Új hozzászólás Aktív témák

  • verybigboy

    senior tag

    válasz szuzi80 #14300 üzenetére

    A 222L a Samsungok közt az egyik legjobb író, nem fogod megbánni!

    A több írót két okból veszik az emberek. Az egyik csoport az elveteműlt csoport, akiknek a 10-20 DVD író is kevés (lásd pl. jómagam vagy kicsirigó kolléga) ... gyűjtők. A másik csoport a "normál" emberek, felhasználók, akik azért vesznek tudatossan 2-3 írót, mert mint ahogy feljebb azt hiszem kifejtettem, az írók nem minden MID-et tudnak egyforma jó minőségben megírni. Az egyik író pl. az Infomedia lemezeket szépen írja, de pl az MCC vagy Taiyo Yuden vagy Sony lemezeket már nem annyira szépen. Erre szoktak ált. az emberek mégegy írót beszerezni. Jobb esetekben (ill. kompromisszumkésséggel) ezen 2 író közül az egyik tesztelésre alkalmas író is, azaz vissza tudod ellenőrizni az írásaid minőségét, látván hogy melyik írt lemez milyen sebesség mellett (és ha cifrázni akarom még akkor plusz melyik fw. mellett) adta a legjobb eredményt, így azt a fw.-t és sebességet fogod majd használni a későbbi lemezek megírásához. Ha nem tesztképes a 2 író közül egyik sem, akkor jöhet egy olyan író beszerzése is amelyik ezen tesztek lefuttatására képes.

    Ha valakinek 2-3-4 író úgyérzi nem elég, akkor Ő már jó úton halad afelé hogy lassan Ő is az első említett csoport tagjává váljék ... azt nincs onnan már vissza út ...

    Ja, előző hozzám intézett kérdésedet meg kicsirigó megválaszolta. 7200 és a Pioneer 215 mind nagyon ajánlott író (7200-ból nekem picivel jobban az IDE-s csatolófelületű jött be, de ezek már pici különbségek). A 215-ös az Sata csatolós.

Új hozzászólás Aktív témák