Új hozzászólás Aktív témák

  • #98593280

    törölt tag

    válasz slayer007 #7861 üzenetére

    MInd1 melyik mennyibe kerül, mind1 van-e sata3 vagy nincs az alaplapon, mert HDD-nek nem kell. SSD-nek már kellene, csak ezt akartam hangsúlyozni, mert lehet vkiknek félre érthető amit írtál. :)

    #7862) slayer007 : Én mértem már az oldalsó venti hatását mind a VGA-ra, mind a CPU hőfokra, alaplapra nézve. Szinte semmit sem számít. Sőt szerintem inkább akadályozza az elölről/alulról hátra/felfelé történő légáramlást. Kövképpen én az oldalsó ventiket nem tekintem azoknak, számomra csak rács, nem hely.

    A Vaya a maga 9 centis + 12-es ventijével szerintem nem gamer ház. Egy gémer házba nálam legalább 4-5-6 ventit lehet applikálni. Természetesen senkinek nincs megtiltva, hogy Vaya-ba szerelje a HD5870-jét i7-el, de szerintem nem fog adni megfelelő hűtést, főleg nyáron 38 fokban, amikor aki teheti, 30-40%al emeli még az alapjárati venti fordulatokat is. Maxon hajtva (game) meg nem árt ha 100-on mennek (%).

    Működni működik persze, csak majd lefagy a gém, meg újra indul és csökken a nem megfelelően hűtött alkatrészek élettartama, amit majd nem mondasz el annak, akinek eladod HWaprón, de én tudni fogom, hogy Tőled nem veszek semmit, mert Vaya-d volt ;]

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák