Új hozzászólás Aktív témák

  • Fulmi

    senior tag

    Sziasztok!

    A segitsegeteket szeretnem kerni, telefont szeretnek a baratnomnek venni. Eddig egy Samsung S5230 volt 3 évig, majd kb 1 hónapja egy Sony Xperia U telefonja, amit használtan vettünk. Ez az utóbbi Android-os iszonyatosan gatyi, nemcsak szerintem, hanem szerinte is. Lassú, lefagy néha, villog össze-vissza. Custom rommal sem jobb. A baratnőm iphone-t akar, mert nyomkodja az iphone5-ös és blackberry z10-es telefonomat, es azt akarja, hogy minden olyan szepen es gyorsan menjen rajta mint ezeken, de en nem szeretnek ennyit kolteni ra.

    A fontosabb igenyek:
    - Árkategória: 40-60 ezer Ft
    - Használt vagy új: bármelyik
    - Hol vennéd meg? Vagy ebből az árlistából a legolcsóbb oszlopból, vagy innen a prohardverről. Telekom SIM-et tamogasson az a lenyeg.
    - Hosszú vagy rövid távra tervezel, a legjobbat keresed, vagy az éppen best-buy telefont? 1,5-2 evre.
    - Mire használnád? Telefonalas, SMS, App: Facebook, Viber, Időjárás, Pou, plusz pár (jovobeni) trendi app
    - Ragaszkodsz valamelyik nyílt operációs rendszerhez, vagy jó neked a zárt is? Bármi jó, ami jól működik. Jo lenne ha az Android nem lassuskodna ossze-vissza. Markafugges sincs, csak mukodjon jol, legyen normalisan osszerakva.
    - Milyen kialakítású telefont keresel? Érintőkijelzos.

    tudnatok nekem ajanlani barmit? Iphone-bol csak 4 vagy 4s-t lehetne venni ennyiert, erdemes ilyet venni meg hogy boldog legyen a baratnom? iOS7-et tud zokkenomentesen futtatni barmelyik?

    Koszonom szepen a segitseget! (sajnos nem vagyok kepben jelenleg a mobil piaccal)
    Fulmi

Új hozzászólás Aktív témák