Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
ÖSSZEFOGLALÓ
Kérdezés előtt kérlek olvass végig!
Ajánlott billentyűzetek listája!
Új hozzászólás Aktív témák
-
dqdb
nagyúr
válasz stellaz #74054 üzenetére
Eléggé járható, ha az a célod, hogy a kísérlet után vegyél silent kapcsolókat a mostaniak helyettAmit linkeltél, az nem kenőanyag, így a kapcsoló belsejébe téve ki tudja, hogyan hatna a súrlódó műanyag-műanyag és műanyag-fém kontaktusokra, valamint hogyan hatna a műanyagokra (nylon, POM vagy PC a konkrét kapcsolótípusól függően), mert amit autón fémfelületre felvisznek, az simán oldhat bizonyos típusú a műanyagokat.Hülye vagyok, keycapet írtál Vedd figyelembe, hogy a keycap folyamatosan "rázkódik" nagyon rövid úton megállva a két végpontnál, szóval ha ez a bevonat nem tapad tökéletesen hozzá a kupak belsejéhez, akkor idővel meg fog repedezni és kihullik majd. Láttam ragasztós kísérletezést, ami pár óra után ilyen véget ért.
[ Szerkesztve ]
tAm6DAHNIbRMzSEARWxtZW50ZW0gdmFka5RydIJ6bmkuDQoNClOBc4Ek
-
Alan[HUN]
senior tag
Nem igazán fog segiteni, valószinűleg a hang profilja fog változni, de a hangerő nem sokat, hiszen az alsó és felső végponton koppan, viszont a keycap hagy egy csomó helyet a hangnak mert nem takarja be az egész kupakot. Kísérletnek érdekes lehet, illetve lehet pont annyit fog halkitani, amennyit te akarsz, de azt is tard fejben, hogy gépelve és kézzel egy ujjal nyomogatva messze nem ugyanúgy és ugyanolyan erővel nyomkodod a keycapet sem.
-
copass
veterán
a lenyomás erejét befolyásolni fogja az biztos.
mert már az se mindegy hogy egy 40 gramm rugó erejű switchre milyen anyagú/profilú keycapet teszel.
cherry profil ABS vékony könnyű, cherry PBT vastag már nehezebb, MT3 ABS double shot magas és krvanehéz!
ez a bevonat nem tudom mennyire vastag réteg és nehéz, de érdemben biztos több réteg kellene neki hogy érdemben tompítson.
amikor a keychron k8 gateron red (45g) ráraktam az MT3 keycap szettet és a szóközbe tettem némi szivacsot, 50g (gateron cap yellow golden )switchet kellett beleraknom mert teljesem megváltozott a nyomáspont!"amikor valaki baromságokat beszél, megszületik egy unikornis"
Új hozzászólás Aktív témák
Kérlek kérdésed előtt olvasd el az Összefoglalót!
Ha kifejezetten egy modellt keresel használd a fórumos keresőt, hátha valakinek már van tapasztalata vele!
10.000Ft alatti billentyűzetekből az összefoglaló szerint érdemes választani!
Tudtad, hogy nem magyar feliratozású billentyűzettel is pont ugyanolyan jól lehet magyar szöveget bevinni, mint akármelyik magyar feliratozásúval? wow
"blue switch has paragraph sense , when you press it ,it have a "kacakaca" sound"
A topikban (terméket, munkát, szolgáltatást) hirdetni tilos!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest