Új hozzászólás Aktív témák

  • gogreg

    csendes tag

    Sziasztok,

    Szeretnék vásárolni munkára egy új gépet, és ehhez kapcsolódóan szeretnék Tőletek tanácsot, segítséget kérni.

    Elsősorban 3D látványtervek készítésére szeretném optimalizálni, ahol leginkább 3ds Max-al dolgozom, de szeretnék ismerkedni a Maya-val is.
    A 3D programokon kívül biztosan szeretnék vele videókat is vágni, valamint Adobe grafikai programokat futtatni.

    Az elképzelésem egy olyan konfiguráció lenne, ami gond nélkül, és pillanatok alatt renderel 4K felbontású képeket, valamint animációkat 3ds max-ból.
    Időszakosan akad olyan feladat, ahol óriásméretű képeket kell előállítanom (pl.: 10x5 méter), nyomtatásra alkalmas minőségben és szeretném ha ez sem jelentene a gép számára többhetes feladatot, hanem viszonylag flottul, belátható időn belül végezni tudna vele.
    Természetesen szeretnék bele egy kb. 512 GB nagyságú gyors és megbízható ssd-t, és minimum 2db 4TB nagyságú HDD-t raidbe kötve, valamint +1db 4 TB kapacitású HDD-t amolyan plussz tárolónak.

    Ami még preferencia, hogy szeretném ha ez egy igen csendes "hangtalan" gép lenne, és csak akkor hallanám neszezni, ha valami nagyon nagy feladat előtt áll.

    Jelenleg kb. 2 - 2,2 M Ft-ot tudok rákötni és ezért szeretném a lehető legjobb és legmegbízhatóbb konfigurációt megkapni, ami gond nélkül kiszolgálja a fent vázolt igényeimet.

    Előre is nagyon köszönöm a hozzáértő segítséget!

Új hozzászólás Aktív témák