Új hozzászólás Aktív témák

  • [Prolixus]

    addikt

    válasz dqdb #78678 üzenetére

    Nem kell nekem Geon, csak lehetne kapni a többi márkát (bármik is legyenek ahhoz) máshol itt EU-ban, de nem nagyon lehet :( Keygem semmi, MKEU semmi, Candykeys semmi. Eloquent clickstől meg amúgy pont nem akarnék rendelni semmi mást...

    HOgy mennyire alapkellék: Azért gondolom te nem a 200$ környéki "budget" GB-ban utazol. Zoom meg QK runokban én eddig nem láttam volna, hogy a kit része lenne. Zoom-ok pedig biztosan 1.2mm PCBvel nyomultak. Vagy most a JRIS75 is 1.2mm-es PCB, de ott se írják hogy a kit része lenne.

    "A clip-int azért szokás utálni, mert ki tud ugrani a nyákból, amikor kupakot feszegetve szeded le róla, de általában eléggé könnyen vissza lehet pattintani és a kupakot sem muszáj vadember módjára leszedni."
    Aham. Meg azért valljuk be, egy csavaros prémiumabb tűnik, mint egy műanyag pöckös stab. :) Anniy hátrányuk van azért ezeknek a TX staboknak hogy a készletben csak 1 drót van....úgyhogy ha urambocsá billentyűzetet cserélsz amihez pont 7u space kell akkor vehetsz egy új szettet mert nincs hozzá nagyobb drót. Standard vastagságú drótot használnak, bármilyne más drót belemegy?

    Más:

    Közben rájöttem hogy az ali-s Aifei néven futó, "SA klón" szettek valójában az ún. MG keycap-eket másolják. Ez az MG Ember pl egy az egyben az alis Dawn szett, kupakok formája, színe minden stimmel, csak vicces módon a klón szettnek jobb a kittingje :D Úgy tűnik ez az MG forma SA szerű, de azért jobban mélyítettek a kupakok mint a "rendes" SA profilnál.
    [link]

    Más2: :D Itt minden múltban futott KAT profilos GB listázva van ugye? MInden amit láttam eddig itt van, és még mások is...de nincs olyna sok azért. És 2021 őszén volt az utolsó...írtad hogy a Keyreative-vel borzalmas együtt dolgozni úgyhogy nem is lesz több valószínűleg, de nem gondoltam volna hogy már 21-ben kifutottak gyakorlatilag. Még 1-2höz lehet várni extrákat aztán reszeltek. Nem értem a GMK/cherry profil miért vezet ennyire toronymagasan GB-jok terén? Az értem hogy az SA sok embernek magas, de ez a KAT ez OEM magasság lényegében, szintén sculpted, és gépelésre alkalmasabbnak tűnik a formázottabb kupakok miatt (bár még mindig nem jutottam hozzá a Napoleonic szettemhez, szal tapasztalatból nem tudok nyilatkozni).

    I'm no hero Doc, I'm just your regular US Army Mark 4 cyber commando

Új hozzászólás Aktív témák