Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
-
válasz Liquid Snake #804 üzenetére
Atya ég.
Tegnap délután már nem volt érkezésem továbbvinni mert nem voltam otthol,majd ma..... -
-
oriic
HÁZIGAZDA
Na vajon megint ruhakollekció?
Live-Die-Respawn
-
oriic
HÁZIGAZDA
The Phantom Pain-es fejhallgató PS4-hez.Nem rossz, és nem is drága.
Live-Die-Respawn
-
.LnB
titán
És ez csak PS4-hez használható? Mert "3.5mm jack plug"-van rajta. Az nekem kicsit luxus, hogy külön konzolhoz legyen füles. 1,2m a kontrollerbe elég, meg ha valaki az utcán használja mondjuk telefonnal (én nem) De számomra kevés.
„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
Üdv.
Igaz nem akartam megvenni,de olcsón hozzá jutottam az MGS2-höz,így lecsaptam rá.
Hibátlan tok,kiskönyv+bónusz lemez.
Lemezek karcmentesek.Így már meg van a Metal Gear Solid 2,3,4
-
oriic
HÁZIGAZDA
-
oriic
HÁZIGAZDA
Live-Die-Respawn
-
Liquid Snake
aktív tag
Néhány újságíró kipróbálhatta a Metal Gear Solid V
linkA Hideo Kojima Game
-
oriic
HÁZIGAZDA
Live-Die-Respawn
-
james001
veterán
https://psnprofiles.com/kazama001
-
oriic
HÁZIGAZDA
Ez meg Kojima twitterére került ki. Japánban a premier után megvásárolható lesz.
Live-Die-Respawn
-
.LnB
titán
-
oriic
HÁZIGAZDA
-
Gebriel
veterán
Magyar IGN oldalan eleg jo kis osszefoglalo van az uj MGS-rol. Hsz-t is erdemes elolvasni.
[link] -
.LnB
titán
Jó cikk, azt hittem a szokásos unalmas előzetes. De mikor olvastam, hogy kipróbálta akkor már érdekelt a cikk.
„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
oriic
HÁZIGAZDA
Akiket érdekel, 6 perces lesz a Metal Gear Solid V: The Phantom Pain E3-as bemutatója.
Live-Die-Respawn
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz Liquid Snake #836 üzenetére
Passz, Playon intézte elvileg.
No mindegy, én kíváncsi vagyok a játékra, a Halo 5 premierjéig pont ki tudom játszani, de ezt a 100 órát egyhuzamban egyelőre kétségekkel fogadom.
Live-Die-Respawn
-
.LnB
titán
Kojima nem lesz ott az E3-on. A Konami nem engedte neki!!!!
Felháborító!„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
oriic
HÁZIGAZDA
-
.LnB
titán
válasz Liquid Snake #843 üzenetére
Aztán ha lelépett, akkor szegény Konami. Vagyis egy frászt szegény, jól ráb*sznak majd, csak most még nem fogták fel, hogy mit/kit is veszítenek el!
-
CocooN-z
őstag
Kicsit le vagyok maradva a témában. Kojima nem viheti el a jogokat magával?
BRSZK 10.0 - 2025 !!!
-
.LnB
titán
válasz CocooN-z #847 üzenetére
nem.
Remélem azért peres úton van esélye, de szerintem még az sem opció.[ Szerkesztve ]
-
CocooN-z
őstag
Köszi...Az gáz...Szóval ez lesz az utolsó "igazi" Metal Gear-ünk....szopó
@Kéne a megjelenés napján egy ilyen "indítsuk el, csodáljuk meg együtt" eventet
[ Szerkesztve ]
BRSZK 10.0 - 2025 !!!
Új hozzászólás Aktív témák
- Asus Rog Ally Z1 Extreme 512GB SSD + Charger Dock
- Nintendo switch Oled Mario Red új 12 hónap szavatosság!
- Eladó Nintendo Switch OLED Dual Boot játékkonzol
- (PS5/PSN) COD Black Ops 6 PS5 letöltőkódok - TÖBB DARAB
- XBOX Series/One/S/X/360 konzolok teljes karbantartása, pasztázással Thermal Grizzly 1 órán belül
- MEGJELENT! FC25 Standard / Ultimate edition - Xbox One / Series digitális formában
- GRAND THEFT AUTO V PREMIUM EDITION + Shark Card (online pénz) - Xbox One/Series letöltőkód
- Nintendo Wii 64GB Fekete + Kék Wiimote + Játékok
- Nintendo Wii 64GB + Wiimote + Játékok
- Nintendo Wii 64GB + Wiimote + Nunchuck + Játékok
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest