Új hozzászólás Aktív témák

  • manu75

    aktív tag

    Sziasztok!

    Tanácsot szeretnék kérni Tőletek új gép vásárláshoz. Jelenleg egy 2008-as évjáratú gépem van ami még most is megteszi azt amire kell nekem, de a gyerkőcöknek jó lenne ha futna rajta pár újabb játék is. Pl. Minecraft, Cities Skyline, GTA5, Battlefront2 ez a star warsos, Steamworld játékok.

    Abban nem tudok dönteni, hogy elég lenne e pl. egy i5-6600 proci mellé egy gtx1050ti páros egy jó alaplappal kellő memóriával jó hűtéssel vagy inkább ha már költök rá legyen i7 és gtx1060. Nincs szükségünk ultra grafikára a játékokban és egy full hd monitor lenne mellé.

    Mostani gépemben egy E8400 mellett van egy 9800gt 512mb, a wot-tal szoktam játszani elpöfög minimumom kb. 30fps-sel. Nekem már ez is megteszi, inkább fontosabb, hogy minden alkatrész minőségibb legyen és ne kelljen rá költeni. 10 év alatt egy tápot egy proci hűtőt és a házban egy ventit kellett cserélnem na ezzel kiegyeznék újra. Vajon egy gtx1050ti lenne ilyen időtálló választás? Ami még inkább fontos szempont, hogy halk legyen az új gép és ne legyen nagy a fogyasztás sem. Árban ahogy átnéztem a többi mit vegyek topicot ahogy számolgattam 300k alatt nem igazán jön ki amit elsőre összeválogattam szóval ha sokkal jobb választás a nagyobb proci + vga páros akkor már rászánom a plusz összeget. A régi gépet elajándékozom szóval abból nem maradna semmi.

    Előre is köszönöm a segítséget.

Új hozzászólás Aktív témák