Hirdetés
- PlayStation 5
- Xbox Series X|S
- Call of Duty: Black Ops 6
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Star Wars: The Old Republic - MMORPG
- Úgy tűnik, hogy elkészült a S.T.A.L.K.E.R. 2 Heart of Chornobyl
- Bestbuy játékok
- Assetto Corsa Competizione
- Már jövőre befuthat a Stellar Blade PC-s kiadása
-
GAMEPOD.hu
Fontos: aki HAGYOMÁNYOS telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide: [link]!
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Porcupain
aktív tag
Az 1430-as lumnia akku tovább bírja mint a y300.nagyobb kapacitással?
velem érdemes üzletelni: http://goo.gl/xqTM9
-
motoflug
őstag
A partneronál kapható az új bestbuy esélyes windowsphone: l525.
-
Swami
senior tag
Egy barátnőm hezitál a két telefon között: Galaxy S3 Mini v. Galaxy Ace 3. Ha valaki ismeri mindkettőt, melyiket ajánlja? Köszi!
Vannak emberek, akik eljátszák a halálukat. Én eljátszom az életemet... (Julia Leigh)
-
Swami
senior tag
Köszi szépen!!!
Vannak emberek, akik eljátszák a halálukat. Én eljátszom az életemet... (Julia Leigh)
-
Chereiose
addikt
Sziasztok!
Iphone 5 telenornál nem tudjátok kapható-e? Olyan tarifa lehetséges ott a mobilra, hogy kb havi 5K a számla és a boltban 100 ezret kell fizetni érte? ( Azért kérdezem, mert neten nincs fenn náluk a kínálatban az iphone)
S egyáltalán melyiket éri meg jobban megvenni, az 5C-t vagy a sima 5-öt? -
motoflug
őstag
-
Misi1980
senior tag
válasz Kowi84 #43842 üzenetére
Most adtam el egy Sp-t 50.000ft-ért Vodafonos készülék volt kifizetett és biztosítás is volt rá.Augusztusi vásárolt nagyon szép állapotú.Még ötvenért is alig ment el mindenki 45-ért vitte volna.Azért van a piacon olyan telcsi szerintem ami jó vásár csak oda kell figyelni.
-
-
dokee78
félisten
válasz -Faceless- #43843 üzenetére
A hibák többsége valószínüleg a hamarosan érkező 4.3-ban javítva lesznek.
-
ricsiii01
tag
Hello!
Melyik Opr. a gyorsabb, megbízhatóbb? Windows Phone 8 vagy Android 4.x?
Eddig android 2.x-em volt, de nem vagyok vele elégedett sok az akadás és a fagyás is (galaxy ace). Mostanság melyik a jobb választás?
Más, feltudnátok állítani egy sorrendet e telefonok között (leginkább a CPU, RAM és a kijelző számít, illetve a támogatottság a jövőre nézve). Samsung Galaxy Ace 3 LTE, Galaxy S2 plus, Galaxy S3 LTE, S4 mini, Galaxy S4 lte, Sony xperia SP, Sony xperia Z, sony xperia L, LG nexus 4, Nokia Lumia 820, Nokia lumia 925.
Köszönöm!.
-
Dugos
tag
válasz secler07 #43780 üzenetére
secler07, Muffman01 köszönöm a válaszokat!
Ma elmentem megtapogatni mind a kettőt, de a G2 már túl nagy volt nekem, a 925-ben pedig az 1 GB RAM-ot keveslem hosszú távon. Javítsatok ki, ha rosszul gondolom. Néztem még a Galaxy S4-et, ez mennyire számít jó vételnek manapság?
Köszi a segítséget! (bocsi a késői válaszért )
Üdv: Dugos.
-
norbert1998
nagyúr
-
nagypasztor
tag
Üdv srácok!
A húgomnak szeretnének a szüleim új mobilt venni. 25k környékén gondolkodunk. Szeretnénk androidosat, ami használható sebességű és az üzemideje sem a legalacsonyabb. Tudom, hogy sok kompromisszumot kell valószínűleg kötni, de a lényeg annyi lenne, hogy ne legyen idegesítően lassú, lehessen vele elfogadható sebességgel böngészni és ne merüljön le egy napon belül átlagos használat mellett.
Láttam a T-nél az xperia E-t akcióban 22-ért. Tudom, hogy régi a vas benne, de első droidnak szerintetek alkalmas lenne anélkül, hogy megutálná a rendszert?
Vagy van valami jobb ötletetek akár használtan (nyilván max fél és 1 éves) hasonló árkategóriában? Köszi előre is! -
ricsiii01
tag
válasz nagypasztor #43874 üzenetére
Szia!
Ennyiért Win phone-nal jobban jársz. Én ezt venném: Lumia 520..
-
Tyer
őstag
Valaki irja már ki az 1. hsz-be, hogy 30-ért nincs használható andriod, akárki akárhányszor megkérdezi...
Fele hozzászolás megspórolható lenne...Tyer - Honor 10 - @8.1.0.120
-
legenda
szia,
amennyiben jó áron jutsz gyártói - a szolgáltatói azonos - garis s4-hez, úgy nem rossz döntés, egy ideig simán elég még a hardver, és a frissítéssel sem lesz gond, a prémium garancia pedig nagyon jó.
amennyiben a g2 nagy volt neked, úgy arra figyelj, hogy az s4 is alig valamivel kisebb.Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
gumorka
csendes tag
Szevasztok!
Hol találok androidos mobiltelefonoknál olyasmi topikot, mint a tableteknél a Nagy tablet topic ? Mert lenne általános kérdésem, ami pedig sehova, semelyik topikba nem stimmel.
-
Csillag01
aktív tag
Hello
Nekem van s4 telom.fergeteges.gyonyoru kijelzo.menuje,gyari szoftverek kivaloak.villam gyors,max ha 10 app,face,skype,3 jatek fut 1xre akkor lehetnek mikro lagok.
Infras.arba korrekt.garancias szervize van hazhoz jon a samu szerviz auto ,helyben megcsinaljak v cserelik.sztem droidos fronton a g2,g flex lehet alternativa kategoriajaba.hangszurese kivalo.egyedul az aksija rossz.puposodik,hamar merul.ez a gyenge pontja.Nyugodtan megveheted nem fogsz csalodni.
[ Szerkesztve ]
Asus Rog Phone 6
-
T. Peet
tag
Sziasztok, segítséget kérnék.
Jelöltek:
- LG E960 Nexus 4 (az üveg hátlap miatt tartok tőle kicsit sok helyen olvastam hogy törékeny nagyon)
- HTC One X S720E
- Samsung i9300 Galaxy S IIIA bővíthetőség nem szempont mert 8 gigán én kényelmesen elférek.
Áfa nélkül akarom venni, az árak nagyjából azonosak mindháromnál, arra lennék kíváncsi van-e olyan készülék amiről mindenféleképpen lebeszélnétek, és olyan ami kiemelkedik a 3 közül.
Köszönöm!
-
Csillag01
aktív tag
válasz T. Peet #43883 üzenetére
Hali
Mind3 altalad emlitett telon tulvagyok.
One x felejtsd el.elavult ,gyenge wifi,aksi.marad a nexus ,s3.
s3 lte gondolkozz ne a simaba a tobb ram miatt.a nexus jonnek a frissitesek egy darabig.
En ha a szivemre az s3 lte,ha az eszemre nexus4 vennem. Ha veszel ra gumi vedotokot nem kell tartanod h torni fog az uveg hatlap.[ Szerkesztve ]
Asus Rog Phone 6
-
motoflug
őstag
-
Gabesz87
veterán
Üdv. Kíváncsiságból érdeklődnék, hogy milyen telót ajánlanátok. Amiket néztem, tetszenek:
- Nexus 4/5
- LG G2
- S4 MiniAmi számomra fontos, a gördülékenység, akadásmentes működés, és lehetőleg a minél hosszabb üzemidő (ebből a szempontból talán a G2 a nyerő). És nem annyira szeretem a tepsi telefonokat, a sima S4 nekem azért nem annyira nyerő, mert már a túl nagy kategória. Nem szoktam teletömni appokkal, nem használok túl sokat. Tetszik még az Asus Padfone 2 is, de az már kissé drága.
Még nem tudom, hol venném, ahol találok jó ajánlatot. Lehet, hogy T-nél kamatmentes részletre (bár most is onnan van az S Advencem, és még van 1 év hűsédiőm, részletfizetésem rá, szóval lehet, hogy addig nem is veszek újat). De lehet, hogy függetlenül valami normális boltban.
[ Szerkesztve ]
-
aProPeti87
aktív tag
Xperia SP vagy Xperia L ?
Melyik jobb telefon ?Isten lustának teremtett, én pedig nem akarom romba dönteni a terveit...
-
dokee78
félisten
válasz aProPeti87 #43894 üzenetére
Xperia SP
-
t420s
aktív tag
Üdv!
Olyan dual sim androidos mobilt keresek
-ami 4,5-ös IPS paneles
- quad core
- 1 GB RAM
- és ami a fő szempont: NEM Mediatek MTK chip-es! Bármi más oké, de ez nem.
Ki mit ajánl? Jó lenne, ha nem totál no name gyártó lenne, hanem Lenovo, Cubot, Huawei, ZTE mondjukKöszönöm
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Aki HAGYOMÁNYOS (nem okos-) telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest