Új hozzászólás Aktív témák

  • MrChris

    nagyúr

    válasz 80hun #42405 üzenetére

    Hát khm. Nincs feltüntetve a tárolási hőmérséklet és ezért jogosnak éreznéd a kritikát, hogy nem bírja autóban, üveg alatt a 80 fokot? Ez szembeállítható azzal, hogy a másik szobahőmérsékleten szerintem nem egy erős használat közben feladja? Lépten-nyomon előfordul, hogy előadást, otthoni eseményt, óvodai babazsúrt egyebet kameráznak az emberek 1-2 óráig. Nyár elején volt a lányom ovibúcsúztatója, mint ahogy többen, én is végigkameráztam, néha fotóztam, egyvégtében lettek hosszú ~20 perces snittek. Nem tudhattam mikor mi hogyan lesz, úgy is összevágom majd 8-10 percesre. Lányom egyedüliként saját műsort adott elő, készült rá, bő fél óra után az általános éneklés, tánc... után került rá sor. Hát földhöz b.xtam volna a gépet ha kiírja ekkor, hogy akkor most temperálja a szenzort. Más meg végigtolja telóval, 4k-s 1"-os bridgel... az 1-2 órát. De volt szülinap, gyermeknapi szereplés tűző napon, meg mindenféle más ahol összejön a bő egy óra videó.

    A kettő összevetése elég extrém különbség, ahhoz, hogy ebből az jöjjön ki csak a sonyt szeretnénk rossz színben feltüntetni, mindig az a hunyó. Nyáron zárt autóban fél órán belül meghalnak a gyerekek, egy G7 is bekrepál ha még nap is éri, meg valszeg az Oly is, persze ekkor lehet hogy a Sony kibírná :D

    Logika meglenne, ha csak a FF szenzoros Sonynál fordulna elő, de az APS-C és az 1"-os is így viselkedik. Ezért kapja fel a net meg itt a fórum, mert többek számára elérhető árú készülékekről van szó. Ilyesmi dolgot hogy letiltja a felhasználót a Pana, Oly, Fuji... nem csinál. A milliós Canon itt viszonylag keveseket érint.
    A többi milcnél nem nagyon vannak ilyen bugok. Még egy érdekesség, hogy 4k-nál az A6300 leveszi az LCD fényerejét, amivel így alig látni a képet. Ilyen hülyeséget! Ehhez van hasonló szintű vagy még rosszabb ficsőr Panánál, a GX7-ben videó alatt nincs IS és a GX8-ban 4k videó alatt szintén nincs IS.

    Econ: Ettől nem félek, eddig elég meleget csináltam a kamerámnak és ilyen nem fordult elő.
    Az A6500-ban villám sebességű az AF, ez kontraszt alapon 240 helyett 24 kiolvasással elérhetetlen. Szívesen viszont látnám az én vázamban. De talán azért nem annyira zavaró számomra se, mert nem így videózom meg talán más sem. Ezt a főképp követő fókuszos gyengeségét, mint korábban már sokszor megírtam ésszel át lehet hidalni. Viszont 4k esetén jó látni is az LCD-t ;)

Új hozzászólás Aktív témák