Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
aktív tag
chris0000
Hát igen, megnéztem, a játék 80% körül jártam.Dave567
Nem töröltem semmit, mindent leállítottam, gép kikapcs, másnap indítom és mentés sehol.
Más játék platformon (vagy mi ezeknek a neve) steam, battle, volt, hogy töröltem játékot azután újratelepítettem és megvolt minden mentésem. Most készülök újrarakni a gépet, lehet, hogy így azok mentései is el fognak tűnni? Akkor mire való, hogy ment a felhőbe a játék platform? Egyébként tegnap néztem, és az epic-nél ki volt kapcsolva a felhő mentés, most bekapcsoltam. Ez nem arra való, hogy a fiókomban megőrzi a előrehaladásomat? -
aktív tag
Még egy kérdés, régi játékok, 5-10 évesek mennek win 11-el? Még nem használtam, de megfordult a fejemben, hogy most az kerül fel a gemer gépemre.
-
Mtbsrác
senior tag
Hogyan tudom úgy elindítani a játékot hogy semmilyen videót ne akarjon lejátszani az elején? (-novid opció nemjó) Hanem egyből a menüre ugorva induljon. Steames linuxos verzió.
A bajom a hogy elindulnak a videók majd bead egy exodusos képet amiben lángcsóvák vannak és onnét nem csinál semmit.Köszi.
-
Mtbsrác
senior tag
mmdms: hűha jót kérdeztél hgoy kell megnézni?
chris0000: át kellett neveznem őket törlésnél el se indult , átnevezés után legalább már működik.DE megint egy csavar végre betölt a menüje, állítanám a felbontást textúrát élsímítást de mihelyst kilépnék beállítás menübe akkor kifagy. Ugye akkor érvényesítené a kívánt dolgokat. Így nem csinálja és a gépem az ő általi configot nem bírja, túl erős. Esetleg valaki tudna egy cfg file-t feltenni az alábbi beálíltásokkal?
Felbontás 1920, a többi mind a legkisebbre téve, kivéve a physx-et ami be legyen kapcsolva? KösziGépem amúgy: Asus tuning lap, 3570k, 16gb ram, nvidia gtx 750 (driver 525 a legfrissebb)
[ Szerkesztve ]
-
-
Mtbsrác
senior tag
Megoldódott minden gond. Végre tudtam játszani is vele kicsit még délután.
Totál újraraktam MINDENT majd elsőre elindult, beállítottam mindent ahogy kell. Addig faca is volt . Majd a kövi indításnál nem akart elindulni ismét. Majd beütöttem neki indítási opcióban hogy "-novulcan" és viola működik ahogy kell, erre is egy külföldi forumon találtam rá. A fene se érti miért kell ennyire túlbonyolítani mindent. -
Mtbsrác
senior tag
Egy új anomália jelent meg a jétékban. Nincs keze!!!! Ez nem a gépre vonatkoztatható vissza egy ideig jó volt. S nem tudom miért csinálja. Egyik meghalás után lett ilyen, s azóta nem változik. Ami igen hogy azóta nem tudnak lelőni és akkor nem is sebződök, csak a szörnyek által, vagy ha leesek valahonnét
Itt lőnek rám 4-en
[ Szerkesztve ]
-
shotika
őstag
Damir nem hajlandó leugrani mellém a szakadékba, ami azért baj, mert az összes gyorstöltés már felülírta, így nem tudom korábbra visszaállítani a játékot. Elvileg ezt a gamebraking bugot már 3 éve kiírtották - nos nekem ennek ellenére sikerült beleszaladni...
Shotiii#2629 Gainward GTX 3060TI 8GB, Corsair 2x16GB DDR4 3200mhz, i5-13600KF, Asus TUF B660M-D4, EVGA 750GQ
-
shotika
őstag
válasz batman91 #1515 üzenetére
Próbáltam mindent. Youtube-on van trükk, hogy kétszer ugorj a sziklánál majd nézd rá és oda teleportál, de nem működött. A cheatengine-es megoldást meg nekem letiltja a Windows.
Egyszerűen hihetetlen, hogy egy ilyen jellegű hiba a mai napig benne van a programban. Egyedül azzal tudnám megkerülni, hogy ha újraindítom a fejezetet, ami alsó hangon is 3-4 óra gameplay...
Shotiii#2629 Gainward GTX 3060TI 8GB, Corsair 2x16GB DDR4 3200mhz, i5-13600KF, Asus TUF B660M-D4, EVGA 750GQ
-
chris0000
őstag
válasz shotika #1514 üzenetére
hi. ott nem neked kell lemenni/lesétálni a dombról, és akkor fog elindulni utánad vagy a kötélen, vagy gyalog? rég játszottam vele már én is...
egyébként a részek, h jönnek egymás után? most akciósak steamen és lehet beszerzem őket.
alap az Exodus és utána...? thx. üdv.[ Szerkesztve ]
-
RetepNyaraB
veterán
Ennyi van. 3 rész.
"And we close our eyes to sleep To dream a boy and girl Who dream the world is nothing but a dream"
-
shotika
őstag
válasz chris0000 #1519 üzenetére
Nem, az a probléma, hogy a Damir nevű NPC láthatatlan falba ütközik mielőtt leugrana mellénk, és ez meg akasztja a játékot.
Írtam a supportnak, annyit reagáltak, hogy indítsam újra a fejezetet...Shotiii#2629 Gainward GTX 3060TI 8GB, Corsair 2x16GB DDR4 3200mhz, i5-13600KF, Asus TUF B660M-D4, EVGA 750GQ
-
Archttila
veterán
Sziasztok!
New Game + -ban van olyan lehetoseg, hogy normal nehezsegen a korabban mar megszerzet fegyverekkel jatszam ujra a jatekot? Azt olvastam, hogy neheziteni lehet, viszont en csak a storyt szeretnem kicsit felfrissiteni mielott belevagok a ket DLC-be.
Passionate about minimalistic software, the Linux philosophy, and having fun. SFF and AV enthusiast, APU retro gamer.
-
chris0000
őstag
hi. thx az infokat... üdv.
-
Cyberpunk
félisten
Üdv van esély az Enhanced edition nem RTX kártyán való elindítására? Megvettem a játékot, de ezt szedte le előszór, nem szeretnem a sima verziót is letölteni, mivel nincs olyan gyors internetem, ezt is fel napig szedte.
Hope was the right choice, and it always will be.
-
-szabi-
őstag
Hi
Sam sztoriját játszom.
Elfelejtettem kitenni a csapdákat amire a kapitány kért.
Az épületbe már nem tudok visszajutni.
Mivel a mentési rendszer meg olyan tré amilyen nincs lehetőségem visszatölteni sem.
Ezt akkor így már meg sem tudom csinálni?üdv
-
birozoli7800
senior tag
Sziasztok!
Problémába ütköztem a játék során, amikor a Giul nevű nőt kell kimenteni a világítótoronyból. Egy bányán keresztül kell menni a toronyhoz. Kiérek a bányából és egy ponton mindig kifagy a játék. Csak windowsból való kijelentkezés oldja meg a problémát majd újból és újból...
Fél óra küszködés után jöttem rá, ha át megyek az út másik oldalára akkor tovább enged.. Mindenkinél jelentkezik ez a crash, vagy csak nálam van ez a hiba? Számítsak még ilyen nehézségekre a játék során?
Sajnálnám, ha nem tudnám végig játszani. Az első két rész sztorija nagyon meg tetszett, bár ennek a résznek az open world mapjai már annyira nem. -
montana92
csendes tag
válasz birozoli7800 #1533 üzenetére
A Caspian részen, a lighthouse-nál nekem is volt kifagyós bugom, én nem is tudtam tovább haladni.
Anno emiatt hagytam is abba a játékot, mert elvileg a teljes fejezetet elölről kellett volna kezdeni..
A netes írások szerint az a rész a leggázosabb amúgy, utána elvileg nem nagyon vannak ilyen game breaking bugok. -
1Ab23Fgt
csendes tag
Sziasztok!
Segítsetek kérlek benneteket!
Nem tudok tovább menni a vonatos résznél, ugyanis a gázálarcom lyukas, és nincs rajta ragtapasz, mint ahogy azt a végigjátszásokon látom! Tudja esetleg valaki, hogyan lehet megragasztani a gázálarcot?A válaszokat köszönöm!
-
turho
addikt
Xboxon játszom az Exodust. A railway car óta problémákba ütközöm. Máe az első váltó átváltásakor nem tudtam kiszállni a sínkocsiból vagy fél óra után meguntam. Visszatöltöttem azt az állást, amikor még a kocsiba beszállásnál vagyok. Nem szálltam be, hanem kifutottam gyalog az idióta váltóig. Átváltottam, vissza futottam, beszálltam a sínkocsiba, és sikeresen ment a jó pályán. Fél perc múlva kapu, lőnek rám, banditák...tanács: nyisd ki a kaput. Ok, de nem tudok ám megint kiszállni a rohadt sínkocsiból sehol ilyenkor mi van? Gyári hibás a game, vagy én vagyok hülye? Nem értem.
Segítsetek pls, ez egy ismert bug Series X-en? Gyakorlatilag megakadtam. A metro Saga-t vettem meg, ami most akciós, a 3 rész egyben. De 1 órahosszát cseszekedtem, és nem tudok kiszállni a sínkocsibol a lövöldözős résznél SE....
Eladó dolgaim, Klipsch R-28F tölcsér+magassugárzó pár, ebike
-
chris0000
őstag
Hi. Ha vkinek meglesz esetleg a Metro Awakening, ami Nov.7. jelenik meg (PSVR2, PC QUEST) , ha leírná ide, h milyen lett, azt megköszönném. thx.üdv.
[ Szerkesztve ]
-
Low Noise
senior tag
Sziasztok!
Technikai gondom akadt, szürke fátyolos a kép.
Hallottam a deependark paraméterről ami a hibát javítja [Redit - deepndark]Két féle módon is beírtam, de nem változott semmi.
"C:\Games\Metro Exodus\MetroExodus.exe" -deepndark
"C:\Games\Metro Exodus\MetroExodus.exe" - deepndarkRosszul írom, be?
[ Szerkesztve ]
-
guftabi96
addikt
Sziasztok!
Epicen van meg a játék, cloud save be volt kapcsolva.
Újratelepítettem a gépet és most csak új játékot tudok kezdeni, nem lehet folytatni onnan, ahol tartottam (sivatagos rész elején).
Valahogy elő lehet manuálisan bányászni az Epic fiókomhoz tartozó feltöltött mentéseket?#KeepFightingMichael
-
nagyúr
Steamen akciós a game.
Új hardverek számlával, garanciával érd PM.
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest