Új hozzászólás Aktív témák

  • vans?

    őstag

    sziasztok,

    van egy koncepcio a fejemben, kerlek velemenyezzetek. szeretnenk a felesegemmel gyermekeket vallalni, nagy csaladot szeretnenk (3-4 gyermek), teljesen fuggetlenul a kormany tamogatasaitol, CSOK-tol, stb.
    Jelenleg havi kb. 300k-t tudunk felretenni (videken elunk :) ), fizetunk ket LTP-t is. Allamkotvenyunk van kb. 2M ertekben, illetve egy panellakas kb. 13-15 millios nagysagrendben (nem ebben lakunk, uresen all, szuleim fogjak megvenni tolem valoszinuleg). 2+ gyereknel szeretnenk csaladi hazba koltozni majd, ez alsohangon 40 millio errefele.
    Na a rovid bevezeto utan :D: az lenne a koncepcio, hogy felvesszuk a babavaro 10M-t, befektetjuk valahogy (allampapir pl.), fizetgetjuk a torlesztot, ami nem veszes es belefer boven, es ha kapunk kozben az Istentol gyermeke(ke)t, akkor ugye kamatmentes lesz illetve kesobb atvallalnak toket is.

    Szerintetek mik a buktatoi ennek a koncepcionak azon kivul, hogy ha nem szuletik gyermekunk valamiert? Ebben az esetben viszont mindkettonk fizetese tovabbra is erkezne, igy nem okoz kulonosebb terhet a kamatkedvezmeny visszafizetese.

    koszi minden segitseget!

    hábm bábm

Új hozzászólás Aktív témák