Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Fontos: aki HAGYOMÁNYOS telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide: [link]!
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Frod
addikt
Sziasztok!
Böngésztem egy kicsit a topicot mielőtt írtam, de alapvetően itt mindenki kicsit többért gondolkodik telefonban, így nem tudtam ötleteket lesni a korábbi válaszokból (70-100k nekem rengeteg egy telefonra)Én 30-35 körül keresnék egy normális, megbízható telefont, ha leírom most mivan szerintem érteni fogjátok mire gondolok. Jelenleg egy Sony Xperia E-m van, hálaég ajándék volt, máskülönben rég odavertem volna valamihez: játék 1 db van rajta, app szinte semmi plusz a szokásosakon kívül, mégis használhatatlan, brutálisan fagy, ha hívnak felvenni se tudom néha annyira "ki van épp fagyva". Ilyenkor aksi ki, teló be, és miután újra magához tért tudok visszahívni.... Azóta kinyomoztam, hogy ez mind köszönhető a drága 512 mb ram-nak.
Tehát amit keresek:
- minél több ram, hogy ne akadjon (1,5-2 gb?) (a proci is számít ezzel párban? tehát hiába a 2 gb ram, ha a proci csak egymagos?)
- facebook, zenehallgatás, videónézés sd kártyáról
- játékokból is max a kis méretűek, semmi hd grafika meg akármi.
- Android-om volt eddig csak, és TMobile-tól lenneUgyan erősen kifutó széria, de az LG F6 pont ilyen pénztárcabarát, esetleg más/jobb tippetek lenne?
Köszi, és BUÉK előre is mindenkinek!Do you see the white shadow?
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Aki HAGYOMÁNYOS (nem okos-) telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide!
- iPhone XR 64GB Független Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 81%/p3814/
- IPhone 15 Pro max 256GB gyári független 2027.03.22 Apple garancia névre szóló számlával!
- Eladó iPhone 12 Pro Pacific Blue 128Gb független Akku 80% ÚJSZERŰ ÁLLAPOT
- IPhone 11 128GB gyári független ÚJ 12 hónap szavatosság!
- iPhone 14 Pro 128 GB Deep Purple - Garancia 2026-07-4
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest