Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • dabadab

    titán

    Megjöt az 8Bitdo billentyűzet.

    Tényleg nagyon cukin néz ki :)

    Összehasonlítási alapnak a Varmilojaim vannak (Cherry Silent Red meg Brown), azokhoz képest a háznak mintha lenne némi műanyagos kongása gépelés közben, illetve a space és a backspace csúnya műanyag ütközik műanyagnak hangot ad, ha tovább nyomom a kapcsolási pontnál (a stabilizátor csinálja ezt?)

    A Kailh White V2 szerintem kiváló clicky switch, szépen klikkelget, pont azon a ponton, ahol kapcsol, ráadásul alatta még egy csomó hely van, szóval nem nagyon bottom-outolom. Nem érzek benne reszelést és rugóhangot se hallok. A klikk szép klikk és ráadásul kettő van belőle, egy lefele egy meg felfele.
    Mondjuk ezt az állandó klikkelgetést én saját magam se viselem el, a benti open space office-ba meg nyilvánvalóan udvariasan pépesre vernék a fejem a billentyűzettel, szóval mindenképpen kell bele valami halkított kapcsoló.

    Ja, a 2,4 GHz-es vevőegysége elég bumszli, mint valami pendrive, azt nem tudom a laptopban tartva hurcolni (a képen a csuklótámaszon látható).

    Összességében szerintem tök jó vétel kb. 100 euróért, bár a topikba látogatók kedvenc nyünyükéi (világítás meg ISO, sőt ISO-HU) az nincs. Szerencsére :)

    [ Szerkesztve ]

    DRM is theft

Új hozzászólás Aktív témák