Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
Szplöttyy
senior tag
válasz Kornel #29993 üzenetére
Elég érdekes story, de tény, egy autót "nem megvenni nehéz". Sokszor elgondolkozom énis, hogy mennyire jó lenne egy ilyen-olyan autó, de mindig eszembe jut hogy a suzukimra évek óta szószerint egy fillért nem költöttem(olajcsere-ablaktörlő-izzók, de az utolsó kettő az sem muszáj volt, hanem az én hóbortom) pedig te is tudod mit kap tőlem szegény autó. Igaz most költenem kell majd rá ~50ezret de újabb jópár évig bírni fogja a kegyetlen bánásmódot.
Mod: És be kell vallanom, nagyon fájna ha ennél többet kéne egy autóra áldoznom Pedig alaphelyzetben több tízezret tudok elkölteni helyzetjelző ledekre, ablaktörlőre, apróságokra, de hogy a szűken vett fenntartásra annyit költsek azt nem. Ha elkopik a fék kicserélem, de a sorozatos hibák, áhhAz írás legvégén van a pont, "Nálam azóta nagyon fontos szabály lett, hogy egy autó MAXIMUM 3 havi bérembe kerülhet. Hogy ebből nem lesz porschém, vagy ferrarim? Az csak azt jelenti, hogy keveset keresek. Most inkább ezen dolgozom, hogy majd később, ha tényleg megtehetem, meglegyenek ezek a kocsijaim is!"
Igaza van.
[ Szerkesztve ]
Smoke & Torque
Új hozzászólás Aktív témák
- 180 Hz-es VA panellel jön az MSI 34 hüvelykes kijelzője
- PlayStation 5 Pro teszt
- Megjelent a Silent Hill 2 Remake
- AliExpress tapasztalatok
- Sorozatok
- BIOS frissítés
- Milyen notebookot vegyek?
- Befagy az egész gép