Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
ÖSSZEFOGLALÓ
Kérdezés előtt kérlek olvass végig!
Ajánlott billentyűzetek listája!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Throme
veterán
válasz copass #66224 üzenetére
Ha komolyabb szimulátor rajongó valaki, akkor kormány elengedhetetlen.
Forza, Ride, NFS... stb offline bőven elég a kontroller, az alá (billentyűzet) nem mennék.
Kidobott pénz csak ezért billentyűzetet venni.
Sőt, én konzolról most kicsit visszajöttem PC-re és lövöldéket is kontrollerrel játszom, mert a billentyűzet a sok gombos játékokhoz szerintem nem olyan jó. Oké az egeres célzás az minidig jobb lesz, de a billentyűnyomkodás nagyon kényelmetlen és nem mindig találom el mit kell lenyomni.Hozzáteszem, a kérdezőnek nem biztos, hogy bejönne játék alatt a kattanás és ezzel járó zaj, játék alatt!! Ha csak nem fülessel játszik... de mondjuk a lakásban élőknek lehet nem mindegy.... szerintem ezzel is számolni kell...
A tényleg csendes mechanikus billentyűzetek, meg nagyon drágák... nem a megadott 20-30k huf színvonal ....Játékot leszámítva minden másra jó nagyon ez a mechanikus billentyűzetem, pedig semmi extra.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Kérlek kérdésed előtt olvasd el az Összefoglalót!
Ha kifejezetten egy modellt keresel használd a fórumos keresőt, hátha valakinek már van tapasztalata vele!
10.000Ft alatti billentyűzetekből az összefoglaló szerint érdemes választani!
Tudtad, hogy nem magyar feliratozású billentyűzettel is pont ugyanolyan jól lehet magyar szöveget bevinni, mint akármelyik magyar feliratozásúval? wow
"blue switch has paragraph sense , when you press it ,it have a "kacakaca" sound"
A topikban (terméket, munkát, szolgáltatást) hirdetni tilos!
- Magisk
- Helyenként instabil lehet az Arrow Lake, de ez eleinte normális
- Autós topik
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Gitáros topic
- Asszociációs játék. :)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Xbox tulajok OFF topicja
- Red Dead Redemption 2 (PC)
- További aktív témák...
- HyperX Alloy Origins (100%) & Core (TKL)
- Új! Gamakay TK75 Hall Effect/Snap Tap Wireless Billentyűzet
- DELL / HP / LENOVO / LOGITECH billentyűzet bazár 490FT/DB!!!!
- Hyperx Alloy Elite 2 Mechanikus Gaming Billentyűzet - Red Switch
- SteelSeries Apex Pro TKL Billentyűzet, új ára 90eFt felett! 12 hó jótállás! HATALMAS AKCIÓ!!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest