Új hozzászólás Aktív témák

  • dqdb

    nagyúr

    válasz Dr. Akula #51149 üzenetére

    A kicsit olcsóbb Ducky One 2 RGB kapható itthon, az nem jó? Most úgy nézem, nem, készlethiány lehet.

    fém felsőrész
    PBT gombok
    Cherry Red kapcsolók
    RGB világítás
    lecsatolható kábel
    Ez így tökéletes, mi kellhet még?

    Körülbelül itt kezdődik a prémium minőség, nem véletlenül ajánljuk mindig a fenti Duckyt és a Varmilót. De hanyatt sem kell esni ettől a listától, a lecsatolható kábel eléggé mindennapos, a fém felsőrész és az alumíniumból CNC-zett készülékház között azért nem kis különbség van, valamint a Cherry kapcsoló sem számít manapság a csúcsnak. Kötözködés vége a mi kellhet még kérdésre reagálva :)

    Ettől függetlenül a Ducky az egyik legjobb mainstream márka a prémium szegmensben, 200 euró környékén nem tudok hirtelenjében jobbat mondani (a saját preferenciáim alapján igen, de az nem RGB, cserébe magyar feliratozású és vastagabb kupakokkal kapható).

    Honnan lehet tudni ha kezembe nyomnak egy dobozt, hogy az most melyikkel van szerelve?
    Jó kérdés, nem látok cikkszámokat a honlapjukon/letölthető anyagokban, szóval előzetesen csak úgy, ha cikkszám alapján rákérdezel a gyártónál.

    RGB világítás (amennyire nincs értelme bármi máson, itt annál inkább)
    Jelenleg a piacon kapható összes RGB világítású billentyűzetnél a világítás 100-200 Hz-en villog (YT videó alapján ezen is). A világítás másik nagy hátránya (mártogatós kupakok a gyártási technológiába kódolt kopással) itt legalább nem jelentkezik a doubleshot PBT kupakoknak hála (ha azzal szerelik a kiválasztott modellt).

    illetve Y-Z csere (ami 2 pattintással orvosolható)
    OEM profilos kupakkal jön, ahol erőteljesen eltér a második és negyedik sorban lévő kupakok magassága. Szóval inkább csak "orvosolható". Ha a magyarnak megfelelő Y-Z billentyűket szeretnél, akkor német kiosztás kell, ami szintén nem jár mellékhatás nélkül: kapsz egy rakás német feliratos funkcióbillentyűt :)

    Van-e ebből UK kiosztású?
    Van. Red mellett Silent Red kapcsolóval is kapható, ha lineáris kapcsoló a cél.

    [ Szerkesztve ]

    tAm6DAHNIbRMzSEARWxtZW50ZW0gdmFka5RydIJ6bmkuDQoNClOBc4Ek

Új hozzászólás Aktív témák