Új hozzászólás Aktív témák

  • Segal

    veterán

    válasz CragON #114921 üzenetére

    Éves kamatot mutat. Nyilván ha egy 3 hónap múlva lejárót veszel akkor nem fogsz rá ugyanannyit kapni mintha 1 év múlva lejárót vennél.
    Amúgy a dkj egy érdekes állatfaj mert istenigazából nem is kamatot fizet, hanem áron alul veheted (diszkont áron) így minél hamarabb veszed annál kedvezőbb áron veheted meg és az éves kamat időszakos részét fogod rá megkapni, majd ha tartod végig akkor 100%-os áron kiutalják neked. Ha max 1 éven belül biztosan kell a pénz akkor egy roppant jó lehetőség mert semmi kockázat nincs benne. Feltéve hogy tartod végig, mert ha hamarabb kiveszed akkor azért egy pici van, de még az is kevesebb mint a többinél.
    Viszont ha idő előtt kiszállsz akkor értelemszerűen időarányosan kevesebbet fog fizetni, tehát csak 9x%-ot fognak kiutalni.

    "Ez nem változtat azon, hogy tisztességtelen dolog botokkal felvásárolni 160-180e indulóáron a 3060 Ti-t, aztán 250e-ért árulni a HA-n." Ez miért lenne tisztességtelen? Te is meg bárki lesheti botokkal a boltokat, ugyanúgy meg tudod venni a cuccot azon az áron, mint a scalper.(1 házigazda válasz...)

Új hozzászólás Aktív témák