Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz Mister_X #600 üzenetére
A gamersből alakultak ki, 6 napja működik az oldal, fórum hszeknél kb 900 hozzászólásnál vannak, azok többsége olyan is amilyen, nézettség egy hét után sem mérhető még (ez mondjuk wtf, de mindegy várunk egy frissítésre) A híreknél szintén nincs pörgés. (btw ez a csak sima szöveg semmi kísérő kép vagy logó, vagy videó néhány bejegyzésnél már alap IGN-nél sem jött be.
No mindegy, én továbbra is szurkolok nekik, de nem hiszem hogy felérnek egy Pcguru, vagy Gamestar szintjére, nemhogy az eredeti IGN-ére. (Gamerst mondjuk túllépik az biztos, ők az utolsó hetekben a 4700. legolvasottabb magyar site voltak. )
De félreértések elkerülése végett, odaírtam hogy eddig.
[ Szerkesztve ]
Live-Die-Respawn
-
.LnB
titán
Korai még pálcát törni felettük. Nekem szvsz bejön az oldal külsőleg. És tartalmas is. A hozzászólásoknál az a Disqus rendszer nem tetszik. és a fórumba se irkálok. Sőt nem is regisztráltam az oldalra.
Nem tudom ki ez a banda, gamers365? Ők csinálják? Bár azt az oldalt se látogattam soha.„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
oriic
HÁZIGAZDA
Korábban Gamers.hu néven működött.
Nem török pálcát felettük, csak akkora volt a beharangozás hogy mekkora vadállat oldal lesz. Az a baj, hogy itthon telítve van a gamer online sajtó, az a 8 nagy oldal bőven lefedi az érdeklődést.
Live-Die-Respawn
-
.LnB
titán
Sose hallottam arról az oldalról. Én kettő magyar oldalt olvasgatok, és most néha az IGN-t.
Viszont én nem szeretem se a PCgurut se a Gamestart.
Természetesen elsősprban Gamepod (PH), csak néha elborul az agyam és akkor jönnel a COD-os kommentjeim„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
oriic
HÁZIGAZDA
Izé, mi bajom lenne. Semmi, csak szerintem véletlenül hibásan írtak le egy két dolgot.
Idézek:
"hogy a kiadó a harmadik negyedévre tervezte be a Metal Gear Solid V: The Phantom Pain megjelenését. Ez a gyakorlatban azt jelenti, hogy júliusban, augusztusban vagy szeptemberben érkezik a játék, de legkésőbb októberig felkerül a boltok polcaira."
Ez így nem igaz. Az üzleti 3. negyedév októbertól decemberig tart. (üzleti jelentésekben üzleti negyedévekről van szó, de azt hittem ezt tudja mindenki)
A játék április és június között jön valamikor.
[ Szerkesztve ]
Live-Die-Respawn
-
Gebriel
veterán
-
oriic
HÁZIGAZDA
"Tudom mettől meddig tartanak az üzleti negyed évek. "
Ez nem rád értettem.
"...legkésőbb októberig felkerül a boltok polcaira."
Ez 100%, csak nem mindegy május-június környékén jön a játék, vagy szeptember utolsó napján.
A lényeg, hogy kicsit kacifántosan van megfogalmazva az egész.
Khm, én azért egy áprilisi megjelenésnek jobban örülnék.
[ Szerkesztve ]
Live-Die-Respawn
-
.LnB
titán
Nagyon remélem, hogy augusztus előtt jön (sokkal!). Mert augusztusban már NFL Game Pass-ra kellene a pénz. És az elég húzós. Én nem is tudom mit csinálok, ha akkor adják ki.
[ Szerkesztve ]
„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
.LnB
titán
Időt szakítanék a végigjátszásra, NFL csak hétvégén van. De anyagilag már nagyon nem egyszerű a helyzet. 95€ (volt idén) a Gamepass és ez mellé még 20ezer a game. Lenne fejtörés..
„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
Mister_X
nagyúr
Nem tudsz spórolni? Április-májusban félre rakod a MGSV árát, mintha akkor jelenne meg, aztán majd elköltöd, amikor kijön ténylegesen.
Mindenesetre én még mindig bízok egy 201V.V.V. megjelenésben.
"Most kell szerénynek lenni, mert most van mire." --- "All dreams eventually disappear when the dreamers wake."
-
félisten
Az IGN-es hír megfogalmazása elég gáz több okból is, egyfelől ilyen esetben kiemeljük, hogy üzleti és nem naptári negyedévről van szó (félreértések így kizárva), másfelől nálam a végső csapás eladási mennyiségnél a "solid"-ot "keményre" fordítani.
Másodszor, ahogy ott is belinkelték az angol nyelvű dokumentumot, a TPP még csak "pipeline"-ban van, és megjelenésnél mindössze annyi van, hogy 2015...
Légvédelmisek mottója: Lődd le mind! Majd a földön szétválogatjuk.
-
Liquid Snake
aktív tag
válasz Mister_X #614 üzenetére
Én is ebben bizakodok hogy akkor jelenjen meg a játék!
Amúgy néhány néztem hete YongYea csatornáját. Elég jó elemzései vannak a MGS 5-ről és az videók elemzései alapján három fajta megjelenési dátum van.
- 2015 április 24
- 2015 május 24
- 2015 június 8
[ Szerkesztve ]
A Hideo Kojima Game
-
oriic
HÁZIGAZDA
-
he7edik.
addikt
PC-re is?
Égő szöveg a flém vázon
-
Liquid Snake
aktív tag
Megjelenési dátum?
A Hideo Kojima Game
-
félisten
válasz Liquid Snake #624 üzenetére
Bár úgy lenne....
Bejelentés - elhalasztják 2016-ra...
Légvédelmisek mottója: Lődd le mind! Majd a földön szétválogatjuk.
-
.LnB
titán
Marc. 31
ha eltalálom mekkora király leszek!
-
oriic
HÁZIGAZDA
Ahogy ismerem Kojimat, bejelent valami exkluzív DLC-t.
Vaaaagy, kevesebb mint 19 óra múlva megjelenik a MGS5:
Live-Die-Respawn
-
.LnB
titán
-
he7edik.
addikt
-
.LnB
titán
Rákattintottatok a PhantomCigar-ra?
(#632) he7edik. Azt a +1 napot én is jól benéztem
-
.LnB
titán
válasz he7edik. #635 üzenetére
Már felcsillant a szemem mikor rányomtam. Gondoltam áhhá, hogy erre senki nem jött rá!
-
Liquid Snake
aktív tag
Nézzétek meg YongYea videóját!!!! Lehetséges hogy a Metal Gear Solid V: The Phantom Pain szeptember 1-én jelene meg? Mit gondoltok? Várjuk ki a holnapot hogy mi lesz!
[ Szerkesztve ]
A Hideo Kojima Game
-
he7edik.
addikt
-
.LnB
titán
válasz Liquid Snake #637 üzenetére
Mondom, hogy március 31!
-
he7edik.
addikt
Amúgy tervezitek hogy toljátok majd az on-line-t?
Égő szöveg a flém vázon
-
oriic
HÁZIGAZDA
Nagyon úgy tűnik, hogy fix ez a szeptember 1.
Live-Die-Respawn
-
.LnB
titán
Igen szeptember 1. Ez a legrosszabb jó hír számomra Már csak az a kérdés, hogy a PC-s is akkor jön e? Majd lassan kiderül, remélem nem.
-
Új hozzászólás Aktív témák
- Nintendo switch Oled Mario Red új 12 hónap szavatosság!
- XBOX Series X / S HDMI csatlakozó csere, 1 napos határidővel, 3 hónap garanciával, üzletben!!
- PlayStation 4 Pro CUH-7116B - 2db kontroller - 5db játék
- (PS5/PSN) COD Black Ops 6 PS5 letöltőkódok - TÖBB DARAB
- Nintendo Switch OLED + 128 GB SDcard + Zelda TotK kontroller és tok
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest