Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Vagy legalább az ajánlott egerek listáját nézd át!
Aktuális hozzád illő legjobb ajánlatokért pedig kérdezz bátran itt a fórumban!
Forma összehasonlító oldalak: RTINGS, EloShapes
Gyakori fogások: Reddit
Hirdetni tilos a fórumban, használd a Hardveraprót!
Utoljára frissítve: 2021. 11. 25.
Amennyiben billentyűzetet keresel: Milyen billentyűzetet vegyek?
Egér / egérpad beárazás: PERIFÉRIA beárazás
Új hozzászólás Aktív témák
-
RAMyMamy
tag
válasz camper #101451 üzenetére
Egyébként full szimmetrikus egereknél miért nem tudja több gyártó alkalmazni a Logitech G Pro Wirelessnél, Pulsar X2A-nál alkalmazott mágneses oldalsó gomb megoldást? Így simán ki lehetne szolgálni a bal- és jobbkezeseket is. Úgysem lehet mindkét oldalon lévő gombokat normálisan használni egyszerre, kivéve ha nem "sztenderd" módon fogod az egeret, szinte mindig csak útban lesznek. Szoftverben persze ki lehet kapcsolni, de attól még fizikailag útban van.
-
camper
tag
válasz RAMyMamy #101452 üzenetére
Tippem szerint ez egy járatlan út számukra tele garanciális problémákkal, így inkább kerülik. Razernél is van Naga cserélhető oldallapokkal, de túl sok volt a cserélhető gombok tartósságára a panasz.
Én kínomban már a Razer Naga Left handed verzió megvásárlásán gondolkodtam. Ez egy MMO egér kb nyolcezer gombbal az oldalán, gondoltam a sok gombot átállítom csak két zónásra és lesz ami lesz, hátha jó így. De itt is annyi panasz volt a gombok érzékenységére és a görgőre, hogy ez projekt is elesett.
Röviden maradnak a kétkezes egerek ha fps-t játszanál, ha pedig ezekből olyan egeret vennél ami minőségi és a vad használat ellenére is 4-5 évig kitart még jócskán tovább szűkül a kör. -
RAMyMamy
tag
válasz camper #101453 üzenetére
Ne is mondd, gyalazat mind a ketto eger... A Naga Trinity-bol eddig 3-at javitottam, mind darabjaira esett szetszedeskor, ahogy tekered ki a talp alatt a csavart, a gagyi muanyag csavarfeszek mar torik is ki... A gorgot rogzito pockokkel is nagyon kell vigyazni. Az oldalso panelek javithatatlanok, en legalabbis meg nem mertem egyet sem szetszedni.
Multkor jart nalam egy Naga Left-Handed, azon az osszes oldalso gombot csereltem, mert mar csak 2-3 nem duplazott rajta. Az ultragagyi gyari kapcsolok helyere viszont szinten csak ultragagyit lehet tenni.[ Szerkesztve ]
-
válasz ADAM1337 #101450 üzenetére
A rotationnek soha nem éreztem hiányát, lineáris accellel meg 10+ évig játszottam aim whore Quake-et.
Viszont Q3-ban, de főleg QL-ben JÓ az accel implementáció raw mouse inputtal, vagy hatféle paraméter állítható cfg-ben.
De egyébként is ott a Povohat accel driver, ha valakinek kell ilyen.SKILLNUDGE - it kinda ownz you.▐ My Quake Live/DOOM PoVs(YT): http://tinyurl.com/oe5zwa2▐ 3dfx / Glide & SGI 4EVER▐Golden '80s-'90s▐▐▐▐▐▐▐▐ SZÁNKÓVAL A GERINCEDBEN NEM VIDÁM A KARÁCSONY.
-
zo-lee
aktív tag
Sziasztok!
Egér ajánlást szeretnék kérni tőletek játékra, főleg fps-re. Jelenleg a harmadik Logitech G203-at használom, de az előző kettőnek kivétel nélkül a görgője ment tönkre, és ahogy olvasom a teszteket, ez a Logi típushibája. Szeretnék most már olyan rágcsálót - akár kicsit drágábban is - ami azért többet bír.
1) 30.000 fölé nem mennék
2) kizárólag új
3) Elsősorban itthoni vásárlás érdekelne az egyszerűbb gariztatás miatt
4) Játék, főleg fps
5) claw / fingertip
6) a G203 mérete kényelmes
7) 800-1000
8) 1-2 plusz gomb jó, ha van mondjuk a hüvelykujji oldalonKöszi a tippeket előre is!
-
4nick8
őstag
-
FireKeeper
nagyúr
válasz zo-lee #101457 üzenetére
azért a teljes képhez azt hozzátenném, hogy minden mechanikus enkóder előbb vagy utóbb be fog tojni és cserés lesz. az hogy a loginál sok ilyen esetről lehet olvasni, részben annak is köszönhető hogy milyen sokat adnak el.
steam, GOG, uPlay: @petermadach || HotS: PeterMadach#2675 || Xperia 10 VI || Ultrawide & SFF masterrace || Unofficial and unpaid VXE R1 shill
-
Zaied
Topikgazda
válasz FireKeeper #101459 üzenetére
Plusz nem feltétlen jobb a drágább egér encodere…
-
-
MODERÁTOR
válasz zo-lee #101464 üzenetére
Razer emiatt nem.
1) 30.000 fölé nem mennék
Egyébiránt rengeteg egérgyártó jelent meg az elmúlt 2-4 évben amik sok esetben jobbak és/vagy olcsóbbak lettek a nagy régi neveknél. SS vagy hyperx egerei meg kb sehol sincsenek.Eladó OAKLEY Hijinx Robert Pimple Artist Series Limited Edition napszemüveg
-
mert_csokis
senior tag
Ott a Razer Cobra egyébként, ami nagyjából 17e-től indul. Biztos vagyok benne, hogy azzal sincs semmi gond.
Sokáig nálam is talonban volt, mint kompakt méretű, fingertip egér. De aztán az M42 annyiért kihagyhatatlan volt. Meg színekben is több a lehetőség.
Ha esetleg van 20 Spar pontod, amit egyébként sem tudsz elszórni, akkor 14e-ért behúzható a Cobra. De az M42 még mindig csak 12e.
Ár-értékben versenyezni nem nagyon lehet vele jelenleg.Air Jordan 1 Low G (DD9315-101) 42-es méretben eladó
-
Manapság első körben inkább ezeknél érdemes nézelődni:
Pulsar, G-Wolves, Lamzu, Xtrfy, Endgame Gear, Vaxee, Zowie, Keychron. Még a Razer is belefér.
A SteelSeries kb. a fasorban sincs, van egy vezetékes Prime/Prime Minije, talán még egy Aerox 5-e, és kb. ennyi. A HyperX meg soha nem volt húdenagy márka.
[ Szerkesztve ]
SKILLNUDGE - it kinda ownz you.▐ My Quake Live/DOOM PoVs(YT): http://tinyurl.com/oe5zwa2▐ 3dfx / Glide & SGI 4EVER▐Golden '80s-'90s▐▐▐▐▐▐▐▐ SZÁNKÓVAL A GERINCEDBEN NEM VIDÁM A KARÁCSONY.
-
Zaied
Topikgazda
válasz mert_csokis #101466 üzenetére
Szerintem a Cobra-ért sok az a 17ezer is. Ettől még jó csak jobb lenne ha mondjuk 12 lenne.
[ Szerkesztve ]
-
FireKeeper
nagyúr
válasz mert_csokis #101466 üzenetére
attack shark x3 meg egy szett teflon pötty is kijön 14-ből
steam, GOG, uPlay: @petermadach || HotS: PeterMadach#2675 || Xperia 10 VI || Ultrawide & SFF masterrace || Unofficial and unpaid VXE R1 shill
-
veterán
Halihó.
Synthwave ajánlására rendeltem meg egy Pulsar xlite v3 egeret 07.04én. Még mindig nem kaptam meg. Eléggé bosszantó és emailre se válaszolnak...
Másnál is volt ilyen, hogy ennyire lassúak?ॐ "Goa is not a place, its a state of mind." - Goa Gil ॐ ° Honda - The Power of Dreams ° Eat, Sleep, JDM °
-
Szellem.
nagyúr
válasz Petie #101470 üzenetére
Hello! Honnan rendelted meg? Maxgamingról?
És melyik csomagküldést választottad?Nálam Maxgaming esetében sosem volt gond, de igaz én a premium csomagküldést választottam mindig. Megrendeltem az egeret vagy bármit mondjuk vasárnap este, hétfőn feladták és kedden reggel 10-kor a DHL a kezembe adta a csomagot.
-
veterán
válasz Zaied #101476 üzenetére
3 napra rá rendeltem egy plusz kiegészítőt ugyanonnan. Az már megjött. Annál jól lehetett látni hogy mi történik a csomaggal.
Itt csak annyi van 07.05 óta hogy felvétel az eladótól megtörtént 4.én. 5én meg hogy előkészítés nemzetközi szállításra..ॐ "Goa is not a place, its a state of mind." - Goa Gil ॐ ° Honda - The Power of Dreams ° Eat, Sleep, JDM °
-
Santi22
aktív tag
-
válasz Santi22 #101481 üzenetére
Akkor lesznek igazán megigazulva, amikor megkapják az első utánvétes téglaport, mert még egy számlaszámuk sem lesz, amin elindulhatnának.
SKILLNUDGE - it kinda ownz you.▐ My Quake Live/DOOM PoVs(YT): http://tinyurl.com/oe5zwa2▐ 3dfx / Glide & SGI 4EVER▐Golden '80s-'90s▐▐▐▐▐▐▐▐ SZÁNKÓVAL A GERINCEDBEN NEM VIDÁM A KARÁCSONY.
-
Santi22
aktív tag
válasz Synthwave #101482 üzenetére
Most nyilván nem magánszemélyek közötti üzletről van szó, mert ott biztos elég nehéz lenne egy ilyet rendezni, bár gondolom megvannak erre is az érdekképviseletek és a különböző szervek kikhez lehet fordulni.
Viszont egy ilyen gyártótól/forgalmazótól való rendelésnél azért elég simán rendezhető, ha bibi van.Szerk.: raktam offba
#101483 Egyet értünk, egyrészt a választék, pl pont a Pulsar egerei nem nagyon vannak itthon, másrészt az ár, néha még szállítással is jobban megéri külföldről berendelni valamit.
[ Szerkesztve ]
-
Hegyirabló
veterán
válasz Petie #101470 üzenetére
Én a Puretrakkel jártam így. Megrendeltem tőlük az egeret, ki is fizettem előre. Napokig nem történt semmi. Tegnap reggel rákérdeztem a cseten, akkor azt írták, hogy 24 órán belül elindítják a csomagot. Természetesen ebből sem lett semmi.
Vén épület már a világ, Le, alacsonyra sűlyedett. Ha egyenest jársz: beütöd A gerendában fejedet. Hajolj meg, ha a fejtörő Gerenda ellenedre van... Én inkább betöröm fejem, Semhogy meghajtsam derekam! (Petőfi S. - S.K. Emlékkönyvébe)
-
Zaied
Topikgazda
válasz Hegyirabló #101486 üzenetére
Mondjuk ők nem feltétlen voltak sose a gyorsaságról híresek, meg amerikából jön…
[ Szerkesztve ]
-
Seep
senior tag
Sziasztok urak, Mi most a legkonnyebb, ergonomikus + silent switches eger? Vagy amiben van hotswap socket? Nincs keret, munka eszkoz lesz. Napi 10-14 ora gep. Tenyer 19.6cm x 9.5cm. Palm grip.
-
Hegyirabló
veterán
válasz Zaied #101487 üzenetére
Tudom hogy USA, de három munkanap alatt egy postára azért elballaghattak volna.
Vén épület már a világ, Le, alacsonyra sűlyedett. Ha egyenest jársz: beütöd A gerendában fejedet. Hajolj meg, ha a fejtörő Gerenda ellenedre van... Én inkább betöröm fejem, Semhogy meghajtsam derekam! (Petőfi S. - S.K. Emlékkönyvébe)
-
válasz Hegyirabló #101489 üzenetére
PureTraknál általában legalább ~3 hét az átfutási idő.
-
Hegyirabló
veterán
válasz Synthwave #101490 üzenetére
Vagyis ennyi idő alatt dolgozzál fel a rendelést még ott náluk? Vagy ez rendelés beérkeztétől a kézbesítésig idő?
-
válasz Hegyirabló #101491 üzenetére
Átvételig.
-
Hegyirabló
veterán
válasz Synthwave #101492 üzenetére
Azért az nem annyira sok idő. Persze ennek azért fontos feltétele lenne, hogy egyáltalán elinduljon a csomag.
-
FireKeeper
nagyúr
válasz Hegyirabló #101489 üzenetére
ismerve az amerikai várostervezést, lehet hogy a legközelebbi postahivatal egy laza 10 órás autóútnyira van
-
Hegyirabló
veterán
válasz FireKeeper #101494 üzenetére
Ez jó!
-
Zaied
Topikgazda
válasz Hegyirabló #101495 üzenetére
Ha hétvégén (péntek délután is az) vetted akkor hétfő reggelig rá se bagóztak…
Majd azt nézd meg hány napig fognak az itthoniak ülni rajta, szerintem az kabaré…[ Szerkesztve ]
-
RAMyMamy
tag
Ha cserelve lett egy egeren az egertalp jobb minosegure, attol meg fogjak garanciaban cserelni vagy javitani? Szetszetdve nem volt. Oazis Computerbol valo, valakinek tapasztalat veluk?
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a topik összefoglalót!
- Komplett fénytechnika (Robotlámpa, stroboszkóp, vezérlő, állvány)
- Szép Tervező Vágó Dell Precision 5530 Laptop -75% 15,6" i7-8850H 32/1TB QUADRO P2000 4GB 4K Touch
- Canon 750D + Összes tartózékával 5600 EXPO
- Eladó félkonfig! i9 10900KF/16GB/1TB SSD/1TB HDD/WIN11PRO
- HP ProBook 15-colos 11.-generációs Core i5 laptop
- Nintendo switch v2 Fortnite limited és Oled verzió eladó/csere/beszámítás
- Apple Watch Ultra 2, Titan, 49mm, GPS + Cellular, új állapotú, 100% akku, 2025.07-ig garos
- 3db hp chromebook 14 g3 egyben
- POCO X3 PRO 8/256
- Samsung UHD, QLED, Smart 125CM-es, kijelző+keret fólia, GARANCIÁLIS, hibátlan TV, OLVASS!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest