Új hozzászólás Aktív témák

  • fps8

    senior tag

    Sziasztok!
    Íráshoz keresem a legtökéletesebb, kényelmes, minőségi, lehetőleg strapabíró, magyar nyelvű billentyűzetet.
    Persze nem kell, hogy baltával csapkodható, vízálló, titániumszörnyeteg legyen... ;]
    Sokkal fontosabb a kényelem, és a praktikusság. Az eddig használt billentyűzetek közül a Dell Latitude E5430 laptopom ollós billentyűzete tetszik a legjobban, csak az most a dokkolóban csücsül. Apple billen gondolkodtam, csak kissé zavar, hogy máshol vannak rajta a home, page up-down, és hasonló, általam sokat használt funkcióbillentyűk. Jelenleg egy Logitech K400+ -on kattogok, de akad néhány kifogásom ellene: A gombjai túl közel vannak egymáshoz, és kissé lötyögnek, lehetnének némileg laposabbak, ja és igen, a touch pad-ba állandóan belenyúlok, ami gyakran okoz egészségtelen ingerültségi hullámokat nálam :U
    Tehát összegezve: lapos, puha, halk, strapa, touchpad nélküli, minőségi, vezeték nélküli billentyűzetet keresek. Világíthat akár, de nem épp elvárás. Az ergonómiáról pedig annyit, hogy nem akarok újra tanulni gépelni (ketté tört, kicsavart, dupla space-es megoldások nem játszanak).
    Árban mondjuk 50 ezer lehet a plafon, de persze nem bánom, ha az igényeimet legjobban kielégítő termék megáll 10-ezernél :K .

    "War... war never changes"

Új hozzászólás Aktív témák