítom el akku %-ot csekkolni. -
Delphinus
kezdő
jól látom jelenleg az egérpiacon ez a csúcs? 45gramm környéke, paw 3950, és optikai omron kapcsolók? vagy csak véletlen egybeesés a Lamzu Maya Doodle és egyik wlmouse modell között?
-
Zaied
Topikgazda
válasz Delphinus #101699 üzenetére
Mit jelent az hogy a piac csúcsa? Ha erre gondolsz: 45gramm környéke, paw 3950, és optikai omron kapcsolók, akkor nem. Könnyebb is van, szenzor is akad "jobb"(implementáció is számít, láttunk már totálisan tönkretett jó szenzoros egereket), és kapcsoló is szerintem, ha pedig most nem pár hónap múlva lesz jobb, egy erős top kategória főleg az ára miatt.
A piaci csúcsot meg kár hajkurászni(soha nem fogod tudni kihasználni és jobb se leszel tőle másnál), venni kell egy kényelmes, jó egeret és kész.
Csak jó egereket ajánlottunk eddig, viszont egyik se teljesít érezhetően jobban, mint a régi Superlight 2-es egered....[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a topik összefoglalót!
- Crypto Trade
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Projektor topic
- Star Wars: The Old Republic - MMORPG
- Már jövőre befuthat a Stellar Blade PC-s kiadása
- Tudományos Pandémia Klub
- Elektromos cigaretta 🔞
- Vírusirtó topic
- Huawei Pura 70 - fura lettem
- Napelem
- További aktív témák...
- Belépűszintű Gamer PC Eladó + Monitorral + Billentyűzettel és Egérrel
- XBOX ONE FAT 500 GB gyári tartozékaival, 2 kontrollerrel és 2 játékkal
- XBOX SERIES S KONZOL 512GB-os Játékkonzol - Azonnali termékcsere garanciával
- Vegyes filamentek PLA/PETG/ASA
- Legion 5 15ARH7 15.6" FHD IPS Ryzen 5 6600H RTX 3050Ti 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest