Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • zolka95

    őstag

    Sziasztok!
    Jelenleg egy Sony Xperia Mini-m van. 1-2 év múlva szeretném leváltani egy most közép-csúcs kategóriás telefonra, ha olcsóbbak lesznek.
    Olvastam tesztet a Nexus 4-ről. Elég olcsó ahhoz képest, hogy milyen jó. Rákerestem a Nexus 5-ről szóló cikkekre. Ennél is írták hogy 299-399 dollárba fog kerülni, forintban 60-80 ezer. Mitől ilyen olcsó ez a telefon?
    És itthon is a legfrissebb szoftverrel dobják ki? Mert hallottam, hogy a szolgáltatók nem foglalkoznak a frissítésekkel más telefonoknál. Az én Minimre is elég későn jött a 4.0. A Nexusnál is így van? És körülbelül meddig kapja meg az újabb rendszereket? Lehetséges hogy még az 5.0-ig is? Mert abban biztos lesz valami nagy újítás. Leginkább olyan telefont vennék, amiben van/lesz ujjlenyomat olvasó, vagy retinaolvasó, mint ahogy a Galaxy S5-ről írták. Fontos lenne, mert ha elvesztem, akkor elég sok mindenhez hozzáférhet aki megtalálja.
    Tudom vannak erre programok meg pin kód, ilyenek, de ilyen kényelmesebbre vágyom :D még ha drága is lesz csak menjen lentebb az ára és lehet megveszem. Aztán még legyen vízálló és hátul egy led. Vajon a Nexus 5-ben lesznek ilyen funkciók? Eddig nem találtam róla ilyen infókat itt.

    És még valami. Akadásmentesek a Nexusok? Tehát nem fagy le a rendszer stb. Bár gondolom nem, elég hülye kérdés, de még nem volt ilyen csúcs telefonom és amúgy is sokan fikázzák ezért az android rendszert. Viszont nekem csak ilyen telefon kell a rootolás miatt meg a nagyobb áruház miatt is. A gyengébb telefonokon, mint pl az én Minimen elég sokat dobott egy Custom ROM. A Nexusnál mi a helyzet? Érdemes ilyeneket rápakolni vagy alapból úgy jó az egész ahogy van?

    Figyeltél rám? Vagy azt a piros ruhás nőt nézted?

Új hozzászólás Aktív témák