Új hozzászólás Aktív témák

  • Milkoma

    csendes tag

    Sziasztok!

    szeretnék vásárolni egy új komplett gépet. Monitor, ház, táp, proci, alaplap, ram, vga, ssd (hdd, odd, bill+ egér kivételesen nem kell).

    Alapvetően játékra kellene, de nem a legújabb, gépevő játékokról van szó, ha meg még is akkor lejebb tudom venni a grafikai beállítást. Egy kis példa, hogy mivel játszom: Mass effect, half-Life, warframe, left4dead, Walking dead, Age of Empire III, esetleg gta 4.

    az említett játékokat tökéletesen tudom használni a ajelenlegi gépemen amit egy Intel e5200-es proci, nvidia 9600 gt és 4 gb ddrII-es ram szolgál ki. De mivel 300 km-re van és, a jelenlegi helyemre is szeretnék egy valamivel frisebb konfigurációval rendelkező gépet, a segítségeteket szeretném kérni ennek összeállításában! A keret 180 ezer jó magyar Forint.

    Talán annyi kérésem van, hogy mostmár szeretnék áttérni a full HD világába :) így erre képes monitorra és vga-ra lenne szükségem. Intel nvidia párti vagyok, de ha van jó ötlet AMD Ati oldalra is nyitott vagyok. Memória terén 8gb ram tökéletesen elegendő nekem. ssd-ben pedig 60GB a rendszernek.

    Remélem minden lényeges kérdésre kitértem, ha mégsem elnézést kérek érte!

    Előre is köszönöm a segítséget!

Új hozzászólás Aktív témák