Új hozzászólás Aktív témák

  • Flashcash

    Közösségépítő

    válasz viharhozo #10446 üzenetére

    Nyíregyházi Főiskola tájékoztatója az alkalmazottaiknak:

    Tisztelt Kolléganő/ Kolléga!
    Orbán Viktor miniszterelnök úr levélben (csatolva) tájékoztatja a közszféra dolgozóit a devizahiteleseket megsegítő kormányzati intézkedésekről, és az ezzel kapcsolatos legfontosabb tudnivalókról.
    Intézményünk a felmérésben technikailag működik közre a kormány által nyújtani kívánt devizahitel rögzített árfolyamon történő végtörlesztéséhez, amelyhez kedvezményes kamatozású forinthitelt tervez biztosítani. A konkrét segítséget a pénzintézmények tudják nyújtani a feltételekről.

    A kedvezményes végtörlesztésre irányuló igénybejelentés végső határideje 2011. december 30, mely jogvesztő határidő. (Egyes pénzintézmények 2011. december 30-án rövidített nyitva tartással fogadják az ügyfeleket!)
    A rögzített árfolyamon történő végtörlesztésre vonatkozó igénybejelentést (végtörlesztési nyilatkozatot) a hitelező pénzügyi intézménynél lehet megtenni a mellékelt dokumentumtárban alkalmazott formanyomtatványokon.
    Amennyiben a végtörlesztés igénybejelentését követően a kérelmező eláll szándékától annak hátrányos jogkövetkezménye nincs, viszont ha 2011. december 30-ig nem jelenti be, akkor jelen álláspont szerint a későbbiekben nem lesz lehetősége.
    A pénzintézmény felé leadott igénybejelentést követően az érintetteknek a csatolt Adatvédelmi tájékoztató (hozzájáruló nyilatkozatát és adatlapját) nyomtatványt a munkáltatóhoz el kell juttatni legkésőbb 2012. január 2-ig. Az összesített igényt a munkáltató a Minisztérium felé továbbítja.
    Amennyiben az igénybejelentéshez munkáltatói igazolást is kérnek, azt soron kívül biztosítjuk.
    Felhívjuk figyelmüket, hogy ez a lehetőség nem azonos a végtörlesztésnél adómentesen adható maximum 7,5 Millió Forint vissza nem térítendő munkáltatói támogatással!

    Nyíregyháza, 2011. december 22.

    A GMF tájékoztató levele
    Miniszterelnöki tájékoztató levél

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák