Új hozzászólás Aktív témák

  • zsela

    tag

    Sziasztok!

    Egy viszonylag furcsa kérdésem/kérésem lenne felétek: van egy második gépem, amelyet én csak hétvégén használok, mivel vidéken van, illetve szüleim használják internetezésre hétköznapokon. Amikor használom, akkor szeretek játszani rajta, de nem a legújabb, legizmosabb hardvereket igénylő játékokkal, hanem például hasonlókkal: FIFA12, Mafia II, DiRT 3, stb.

    Ezt a gépet szeretném most egy kicsit korszerűsíteni úgy, hogy a lehető legolcsóbban jöjjek ki a dologból, illetve szeretném a gép fogyasztását is valamelyest csökkenteni. A jelenlegi konfiguráció a következő:
    - ASRock A780GXH/128M
    - AMD Phenom II X4 920 (nagyon sokat fogyaszt)
    - 4GB Kingmax 1066 MHz DDR2
    - Gigabyte 9600GT 512MB passzív
    - 2 * WD WD3200AAKS-00L9A0 SATA2 320GB
    - Cooler Master Hyper N520
    - Cooler Master M520

    A cél az lenne, hogy egy viszonylag alacsonyabb összegből (mondjuk max 30k) egy alacsonyabb fogyasztású, de legalább olyan jó teljesítményű gépet kapjak. Természetesen a lecserélt alkatrészeket eladnám. Elvárások:
    - DDR3 memória, SATA3 kezelése
    - 1-2 TB merevlemez
    - aktív hűtésű VGA

    A táp maradna (mert egy elég jó darab :) ), a merevlemezt és a memóriát már kinéztem, de persze ezekre is várok javaslatot. Igazából az alaplap + CPU + CPU hűtő + VGA négyesre várnék javaslatokat. Az alacsony beruházható összeg miatt elsősorban az AMD jöhet szóba, de Intel-es konfigok is érdekelnek.

    Várom az ötleteket, javaslatokat, minden véleményre kíváncsi vagyok.
    Lehet, hogy lehetetlent kérek, de majd meglátjuk :U

    Előre is köszönöm!

    PH megbízhatóság: http://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php&nev=zsela

Új hozzászólás Aktív témák