Új hozzászólás Aktív témák

  • Cifu

    nagyúr

    .LnB: Nyilván nekem is megfordult a fejemben, hogy nagy kamu ez a balhé. De ahhoz ez már túl nagy és mocskos.

    Egyoldalúan mocskos, milyen furcsa, hogy senki sem szólított fel a Konami bojkottjára, nem? ;]
    Én csak azon gondolkodom, hogy mi foroghatott a döntéshozók fejében. Ha pedig az alant felvázolt forgatókönyveket nézem, széttenném a kezem: miért ne? Panaszkodott valaki a SEGA-ra az Aliens: Colonial Marines botrányos megvalósulása miatt? Aligha... Ha pedig robbantani akarok a piacon, akkor az "unortodox" módszerekkel fel lehet hívni magadra a figyelmet. (Noha ezt a szót a hazai politika nagyon sikeresen le is járatta...)

    Valahogy meg sem fordul a fejemben az, hogy csalódni fogok.

    Pedig ha akarnál, te is szerintem sorolni tudnád azokat a dolgokat, amiket még pluszba elvárnál, vagy alapvetően jó ötletnek tartanál megvalósítani a játékban, nem?

    Számomra ilyen az álöltözékek használatának mellőzése. Akár szinte láthatattlanná is tudtunk válni az MGS4-ben, sőt, a nyitó átvezető animációban még helyi álöltözékben is volt Snake, de a játékban mégse élhetünk ezzel az opcióval soha. Bezzeg a papírdobozba bújás, az kell... :DDD

    orichalcos: Kihagytad hogy belenezel a visszapillabtoba.

    ...miközben feltolom az orromra a drótkeretes napszemüveget... (Holnap fanfic napot tartunk... :D )

    varadigabor: Én azt hittem hogy ez a fulton ilyen kitalált japán dolog és rájöttem hogy még se

    Az MGS bevett szokása, hogy fogja a bevett, létező eszközöket, kicsit átgyúrják őket, és voilá, itt az "autentikus" MGS világ.

    Ilyen az MGS:GZ-ben a bázist védő három légvédelmi gépágyú, amely némileg átszabott M167 Vulcan. A helikopter, aminek az orra, hajtóműve és farokrésze a Mi-28N harci helikopterről lett mintázva, csak a törzse sokkal nagyobb, hogy egy szállítóhelikopterszerű belső teret adjanak neki, amelyben elücsöröghet Snake.

    És a többi és a többi és a többi. A Metal Gear-eket és persze a már elvadult dolgokat (klónozás, kiborgok, you name it) más kérdés, hogy belerakták, de hát istenem, ez van. Viszont ettől ez még csak egy játék... ;)

    [ Szerkesztve ]

    Légvédelmisek mottója: Lődd le mind! Majd a földön szétválogatjuk.

Új hozzászólás Aktív témák