Új hozzászólás Aktív témák

  • #67977536

    törölt tag

    Üdvözlet!
    Lelkes amatőrként nézelődök új gép után.
    (a mostani gépem egy régi gigabyte lap+p4 proci 3ghz-n ,1gb ddr2 rammal)
    Nos,a mai programok jó részével ez már nem bír el így korszerűsítenék.

    1.Főleg otthoni munkára használnom a mostanit,(win7-office csomag),ám filmet is gyakran nézek,illetve az újabb játékokat is néha-néha nyúznám. A Grafika egyáltalán nem érdekel,nem is a legújabbakat használnám,de örülnék ha a skyrimmel megbirkózna.

    2. Van egy gigabyte gtx430 as videokártyám, nem tudom hogy szükséges e korszerűbbet vásárolnom az új gépbe, ezt a filmek miatt vettem a jelenlegi(már 7 éves) konfighoz,mivel az alaplapi nem bírt el velük.Van emellett egy 160gb os HDD-m, de ez elég pici és lassú ahhoz hogy csak ezt tartsam meg.

    3. Nos monitorom,billentyűzetem,egerem van, ha a mostani videokártya beillik a javasolt konfigurációba akkor az is. Az összes többi dolog viszont kellene(lap,táp,ház,proci,ram,HDD,ventik).

    4. Mivel nagyon nem vagyok otthon ezekben a témákban nem mondanék árkeretet. Egy olyan gép kell amit szintén több évig tudnék használni, de nem kell hogy évek múlva is elfussanak rajta a játékok. Egy mostani skyrim-Rome II futtatása közepes grafon az igényeim közé tartozik.Kerül amibe kerül,képes vagyok fizetni.Inkább legyen picit jobb mint nagyon kompromisszumos megoldás. :)

    5. Egy samsung Syncmaster2043-at fogok használni hozzá, alapjáraton 1600x900 felbontással. Játékokhoz akár lemegyek 1024x768 ra is,nem vagyok én graf igényes.

    Nos,ha érthető volt a kérdésem és nem hagytam ki semmit,akkor örülnék neki ha valaki rám szánná az idejét és összeállítana nekem egy konfigot.Köszönöm

Új hozzászólás Aktív témák