Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
Kérés előtt olvasd el az alább található összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
batmab
senior tag
válasz greatchaos #2641 üzenetére
nem én kínáltam,teeeeeeeeeeee
nekem kínálták,de én szűken mérek
amugy thx,én is igy gondoltam...2009.08.24 leányom, Kiara. Már 118cm, és >21kg.. :D Fontos! utánvéttel még anyámtól sem vásárolok...
-
batmab
senior tag
válasz greatchaos #2643 üzenetére
ehhee..
az nem 3 gépház..lool
a + helyett van szvsz 32009.08.24 leányom, Kiara. Már 118cm, és >21kg.. :D Fontos! utánvéttel még anyámtól sem vásárolok...
-
AMD Power
titán
Mennyit Maximum ez az álom konfig? Fontos lenne nagyon.
Asus A7V8X-X , AMD 1700+ , AeroCool Phantom CPU hűtő , 512MB DDR RAM , Abit Siluro FX 5600 256MB VGA , IBM 80GB HDD , Pioneer DVR-107D , Codegen 300W Táp, Codegen Ház , Genius bill , Speed Link SL-6174 optikai egér. -
old gray
addikt
Hali!
Megint a segítségekekre lenne szükségem árak belövését illetően: Lenne:
ABIT AN8 32X deszka, mindenével (tényleg: jár hozzá Guru panel eredetileg?)
S939 3800+ X2
NORTHQ 3316 cooler
SAPPHIRE X1950Pro 256MB
Mindegyik. kb. 1/2 év garis még, minden tartozékuk megvan!
Előre isBroadcasting lies on the television screen / Trying to get us hooked on your american dream
-
Chaser
legenda
válasz AMD Power #2654 üzenetére
Asus A7V8X-X: 4k
AMD 1700+ , AeroCool Phantom CPU hűtő:3k
512MB DDR RAM: 4k
Abit Siluro FX 5600 256MB VGA: max 6k
IBM 80GB HDD: 5k
Pioneer DVR-107D:3k
Codegen 300W Táp, Codegen Ház: 1+1k, ha nagyon pofás aház és karsmentes, talán 1.5-2k
Genius bill , Speed Link SL-6174 optikai egér: 1ütt 1k_tejesen'® joálapotpan'™_-_Hamarosan a hiányból is hiány lesz...by Samus
-
Jackson v
csendes tag
Abit nf7-s,amd 3000+,inno3d 6600 gt 128 mb
ez így kb mennyibe menn el? -
dzsóbácsi
aktív tag
Üdv!...
Kis segítséget kérnék, csakhogy reálisan lássam a dolgokat..
Abit IS-7
P4, 3.0, 800FSB, Prescott
2X512 RAM
és egy Inno 3D 6800GT AGP..
Szerintetek ez mennyit érhet??..
Elöre is kösziszépen -
Chaser
legenda
válasz greatchaos #2662 üzenetére
Ezért mondtam hogy max 6k Nem csúcs kari az 5600, viszont elég ritka, csak ezért ér többet sztem valamennyivel, mint amit a teljesítménye alapjánadnának érte...
_tejesen'® joálapotpan'™_-_Hamarosan a hiányból is hiány lesz...by Samus
-
poffsoft
veterán
válasz greatchaos #2663 üzenetére
naná hogy lusta vagyok!!!
Egyébiránt meg visszaolvastam, aztán feltettem a pici kezemet.
És továbbra sem árazta be neki senki, ha jól látom.
Te mennyit adnál ezért:
a7v8x-x,
sempron 2,4+ (tudnám, miért barna...)
geforce fx5200 128
512/400 noname ddr1
valamint :
asus ge pro2
celeron 2,2
2x 256/266 noname ddr1
[ Szerkesztve ]
-
greatchaos
addikt
válasz poffsoft #2666 üzenetére
az a te feladatod, hogy beárazd!!! - ha már kihagytad
a7v8x-x 3k
sempron 2,4+ 4k (mert lehet, hogy thorton magraépült, és azok nem minden esetben, de moddolhatók bartonra)
geforce fx5200 128 (128 bit vagy mega) 3k / 4k
512/400 noname ddr1 4k
valamint :
asus ge pro2 2k (ez V7700-s, vagy hanyas?) - akkor, a következőből kiderült, hogy nem vga -
de nem az lett volna akkor sem, mert a 7700, azt gts
celeron 2,2 3k
2x 256/266 noname ddr1 4k
sokszor mod
[Szerkesztve] -
poffsoft
veterán
válasz greatchaos #2669 üzenetére
a sempron tbred:SDA2400DUT3D
mondjuk úgy tudtam zöld nyák járt hozzá....[ Szerkesztve ]
-
greatchaos
addikt
válasz poffsoft #2670 üzenetére
elfogyott a zöld, vagy bartonak készült, aztán sempi gyártósorra került... (nekem a 2200+/2300+ os sempijeim anno barna és zöld nyákon voltak) - a 2200+-s at thorton magos volt, meg is moddoltam, aztán 2800+ barci teljesítményét hozta...
készüljön az az árajánlak! - már régóta várja a kollega -
poffsoft
veterán
-
poffsoft
veterán
válasz Rhino666 #2599 üzenetére
Abit AB9 QuadGT 26k
Intel Core2duo E6420 B0X @ 3,2GHz 35k
4x1GB C0RSAIR Dominator PC2-6400 800MHz @ 4-4-4-12 4x12k
Gigabyte 7600GT 256MB DDR2 (full passzív) 8k
Samsung 160GB SATA-II 8MB 8k
Samsung 500GB SATA-II 16MB 19k
NEC ND-3520AW 3,5k
LG dévédé olvasó pézé (1k)
TP-L1nk PCI WLAN kártya passz, 3-10k
Revoltec dual UV fénycső 1k
FSP Epsilon 600W 11k
AeroCool AeroEngine Jr. black softmod xxx (6k)
HannsG HN198DP 19'' TFT monitor 33k
Creative P580 5.1 7k
USB akármennyi-in-one kártyaolvasó 2k
Genius custom softmod black keyboard 3k
fUnc 1030 Archetype :3k
Logitech MX Revolution :14k
Lexmark X1170 : kb9-10k
szerintem...[ Szerkesztve ]
-
Speed®
HARDVERAPRÓD
válasz poffsoft #2673 üzenetére
Uhh, azért néhány dolog sántít
A QuadGT megér 30kt, Dominator Corsairekre együtt mondtál 48kt, míg ha egy bazárostól akarja megvenni valaki, 70ben lennének..Passzív 7600GT 8k?? Annyiért X1050 meg TC7200 van, 20khoz közelít az érték. FSP Epsilon 600W 11k?? 400as FSP BSII kerül ennyibe, a 600as bőven ér 15öt.
''Csak'' ennyibe tudtam belekötni, soire
Greatchaos 500GBos vinyó nem ér 20kt? Ébredjetek már fel...
Szvsz nevetséges ez a topik néha Nem zavar senkit, hogy a piacon már semmit sem lehet eladni árában csak szarér-hugyért? Persze, viszonteladóknak akik az itt megvett cuccot kirakják a kirakatba 50%os haszonnal, nekik nem baj
[Szerkesztve] -
poffsoft
veterán
semmi gond, te így látod, én meg így.
Megjegyzem a cuccok felét nem ismerem, ezért nem áraztam eddig, de ha már erősködött Great......
Quad: lehet jó lap, 30k-ért bármikor eladható lehet, de én ennyit adnék érte, ez van.
nemtom a dominator mit tud, amiért 17k-t érne darabja? mit tudsz róla, amit én nem?
használt is, de nem noname, és 1gb/800 mem 10k szvsz, ehhez igazítottam.
7600gt : ddr2 szerintem ez a szűk rajta, bazárban 12k-ért vannak gar,stb, ddr3-mal (vagy megint nem az a kártya, mint amíre ő gondolt)
fps epsilon: boltban 16k körül kapok hasonlót, szintén ez a kiindulási alap ....
samu : 23,5k újnan, Én személy szerint nem vennék, és 20k-t nem is adnék érte . csak az, h. nem 0. km, nálam -5k, minimum...
Viszont nem vitatkozom, minden véleménnyel/kiigazítással egyetértek
Szvsz nevetséges ez a topik néha Nem zavar senkit, hogy a piacon már semmit sem lehet eladni árában csak szarér-hugyért? Persze, viszonteladóknak akik az itt megvett cuccot kirakják a kirakatba 50%os haszonnal, nekik nem baj :
nem tom, igazad van-e ebben a kérdésben, de ez nem az a fórum.
egy aranyszabály: venni ph!-n, eladni anyóneten/v@terán.....
nepperektől meg óvakodni.....
[Szerkesztve][ Szerkesztve ]
-
poffsoft
veterán
válasz greatchaos #2674 üzenetére
HannsG HN198DP 19'' TFT monitor 28k : ennyire xar monitor ez?
akkor 1 fuji 22- wide mennyit érhet neked???
USB akármennyi-in-one kártyaolvasó 1k : az az akármennyi akár 124-in-1 is lehet, az meg 4k újnan....
[ Szerkesztve ]
-
Speed®
HARDVERAPRÓD
válasz poffsoft #2676 üzenetére
Hukk, a 76GT DDR2őt benéztem, az 450/800as, nem GDDR3mas 560/1400as kari. De akkorsem 8k, annyiért azoknál amit említettem, túlzottan jobb vétel lenne..olyan 13k körül reális szvsz. A Dominatoroknak speckó bordájuk van és E.P.P.sek tudtommal, azért ez néhány tuningra hajlamos emberkének sok mindent megér.
PSU ATX 600W Fortron Epsilon600 SLI/CF 22 292 Ft
Ez egy friss bazáros ár..., vagy nálad egy 600as Qtech egyenértékű..?
Az 500GBos vinyó 19ért reális, GC 17.5es reakcióján hőbörögtem..
A QuadGT a legjobb P965ös tuninglapok egyike, a 30 nagyon baráti ár érte.
A végső konzekvenciádra csak egyet kérdezek: a Vatera/Apró fórumjának vagy tagja? Szerintem itt van az a közösség, legalábbis számomra itt van az a közösség, amiben mozgok, ahol és akikkel szívesen üzletelek és megbízhatok bennük. Komolyan gondolja bárki azt, hogy helyes ha más helyre kényszerítjük a piacos tevékenységet, mikor már éppen kezd kialakulni egy jól működő rendszer ''hazai pályán'' is?
És tökmindegy ezt a kérdést hová írom a fórumba, de talán itt, a piaccal olyannyira összefonódott topikban van leginkább a helyén -
greatchaos
addikt
válasz poffsoft #2677 üzenetére
[link]
Memóriakártya olvasó 51in1 USB 2.0 1600 Ft 1920 Ft
Memóriakártya olvasó FDD helyre All in 1 1600 Ft 1920 Ft
mod: monitorról meg annyit, hogy inkább vesz az ember lg/samsung monitort, mint hannsg-t 43k-s új áron... szvsz... bár lehet én vagyok a márka ellen elfogult
[Szerkesztve] -
Speed®
HARDVERAPRÓD
válasz greatchaos #2679 üzenetére
Aluggyámán
-
poffsoft
veterán
na, akkor lezárandó (de mér nem áraztátok ti, annó??? ):
76gt: olyan 13k körül reális szvsz mondottam, elfogadom. nem vagyok vídiás, én nem adnám meg érte a piaci árat.
Dominatoroknak : ugye hogy többet tucc róla . nem vagyok tuningbolond, ezért nem ér meg nekem azt az árat, de az általad mondott piaci ár részemről szintén elfogadva de mér nem áraztátok ti, annó???
nálad egy 600as Qtech egyenértékű :igen, 600w. de mér nem áraztátok ti, annó???
QuadGT a legjobb P965ös tuninglapok egyike, a 30 nagyon baráti ár érte: és mégsem megy el annyiért sem itt....
a Vatera/Apró fórumjának vagy tagja? : nem, de tudomásul kell venni, hogy amellett hogy ül az ócskapiac (apró), itt ph-n valszleg a közösség miatt(nehogy félreérts, de nem tudnám jól körülírni mire gondolok, klub, 'kockák') eléggé nyomottak az árak. Én azt mondottam volt aranyként, aki valóban a pénzénél akar maradni, és nem mondjuk kapcsolatokat (is) építeni(és az itteni ph!-s ajánlatokat látva becsapva érzi magát), az áruljon azokon a hejeken.
És én sosem mondottam, hogy a piacot vágják ki ph!-ról, ha nem lenne az apró, mai napig nem léptem volna be a közösségbe. Ha utánamnézel, sztem sokminden kiderül rólam, de az biztos nem, hogy piacellenes lennék...
/hátha egy modi rámszól a smilek miatt /
Lehet minden idők leghoszabb hsz-em et sikerült a piacon létrehoznom!
köszönet éste Spead és Great kollégáknak
uff!
/NEM Gitros voltam/[ Szerkesztve ]
-
poffsoft
veterán
-
greatchaos
addikt
válasz poffsoft #2683 üzenetére
legyen
nincs harag ugye, hogy rádhagytam, hogy árazd be, mert én is hasonlóképen (leszámítva a korrekciókat) áraztam volna, és biztos voltam benne, hogy 1-2-sok helyen belekötnek, hogy ilyen meg olyan jó cucc, de kérem szépen, ha nincs rá fizetőképes kereslet, vagy legalább is nagyon kevés, akkor nem biztos, hogy megér annyit...
sajnálom, hogy ilyen kis vita alakult ki ebből... - még egyszer, mindenképpen melletted állok, teljes vállszélességgel
mindenkinek:
még egyszer, a topic címe: Mennyit adnál ezért a gépért/alkatrészért topik - így személyenként változhat a megítélés -
Speed®
HARDVERAPRÓD
válasz poffsoft #2682 üzenetére
(csak hogy stílusosan kezdjem)
A QuadGT nyugodj meg, el fog kelni 30ért A Dominatorok így használtan szvsz 60kt érnek együtt, számomra ez a reális ár, mégha vevői oldalról is szemlélem a dolgot. Ugyanolyan RAMok mint amiket pl. Ősember árul, kitűnő tuningpotenciál, hatékony hűtés, tárolható tuningbeállítások és élettartamgarancia, ezért mondom mindezt.
Azért nem áraztam annó, mert ez a topik azon kívül hogy néhány önjelölt szakember rangvadász jólérezze magát, számomra más értelemmel nem bír. Távol állnak sokan a szakértelemtől, soire akit ez most szívenütött.
Nem kell messzemenni, lásd a saját példád is, ha egy QTec 600as tápra rákötnél egy olyan gépet amit az Epsilon röhögve elvisz, lehet hogy a QTec is elvinné. Csak ő nem hozná vissza A Qtec és társai (Vargáné, Codegen,etc.) ipari hulladéknak jók, esetleg belépőszintű irodai agyonintegrált konfigok mellé ideiglenes megoldásként..
Abban igazad van, hogy itt nagyrészt ''kockák'' vannak, de pontosan ezért kellene vigyázni erre a helyre, legalább egymást nem károsítanánk meg, ha valami értelmes árfolyammal ''dolgoznánk''. Nem állapot hogy pl. egy USAból hozatott űbertuning 70ks RAMpáros néhány hónapnyi használat után a sok okostojás miatt 30k alatt kel el ésatöbbi, ez csak egy a sok közül.
Na, kipuffogtam magam, megint nem nézek vissza ide vagy fél évig jóccakát -
poffsoft
veterán
válasz greatchaos #2684 üzenetére
Nincs harag, term.
És Én nem sajnálom, hogy megint vita volt, ugyanis kultúráltak maradtunk mindannyian, nemúgy mint máosk másohl időnként, és az ember mindig tanul....
Uh nem csak te, speed is megérdemel tőlem egy -t
Ha már itt tartunk, miért van ez:
Intel Core 2 Duo E6320 1066MHz 36 210 Ft
Intel Core 2 Duo E6400 1066MHz 51 060 Ft
Intel Core 2 Duo E6550 1333MHz 37 830 Ft
nem értem...[ Szerkesztve ]
-
poffsoft
veterán
Kár ha önként tiltod magad, szvsz nekem nagyon hasznos volt idejárnom, kezdő piacos koromban, amikor még nem ismertem a keresőgombot.....
akkor menjünk neki megint:
A QuadGT nyugodj meg, el fog kelni 30ért : ámen, de biztosan nem én veszem meg.
Dominatorok 60kt érnek : ámen.
ez a topik azon kívül hogy néhány önjelölt szakember rangvadász jólérezze magát: bakker, megbuktam....
soire: ezmiez? énportugálnem beszélni....
70ks RAMpáros néhány hónapnyi használat után a sok okostojás miatt 30k alatt kel el ésatöbbi : nem páros, négyes. Onnan kezdve hogy árulod, mert meguntad, rájöttél nem ez kell enekd, stb, bizony a sok okostojás fogja megmondani itt, mennyiért vinné el. De akkor sem kötelező eladnod, ne legyél becsapva szvsz... neppertéma is ideköthető, szvsz.
Nem kell messzemenni, lásd a saját példád is, ha egy QTec 600as tápra rákötnél egy olyan gépet amit az Epsilon röhögve elvisz, lehet hogy a QTec is elvinné. Csak ő nem hozná vissza A Qtec és társai (Vargáné, Codegen,etc.) ipari hulladéknak jók, esetleg belépőszintű irodai agyonintegrált konfigok mellé ideiglenes megoldásként..
:
akkor kénytelen vagyok világgá kürtölni : Bizony, Én már igen régóta nyúzok Vargányás és Kódegányos és Mercurys tápokat, és táphiba miatt még semmim sem füstölt el. Bár a 133-as 1,45 -ös procimat sosem húztam még 569 -ig, 12,6V-n , héliumos-nitrogénes folyadékhűtéssel, vákuumkamrás stasis mezős házzal, pedig tuningolgattam a cuccaimat. finoman... A pénzecském pedig szűköske, azért nem ODepotban vásárolok....
Alapjában véve a csajom éretlen. Ülök a kádban békésen, õ meg bejön és elsüllyeszti a hajóimat.
: Érdekes, nekem meg mindig a gumikacsáimat dobja a kukába... Ki érti ezt....[ Szerkesztve ]
-
Speed®
HARDVERAPRÓD
válasz poffsoft #2687 üzenetére
Nem tiltom magam, csak nincs szükségem olyan tanácsokra, amik miatt a piacon kedvezőtlen helyzetbe kerülnék/hoznék másokat. Ha benne vagy a piacban, érzed a mozgását, a megfelelő árakat, nem kell mástól tanácsot kérni.
Ne fellengzősködj, nem áll jól, ámen. A soire bocsánat 1:1ben, esetleg sorry, vagy sry formában már láttad. A bocs sem elvetendő formája
A 70ks RAMpáros/okostojások/30k mondatot nem a mostani helyzetre és rátok értettem, rossz példa volt, legközelebb igyekszem könnyebbet találni Egy Team Xtreem 1000/CL4 2Gs szettről beszéltem, ami fentvan 30ért aprókban.
Utolsó, tápos megjegyzésből fakadó reakciódra csak annyit mondok: gratulálok, légy büszke rá, csak ne hangoztasd sok helyen mert kiröhögnek. Rengeteg embert ismerek akinek vitte a gépét a kétes minőségű táp miután kijött belőle a füst, és személyesen is megtapasztaltam, hogy milyen az, amikor egy noname 580Wos táp hibázó, instabil rendszert eredményez, míg a nevesebb, megbízhatóbb 300Wos röhögve abszolválja a kihívást. Hovatovább műszerésznek végeztem anno, szóval van egy kis rálátásom a méretezésre és egyéb témákra, hidd el hogy nem mond baromságot aki drága, minőségi tápot ajánl
Részemről befejeztem, éppen arra kezded el vinni a beszélgetést/vitát, amit nem szívlelsz. Személyeskedésbe. Sok sikert hozzá, egyedül üdv -
kmarton86
csendes tag
legyetekszivesek árazzátok be ezeket a cuccokat
Intel Pentium4 520 prescott (LGA775 , 2.8 GHz 1MB Cache , D0 Revision)
ASUS P5GD1 Pro alaplap (i915P chipset pci-e, LGA775, DDR)
2x512MB DDR400 Ram (1GB Dual chan., Infineon)
előre is köszönömhttp://www.youtube.com/watch?v=-pVrOUyuiTA&eurl=http%3A%2F%2Fsubba%2Eblog%2Ehu%2F
-
szurke9
csendes tag
Xerox XA7-17i TFT http://www.xcopy.hu/xshop/ProductDetails.aspx?productID=161
Asus A7N8X-E Deluxe
AMD Athlon XP 3200+
512 MB
nVIDIA GeForce 6600 GT AGP 128 MB Videokártya
SAMSUNG SP0802N (80 GB)
LG DVDRAM GSA-H12L (light srcibe)
Asus RT2400 802.11b Wireless Network Adapter PCI
2 db háló kártya
Microsoft vezetéknélküli infrás egér.
Fekete, ''tuti jó kinézetű'' ledes ház! Aero Cool
Köszike! -
Speed®
HARDVERAPRÓD
válasz szurke9 #2691 üzenetére
Xerox XA7-17i TFT 20k
Asus A7N8X-E Deluxe 7k
AMD Athlon XP 3200+ 8k
512 MB 5k
nVIDIA GeForce 6600 GT AGP 128 MB Videokártya 10k
SAMSUNG SP0802N (80 GB) 5k
LG DVDRAM GSA-H12L (light srcibe) 4k
Asus RT2400 802.11b Wireless Network Adapter PCI 4k
2 db háló kártya 2k
Microsoft vezetéknélküli infrás egér. 2k
Fekete, ''tuti jó kinézetű'' ledes ház! Aero Cool 8k (feltételezem táppal..)
Összesen ~75k -
old gray
addikt
#2655?
Broadcasting lies on the television screen / Trying to get us hooked on your american dream
-
Brumi˘
addikt
Hy all!
Régebbi gépek árába nem igazán vagyok otthon. Ezért a kérdés mennyit érne ez a cumó így egybe?
Compaq alaplap,
933mhz-es celeron proci,
128mb sd,
riva tnt2 vidkari,
20gb-s wd vinyó.
cd-rom,
Mindez egy fekvő házba.
+bill, egér.
Új hozzászólás Aktív témák
-
HARDVERAPRÓD
(rögzített hozzászólás)
Kedves Fórumtársak!
Elkezdtük már a lemaradást behozni, egy kis türelmet kérnénk most. Le vagyunk maradva, de dolgozunk rajta.[ Szerkesztve ]
• Az ár nem vita tárgya, szabadon eltérhet mindenki le és felfelé
• A kész árazást OFF-ba tesszük, ezért ne írj OFF-ban
• Az árazás szükségszerűen bizonyos mértékig szubjektív
• Privátban árazás nincs
• Csak az Ármesterek árazhatnak
• Ha valami kimaradt vagy hiányos, akkor az Ármesternek írj privátot, majd ő javítja
• Beárazós topikok listája
- Politika
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Xbox tulajok OFF topicja
- Automata kávégépek
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- Call of Duty: Black Ops 6
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- További aktív témák...