Új hozzászólás Aktív témák

  • BenHans

    addikt

    válasz Zsivaagoo #33991 üzenetére

    Szükségem van a 3x2T HDD-re mert, sok minden van... ;) +már megvan az 500as WD CaviarGreen. (Amiből már csak 150GB a szabad hely és még szinte semmi nincs rajta.)

    Nekem membrandj konfig ajánlata tökéletes támpont volt, és ha esetleg, én meg tudom oldani hogy jobbat hozzak ki ugyanennyi vagy ~ennyi pénzért az nem az ő hibája, ezért is írtam hogy még vacillálok, és sakkozgatok vele.

    Pláne hogy céggel fogom venni, így az árakat is mérsékelhetem sok helyen, illetve kérhetek új árajánlatot az adott cégtől ha minden alkatrészt tőlük veszek meg. :)

    Ezt leszámítva teljesen igazad van, és már változtattam is néhány helyen. :R

    Pl.) -Házikó: régóta nagyon de nagyon tetszik a CM [Silencio 650] és [550] , már 100% hogy a kettő közül fogok választani attől függ hogy kapok ajánlatot és mit hogy tudok intézni.
    Tudom, fogok kapni a szellőzés miatt pl., de nem tudok mit tenni nagyon megtetszett és nem rossz.

    -Proci: i5-3570k lesz. :) (Ehhez tudok 25 helyett 20ért Phanteks [PH-TC14CS Blue] hűtőt.)
    -Alaplap: ezen is változtattam... ASUS [P8Z77-M Pro] lesz, ha már K-s a proci. (ezért szeretnék hűtőből is kéket, meg így a Vengeance is kék lesz... ;) )
    -VGA: Gigabyte Radeon HD7850OC 2GB (ez is olcsóbb doboz nélkül :DDD )

    A többi marad. Várom a véleményeiteket! :R

    [ Szerkesztve ]

    🧡 "...gialla come er sole, rossa come er core mio..." "La forza del branco è il lupo la forza del lupo è il branco" "L’emozione di poter sedere sulla nostra panchina è indescrivibile, tutti sanno cosa sia la Roma per me" (Daniele De Rossi) Isten hozott otthon, kapitány!

Új hozzászólás Aktív témák