Új hozzászólás Aktív témák

  • dqdb

    nagyúr

    válasz ribizly #90047 üzenetére

    Vagy az, hogy ettol meg "ajanlott" szett. :D
    Ahogyan írtam: az accenteket nem nézve egy jó minőségű szett. Ha vásárlás előtt kérdezel rá itt, akkor ugyanezt leírtam volna én vagy valaki más, hogy a sötét alapon világosabb feliratú accent kupakok mindegyike reverse dyesub, amiből nincsen a piacon jónak nevezhető minőség. Ez hasonlóan ismételgetett mantra, mint például az, hogy a doubleshot PBT pár ritka kivételtől eltekintve ABS-PBT blend és az ABS-hez közelebb áll tulajdonságokban.

    Az EPBT-nél tudni lehet, hogy a világos alapon sötét feliratos billentyűket normál dyesub módon oldják meg, azaz anyagában színezett az alap és csak a teteje kap hőterhelést, az oldalai nem, így az accent space engem is meglepett (mondjuk arról meg azt írtam volna, hogy felesleges az a kit, mert a base kitben jó split támogatás van, az accent spacebar meg úgyis meh :D).

    Sajnos sok gyártó olyan esetben is fehér kupakból indul ki, amikor nem kellene, és mind a felirat, mind az alap színe dyesubbal kerül fel (az MW például ilyen, az MW Voynich volt az egyetlen, ahol ettől eltértek).

    Ugyanilyen okból nem szerepelt a tegnapi magyar feliratos Keychronok között ez a készlet, mert ennél minden kupak reverse dyesub, azaz kivétel nélkül az összes kupakot érintik a hibák (párnásodás, foltosodás, banán space és társaik).

    Ha rákeresel a párnásodás szóra, az mindig előkerül reverse dyesub esetében, mint a leggyakoribb probléma. Ezen hibák olyanok, hogy sokszor együtt lehet velük élni, ha tetszik az adott színséma, de ha sok pénzért jogosan a tökéletes vagy a lehető legjobb minőséget várod el, akkor annak csalódás lesz a vége. Nekem is akad itthon full reverse dyesub készletem több gyártótól is, ezek egy részét még tudatlanként vettem, egy részét már a kockázatok ismeretében, és a lehetséges problémák mindegyikét megkaptam, de a legtöbbnél nem érdekel.

    [ Szerkesztve ]

    tAm6DAHNIbRMzSEARWxtZW50ZW0gdmFka5RydIJ6bmkuDQoNClOBc4Ek

Új hozzászólás Aktív témák