Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
kicsirigó7
senior tag
Bocs de ilyen lemezcímkézéseket még nem csináltam.
Valahogy nem bír érdekelni. Én még nero-bol a 6-ost használom. Ez nem terheli úgy a gépet, ráadásul jobban nyomon követhető minden.
A te esetedben a 624-hez, biztos hogy van nero8 CD-n LightScribe-LabelTag- és a SmartErase is.Már az 524-hez adottan is rajta van mind.
Ha rendesen felraktál mindent, akkor azt hiszem hogy a Rip and Burn-alatt lesz. -
kicsirigó7
senior tag
Az eddig általam látott tesztek alapján, új MTK B chipset-sorozattal ellátott Plextor PX-890SA, Asus 24B3ST, LiteOn iHAS 624 B közül, a 624 firmware-ja sikerült a legjobban.
De mindhárom 12x-es sebességen érte el a legjobb írásminőséget.
Tehát inkább ezzel a sebességgel próbáld ki, de nem árt a 6x-san sem.[ Szerkesztve ]
-
szaszlaci
addikt
Hát ez elég komoly, ahogy elnézem a többi tesztet itt. Csak azt a púpot nem értem.
Láma kérdés: ugye jó oldalra próbálod ráíratni a címkét? (Úgy tudom, az adat oldalra kell.)pigsty: említettem már igaz, egy ATA-s LG H10N-el próbáltam (de lehet H20N) írni egy Maxell DL-t, és nem adott rossz eredményt. Pioval írt Verbával szenvedett a box, ezt viszont szépen vitte nagyon. Ezt a lemezt a Pio 116D meg sem tudta írni.
[ Szerkesztve ]
■■■ pisztácia kifogyott, csokoládé nem is volt
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Spórolós topik
- Indiana Jones and the Great Circle - Íme a gépigény
- Jövő év tavaszára halasztották a Commandos Origins megjelenését
- Autós topik
- Sorozatok
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Windows 11
- Clicks - Van-e értelme fizikai billentyűzetet rakni egy iPhone-ra?
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Gaming notebook topik
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest