Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
Casanova*
veterán
válasz bozont #53499 üzenetére
ha nem akarsz sli-t vagy cf-et ,akkor fölösleges a nagyobb asus. ASUS M5A97 EVO R2.0 lap simán tudja a 4,6 ghz-et is. procitól függ... tuningban egyforma a nagyobb asussal.
[ Szerkesztve ]
"Ha bírálnak téged,akkor valamit jól csinálsz. Hiszen csak azt támadják,akinél a labda van." ( BRUCE LEE ) ヅ ҳ̸Ҳ̸ҳҳ̸Ҳ̸ҳҳ̸Ҳ̸ҳҳ̸Ҳ̸ҳҳ̸Ҳ̸ҳ
-
Rypejakten
addikt
válasz GrooveHero #53500 üzenetére
illetve az mATX változat szegényesebb tápkört kapott (4+1 vs. 8+4, az ATX javára).
-
GrooveHero
addikt
válasz Rypejakten #53503 üzenetére
Ömm...na azért ez már valami. Nem nagyon karok tuningolni, na de há' azé' mégi, ájjon meg a menet
Words like a weapon, sharp as a knife Fallen from heaven, darkest of nights Long live the rebels hunting for blood I saw the devil, he's one of us
-
bozont
veterán
válasz Casanova* #53501 üzenetére
A 4-4,2GHz fölé nem nagyon mennék, ez nekem az aranyközépút, itt már szép teljesítménye is van viszont nem fogyaszt még annyit és könnyebb lehűteni.
Nem kimondottan CF vagy SLI van tervben, hanem azon gondolkozom hogy egy kisebb nV kártyát teszek a leendő 270X mellé, Physx számolásra. Oda meg már jól jöhet a 2x16, a 270X-nél már gondolom lenne teljesítményvesztés 8x mellett. De előbb még úgy is utána kell olvasnom a dolognak, működik-e rendesen.
A lényeg, hogy akkor tuninban nem nagyon van különbség a kettő között. Majd ez a Physx-es téma dönt.Na meg előbb azt kell még megálmodnom, hogy FX8320 vagy i5 4670 legyen a csere tárgya. Az Intel verzióra legalább dupla annyit kellene ráfizetni, mint az FX-re.
-
Rypejakten
addikt
válasz GrooveHero #53505 üzenetére
K-s proci alá a Biostar HI-FI Z77X a legtutibb vétel, reggelire megeszi az Extreme-eket.
ha van rá 31k-d, ne legyen kérdés, hogy ezt veszed-e. -
GrooveHero
addikt
válasz Rypejakten #53508 üzenetére
Szia. Köszi az infót, meg is kukkantom, hogy mit tud ez a deszka
Words like a weapon, sharp as a knife Fallen from heaven, darkest of nights Long live the rebels hunting for blood I saw the devil, he's one of us
-
bozont
veterán
válasz Casanova* #53507 üzenetére
Igen, ahogy számolgattam az FX8320 laptól függően 10-15e Ft pluszból jönne ki, míg az i5 4570 (előbb elírtam) egy Asrock Z87 Extreme 4 lappal kb 30e. Mondjuk i5-höz lehet a ramokat is cserélni kell, mert a mostaniak 1,65v-osak.
Ha már itt vagyok és egy kis on is legyen, Haswell-hez melyik lap ajánlott ebben a 30e körüli árkategóriában? Ez az Asrock nagyon tetszetős, de ha van jobb akkor jöhet más gyártótól is. A 4670K már pont nem fér a keretbe, ha az Intel mellett döntök, de később majd váltok rá a tuning miatt, szintén csak mérsékelt módon.[ Szerkesztve ]
-
GrooveHero
addikt
válasz Rypejakten #53508 üzenetére
háttőő..megnézegettem, de nem tűnik hirtelen olyan nagy durr.-nak. Mit hagyon figyelmen kivül?
[ Szerkesztve ]
-
Rypejakten
addikt
válasz GrooveHero #53511 üzenetére
13+2 fázis, azaz tuning alatt brutál jó, normális bordák a VRM-eken, Puro hangchip, amihez hasonló az ~50k-s ROG lapokon van, és könnyen átlátható/kezelhető UEFI, átlagon felüli memóriasupport, Virtu támogatás, mindez 30k körül.
a Techpowerup a Különösen ajánlott bélyegzőt sütötte rá.
-
GrooveHero
addikt
válasz Rypejakten #53512 üzenetére
Így már mindjárt más
Pedig olyan jól stimmeltek volna ezek a memók az extreme 4-be mármint színreWords like a weapon, sharp as a knife Fallen from heaven, darkest of nights Long live the rebels hunting for blood I saw the devil, he's one of us
-
Rypejakten
addikt
válasz GrooveHero #53513 üzenetére
ezek a modulok úgyis csak 1,6V-on tudták volna az 1600Mhz-et, és az Ivy-nek meg hosszútávon nem tesz jót az 1,5(1,57V)-nál nagyobb memfeszültség. ehhez a kék HyperX passzol.
-
GrooveHero
addikt
válasz Rypejakten #53514 üzenetére
Pedig olyan jól mutatott, nekem nagyon bejön, olyan zümis Van egy linked esetleg a kék HyperX-ről?
Amúgy erre a lapra mennyi gari van?Words like a weapon, sharp as a knife Fallen from heaven, darkest of nights Long live the rebels hunting for blood I saw the devil, he's one of us
-
Rypejakten
addikt
válasz GrooveHero #53515 üzenetére
-
GrooveHero
addikt
válasz Rypejakten #53516 üzenetére
-
MiklosSaS
nagyúr
Hat nekem nem segit senki ? @mahrenburg, @bluyoo hol vagytok ?
~~~~~~ Privatban NINCS szakmai tanacs! ~~~~~~
-
Predator2
addikt
Helló
Haveromnak tönkrement az alaplap a gépében és szeretne másikat venni.
Foglalat: FM2+
Angliában él ott szeretne alaplapot venni.
Jelenleg ezt a két típust néztük ki neki:
Melyiket érdemes választani vagy valami mást hasonló ársávban?
Üdv
>> Ha érdekel valami, vagy nem tudok valamit, akkor Kérdezek << >>McLaren Forever.<< >> Az első és legfontosabb a megbízhatóság, minden más csak sokadik tényező!<<
-
MiklosSaS
nagyúr
válasz Teaway #53522 üzenetére
Nem, a P9X79 Deluxe az a "regi" alaplap, az uj az pedig X79-Deluxe, P9 nelkul. Valamiert nem megy az Asus oldala.
-
bluyoo
nagyúr
válasz Predator2 #53519 üzenetére
Hi!
Esetleg az A88XM-Plus? Már drága lenne?(#53518) miklosss2012
Jelen!(#53521) miklosss2012
Szerintem is a Saber. ...
ASUS Sabertooth X79 Motherboard Review
Nem mintha a Rampage IV Formula vagy a X79-Deluxe rossz választás lenne.Bazinga!
-
MiklosSaS
nagyúr
válasz bluyoo #53530 üzenetére
Na vegre, hol jarkalsz ? Szombat reggel van....
Tehat :
Szavazatot es egy ajanlatot szeretnek aki tud segiteni:
1- Formula
2- Sabertooth (ami nem vonz az az hogy nincs mirol leolvasnom az error kodot)
3- X79-DeluxeValami jo kis Gigat nem tudtok ajanlani ?
Koszonok mindent !
[ Szerkesztve ]
-
Casanova*
veterán
válasz MiklosSaS #53531 üzenetére
ASUS-Sabertooth-X79-vs-ASUS-Rampage-IV-Formula
ASUS-Rampage-IV-Formula-vs-ASUS-P9X79-DELUXE
ASUS-Sabertooth-X79-vs-ASUS-P9X79-DELUXE
Formula kapta a legtöbb szavazatot!
én Formulára szavazok! nagyon tetszik!
[ Szerkesztve ]
"Ha bírálnak téged,akkor valamit jól csinálsz. Hiszen csak azt támadják,akinél a labda van." ( BRUCE LEE ) ヅ ҳ̸Ҳ̸ҳҳ̸Ҳ̸ҳҳ̸Ҳ̸ҳҳ̸Ҳ̸ҳҳ̸Ҳ̸ҳ
-
bluyoo
nagyúr
válasz MiklosSaS #53531 üzenetére
"Na vegre, hol jarkalsz ?" Még zsibbadok .... Túléltem egy Prágai sörtúrát majd közvetlen utána egy Tokaji borozást is!
"2- Sabertooth (ami nem vonz az az hogy nincs mirol leolvasnom az error kodot)" Mert a Sabertoth-nál nem lesz rá szükség!
GA-X79-UD7 ... de nekem nem valami szimpatikus kap.(#53534) Teaway
(#53540) miklosss2012
A ROG lap csúnya (? Na jó nem egy Rampage IV Black Edition! ) de jó lap , ráadásul olcsóbb is ...[ Szerkesztve ]
Bazinga!
-
bluyoo
nagyúr
válasz MiklosSaS #53544 üzenetére
Nekem olyan soványnak tűnnek ezek az LGA2011-es Giga lapok Persze nem a kinézet számít ...
Talán még a C606-os chipset-el szerelt GA-X79S-UP5-WIFI néz ki valahogy
"jol szorakoztal ?" Megérte a zötykölődést! Szép város és természetesen sok jó söröző! www.pragaisorozok.huBazinga!
-
MiklosSaS
nagyúr
-
MiklosSaS
nagyúr
Akkor nem veszek hasznaltan. Csak nagyon jo arban volt !
Új hozzászólás Aktív témák
Ha kérdezel, feltétlenül közöld a következőket:
1. Mennyit szánsz az alaplapra?
2. Milyen hardverek alá szeretnéd?
3. Milyen méretű lapot szeretnél?
4. Milyen bővítőhelyekre van szükséged? (USB 2/3,SATA 2/3,PCI,PCI-E,...)
5. DVGA-t vagy IGP-t szeretnél használni és utóbbi esetben milyen kimeneten csatlakoztatnád a monitorodhoz (HDMI,DVI,DP) ?
6. Szeretnél tuningolni vagy nem?
7. Használt, vagy új alaplap?
8. Fontos e a lap kinézete (színe,design,rgb,...)
+1: A jövőben tervezed e a processzor cseréjét (pontos típus)/fontos e az alaplap fejleszthetősége?
Összefoglaló tele van alaplap ajánlásokkal, kérdés előtt nézz rá, sanszosan válaszra lelsz.
Ha az alaplapoddal kapcsolatos kérdésed van ami nem függ össze a vásárlással (beállítások, OC, stbstbstb...) vagy csak valami meghibásodott akkor látogasd meg az "Nem indul és mi a baja a gépemnek " illetve az "Azonnali alaplapos kérdések órája" topikot! Ez egy ajánlós/vásárlós topik!
Ha nem a témával kapcsolatos a mondanivalód, látogass el az Alaplap OFF topik-ba.
- Kingston HyperX FURY 16GB (4x4GB) DDR3 1866MHz HX318C10FB/4 Memoria!
- Újszerű - ASUS Prime B360M-A LGA1151v2 alaplap + Windows 11 Home BIOSba integrált termékkulcs
- Hibátlan - KINGSTON Fury Beast 32GB (2x16GB) DDR4 3200MHz CL16 RAM memória kit
- Beszámítás! Lenovo IS8XM LGA 1150 DDR3 alaplap garanciával hibátlan működéssel
- ASUS MAXIMUS VII HERO Alaplap - INGYEN POSTA!
- Gigabyte aorus b450M io shield is megvan ! egyik legolcsóbb am4 alaplap
- G.SKILL Ripjaws V 16GB (2x8GB) DDR4 CL16 3200MHz (F4-3200C16D-16GVKB)
- GIGABYTE GA-H87-D3H Alaplap 1150
- CL14 -es Időzítés Ryzenhez - 3600Mhz - 64GB (4X16GB) G.SKILL Trident Z Memória DDR4 -
- ASUS ROG STRIX B660-F GAMING WIFI, garancia
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest