Új hozzászólás Aktív témák

  • quailstorm

    nagyúr

    válasz renamed #67502 üzenetére

    Nem ugyanaz a touchwiz van egy Pocket 2-őn meg egy S3 LTE-n. A touchwiz ultra HD giga mega effekt csingiling versiön meg eszi a RAMot. Tapasztaltam hogy a vadonatúj sima S3 milyen rossz, és Legendd MA! cikkírónak is volt egy kirohanása RAMhiány, böngésző és SMS ügyben.
    Haverral megvetettem az LTE-t, elég szégyen hogy 2GB RAM kell, hogy menjen. És igen, a hazaihoz 4.3 az utolsó, de neki még 4.1.2 van, mert természetesen a 4.3 bugos. Milyen is volna?
    Majd idővel megy rá a CM, ahogy a többiek U8500-as telóira is ment (Ace2, S Advance). Úgy van az S3 minire is kitkat :DDD

    S3 mini meg más tészta, van rá igény, de eleve egy rossz helyzetű gyártó egyetlen chipjére épül, az azóta megszűnt ST-Ericsson Novthathor U8420-ra (downclockolt U8500). Erre terméktámogatást jóformán még a Samsung is hiba várt, CM is nagy sokára lett, mire kierőszakolták a drivereket a cégtől.
    Az más kérdés hogy a mini VE még rosszabb mint az előd, a Marvell proci miatt, és a Vivante GPU szabványosságot teljesen nélkülöző felépítése okán. érdemes a userscore-ra vetni egy pillantást

    Gyakorlatilag az S3 mini VE=Galaxy tab 3 lite, ami nemrég kapott kitkatet, de totál zárt, CM nem lesz rá sose, valamint hót bugos glitches szivárványos rajta sok játék azon túl hogy teljesítmény az nincs. Play is tele van sírással. Huawei Ascend Mate tesztben látszik mi a baj a videoprocesszorral. És ez még semmi más játékokhoz képest.

Új hozzászólás Aktív témák