Új hozzászólás Aktív témák

  • Dareius

    tag

    Sziasztok,
    egy GTX3080-as VGA kihajtására alkalmas Gamer (ledes csiricsáré nem izgat) PC-t szeretnénk összeröffentein egyedi vízhűtéssel OC végett(lehet utána kéne járnom az új cpuk már nem annyira oc-hatóak már szerintem.) Kiszeretem volna várni az intel 7nm-ert, hogy megbolygassa a piacot, de addigra lehet nyugdíjba vonulok :D.

    1.Mire fogod használni a gépet? Ha játékra, akkor multiplayer, vagy inkább singleplayer játékok?

    is
    Cyberpunk 2077-et teljes pompájában szeretném élvezni röffenés nélkül. 1440p-ben esetleg tv-n 4k-ban (ezt csak single gameknél)
    2.Milyen alkatrészekkel rendelkezel, amit az új gépben meg szeretnél esetleg tartani?

    A jelenlegi gépem egy 1366-os xeon 6mag 4,2 ghz, 24 gb 1600-as ram ,GTX 1070 2100mhz ,Evga 650-es gold táp csak az Evo SSD-k és a vízhűtésszett.
    3. Milyen alkatrészekre van szükséged?

    CPU, RAM, M2, Táp 750w OC hoz,

    RTX3080- ezt megveszem szerintem, ezzel ne számoljatok, ha drágább lesz, mint amit szánok rá vagy amennyiért megéri majd akkor 3070.
    4. Mennyi a kereted rá?
    RTX 3080 ára nincs benne:150-210k ÉS 220-300k
    Jó lenne egy minimum is, ami teljes mértékben kihajtaná, de nem tudom jelenleg melyik processzor lenne rá képes, aztán kijön a next gen cpu-k leváltani az új intelre 7nm vagy AMD-re 5nm.
    5. Mekkora a monitorod natív felbontása, képfrissítési frekvenciája, milyen csatlakozók vannak rajta? G-sync-et vagy Freesync-et támogat? (ez videókártya választásnál lényeges szempont)

    1440p G-sync Display és játékra alkalmas 4k-s tv.
    +1. Elkötelezett vagy-e valamelyik gyártó/márka iránt? Van-e valamilyen speciális elképzelésed a gép megjelenését, színvilágát illetően, esetleg egyedi igény valamelyik alkatrésznél?

    -Intel könnyebb OC-ni, de nem vagyok márkahű
    -Nemszeretem a világító „Gamer pc-t” a le világításért nem vagyok hajlandó plusz pénzt fizetni főként mert zavar…
    -házat én válaszok a vízhűtés miatt, engem csak a lehetőségek érdekelnek.

Új hozzászólás Aktív témák