Új hozzászólás Aktív témák

  • Dalzarus

    tag

    Sziasztok,

    Már többször írtam tanácsért hozzátok fordulva, de sokat tudok rágódni egy egy döntésen. Ráadásul most egy kicsit meg is változtak a körülmények. Át akartam tenni a gépvásárlást néhány hónappal későbbre, hogy monitorostul vehessem meg a gépet egyben. De murphy közbeszólt és tegnap elküldte az öreglányt az asztalomon, az örök vadászmezőkre. :O
    Így most úgy döntöttem, hogy veszek egy viszonylag erős konfigot és majd nyáron veszek hozzá egy nagyobb monitort.

    Lenne néhány kérdésem először is:
    Alapvetően az Intelt procikat pártolom, eddig csak azt hajtottam és a mai napig mindenki mondja, hogy játékra még mindig erősebb. Viszont kicsit elbizonytalanodtam, amikor láttam, hogy a mindkét új nagy konzol 8 magos amd procival jött ki. Mennyire lehet arra számítani, hogy a következő generációs játékoknak kelleni fog az a 8 mag és nem fogják-e kevesellni az intel 4 magját?

    Egy csak játékra használt gépbe mennyire éri meg SSD-t venni HDD helyett? Az a magasabb ár, viszont drasztikusan kevesebb tárhely megéri az áldozatot? Javítja a játékok teljesítményét? Például egy MMORPG-ben javít fps-t vagy drasztikusan gyorsabban tölt be textúrákat? etc.

    Tehát akkor: A keret ~190ezer forint. Kell minden szőröstül bőröstül. Illetve hát egy egy terrás vinyóm van, de IDE csatlakozós. A cél kizárólag játék azon belül is túlnyomórészt MMORPG-k.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák