Új hozzászólás Aktív témák

  • totron

    addikt

    válasz raycoon #69819 üzenetére

    még évekkel később is mellé ütöttem
    Megértettem. Nem bántásból írtam, amiket, de ez tényleg olyan, mintha azt kérnéd, hogy más válasszon neked nőt.
    ahol nem futok lukra
    Egy MM az utolsók közt jutna eszembe. Ugyanazt tudom mondani, önismeret/tapasztalás, tényleg minden és mindenki más csak közelítőértékekkel szolgálhat. A lehetőségeket felvázoltuk, bejártuk. Rendelj be párat, lesz járulékos veszteség a szállítási költségek miatt, még ha továbbadod is, jobbat nem tudok (szerintem más sem). A Microsoft vonalat említeném megint. Azt nem értem miért ragaszkodsz a céghez, nyilvánvaló, hogy nem fogják számodra finomhangolni, ez egy saját út, legjobb esetben beszállnak ők is, meg te is a kiadásokba.

    ISO kiosztású volt a kép, szín, kiosztás, ezekkel tipikusan el lehet csúszni, még odafigyeléssel is, nem ügyelnek rá sok esetben a webshopban (pl. az említett hibrid kiosztás), nekik mindegy, neked már kevésbé, jogosan. De van, hogy még a doboz is megtévesztő színügyileg. Minek új, saját fotó? Ugyan már! :D

    (#69820) Molydeus, akkor nem dobja el a kapcsolatot olyan gyorsan
    Bennem mindig ott ketyegne az óra, hogy na mikor, beleszólva ezzel az ujjakon át eszközölt szöveg kiömlesztési struktúrájába és sebességébe. Szerintem ez nevetséges.

    (#69823) HardRic, online elemző tool szerint
    Melyek ezek és hogy működnek? :U Angolra egész jó a qwerty (nálam y), átváltva magyar szövegelésre már érződik a hátrány, persze ehhez sokat kell angolul pötyögni, hogy kiütközzön. Mindent egybevetve és nem a hobbifaktorát nézve megérte átállni bármelyik alternatív kiosztásra is, tényleg hatékonyabb, könnyen jönnek a plusz WPM-ek?

    (#69818) Horvi, neki sem 1 ruhája/ékszere van. Tükrözd az egyéni kedveléseket, igényeket.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák