Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
TOPIK ÖSSZEFOGLALÓ
Kérlek, kérdezés előtt olvasd el!
Új hozzászólás Aktív témák
-
pckownz
őstag
válasz MaddeNNNN #181973 üzenetére
Kicsit tultolod
20+ eve tartom a gepet asztal alatt, kap 1-2 havonta egy atfujast es semmi baja
Bar akkor mar megkerdeznem, hogy a gephazas topikban miert van 50k alatt is haz?
Bar ennyi ido alatt megszoktam, hogy vannak a forumon olyan arcok, akikkel semmikepp sem lehet az ember eltero velemenyen... -
cucka
addikt
válasz MaddeNNNN #181973 üzenetére
Anyaghasználat nyilván eltér. És a gyári ventik minősége is. (Bár a Fractal kinyalhatja, az 50ezer fölötti meshify mini-be nem képesek előre két ventillátort rakni, és amit kapsz az sem pwm-es.)
De árban én azt vettem észre, hogy alapvetően azok a házak drágák, amelyekben sok az egyedi megoldás, esetleg valamilyen niche-re lőnek. Ha horror árakat akarsz, azt a kézműves kis szériás itx házaknál fogod látni.
Ugye egy házban nem az acéllemez meg a műanyag a drága, hanem a szerszám, amivel ezeket csinálják.Szóval amit te írsz, hogy a drága házba nagyobb hardver/radiátor fér be, vagy hogy jobb az airflow, azt én egyáltalán nem látom igaznak.
Van olcsó tésztaszűrő ház, amiben jó az airflow, csak meg kell venni bele a ventillátort, amit a drága házba alapból kapsz, az olcsóba meg nem, mert olcsó.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ármester
(rögzített hozzászólás)
Szeretnék megkérni minden kedves fórumozót, aki gépajánlást szeretne, hogy a Téma Összefoglalóban összeállított kérdéssorra szíveskedjen pontosan válaszolni. Így nekünk is könnyebb az ajánlás, illetve gyorsabban is megy az ajánlás.
„És akkor csodálkozunk a rendőr vicceken! Mi ez, szerencsepatkó? Az! Eddig jó kabala volt. Nem gondolod, hogy egy kicsit hülyén néz ki egy magyar rendőr 1980-ban egy lópatkóval a kocsijában? A materialista világnézet nevében lefoglalom!”
- Mielőtt kérdezel olvasd el a téma összefoglalót!
- Hirdetni csak a Hardveraprón szabad!
- Beárazást kérni a beárazós topikban lehet!
- Komplett erőgép játékra, munkára, garanciákkal - I7 13700K, RTX-3080, 32 GB
- Raspberry Pi 4 Model B - 2GB RAM
- minigép/ i5 7500T (35W TDP)/ 16GB DDR4/ 256GB SSD/ wifi/ garancia/ ingyen foxpost
- Belépűszintű Gamer PC Eladó + Monitorral + Billentyűzettel és Egérrel
- Gigabyte Core i7 Gamer PC: i7-9700 / RTX 3060 Ti / 1Tb SSD / 16Gb Ram
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest