Új hozzászólás Aktív témák

  • anulu

    félisten

    válasz bobsys #24975 üzenetére

    papírforma szerint jó lesz. 4 csatornás a CPU, a lapon meg 8 RAM foglalat van, úh jónak kell lennie. memóriából mit néztél ki? márcsak azért, mert az ECC-s RAM-ra a nadrágod rá fog menni. részemről az LGA2011 i7 + 8x8GB normál DDR3-ra szavaznék. a gyári hűtőben az a jó, hogy halk, de nagyjából ennek megfelelő a teljesítménye is. 7/24-re olyat vennék, amire dög melegben is rá lehet bízni a gépet. Zalman vagy Artic Cooling-ok között megérné körbenézni. vagy mivel dobozos CPU-t linkeltél, azt is meg lehet próbálni, hogy a gyári hűtő meddig bírja, aztán ha nagyon nem, akkor veszel egy erősebbet.

    táp jó lehet. VGA nem számottevő (valami 2D képet adjon, feltéve ha nem akarsz RemoteFX-et), HDD-nél meg darab*24W-al számolj. annak kell utánanézni (nem találtam így kómásan az FSP oldalán), hogy EATX tápcsatikkal hogy áll ez, mert WS lap mellé szokott kelleni.

    "Jelenleg a cloud nem más mint a sales által elhazudott és eladott utópia, egy ígéret, csalánba csomagolt mézesmadzag, amit az üzemeltetés f@$zával vernek" | Feel the power! Intel Core i7 | iPhone 14Pro 256GB | iPad Pro 2017 64GB

Új hozzászólás Aktív témák