Új hozzászólás Aktív témák

  • Bogyi007

    veterán

    Tudom nem ez a topicja de bemásolnám ide is a kérdésemet mivel a konfigomat a ti útmutatásaitok alapján raktam össze:

    "Aláírásomban is szereplő konfigomhoz sokáig töprengtem hogy veszek hozzá dedikált Vga-t (Dual Chanell nem játszik nálam) vagy lecserélem a gyári hűtését.

    Igazság szerint mind az Apu teljesítményével s a gyári hűtő hatásfokával (s hangjával) is meg vagyok elégedve, de mivel most némi pénzmaghoz jutottam így valamelyikre beruháznék.

    Anno Vgaból járt a gépemben egy Sapphire 6770 1 Gb GDDR5-ös az tetszett és jelentősen meg is dobta a konfig teljesítményét (és egy ismerősöm hamarosan le is passzolná - csak nem tudom annak mi a reális ára).

    Hűtő esetében ellenben voltaképpen lövésem sincs mi volna jó - ha a konfigom alapján tudnátok javasolni valamilyet azt megköszönném.

    Mivel most kb 12e forint az ami a kalapban van (ennyit ért a Méhben a soksok Ckm, Fhm és egyéb papírhulladékok tömkelege ;-) ) így a videokarira szerintem még kicsit gyűjteni kellene, ellenben a hűtésre elég volna a keret."

    [ Szerkesztve ]

    Xbox GT: Hun Bogyi007; PSN ID: Bogyi007 - TCL 55C735 és 55C645 tévékhez is felhasználható beállítások: https://youtu.be/IgyOiQz8Fzo?si=Zv-LkNcsh7JQ7fE9 valamint https://youtu.be/8nBzpLA-sZw?si=QNRPJ4k8yxtFdzUi

Új hozzászólás Aktív témák