Új hozzászólás Aktív témák

  • Ájvé

    veterán

    válasz RazorDaPro #92625 üzenetére

    Ez erősen használat függő, nekem GG-s a telefonom, de sikerült megrepeszteni (zsebbe volt, de sajnos "arccal" kifelé tettem zsebre, valószínűleg asztal széle/sarka nyomta meg), ha nagyon keresed látható fényben vagy körömmel érezni.ahogy beleakad, ettől függetlenül semmi baja, ugyan úgy érzékel és működik és nem észrevehető. Viszont ott van.
    Szóval használattól függ és szerintem Mi4c se különbb a régi Sonyidtól, ugyan úgy fogja bírni, ha ugyan úgy használod. GG, vagy Dragontail kicsit jobban bírja, de egyik se törhetetlen, sőt, inkább csak karcállók.
    Tok meg jó dolog, volt hogy járólapon landolt a telefon, persze természetesen pofával ahogy lenni szokott (nem is tudom miért nem súlyozzák ki a telefonokat, hogy no pont pofára essen) és bizony az a milliméteres káva mentette meg amivel kiáll a telefon síkjából a tok. Szóval szerintem hasznos, fólia sem utolsó, azért írtad volt rajta néhány karc, fóliával ez kiküszöbölhető, még annyi se lesz. Tok egyébként még némi plusz stílust is kölcsönözhet a telefonnak, még egyedibb lehet szerintem.
    Benéztem egyébként a topikjába, nincs panasz karcra szóval ugyan olyan átlagosnak tekinthető, mint a te Sonyd is volt.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák