Új hozzászólás Aktív témák

  • ad4m1337

    aktív tag

    Ide is beírom a kínai topick után :)

    sziasztok,

    segítséget szeretnék kérni: bátyjám vett most egy 5" myaudio kínai telefont és én is kedvet kaptam hozzá, hogy vegyek valamilyen kínai telefont. Régebben vol egy Galaxy Ace -em de meguntam, hogy egy idő után belassult az egész még gyári rommal is, idegesítően lassú lett. Ezért lecseréltem egy Lumia 800 -ra ami most van és nagyon meg vagyok elégedve. Igazság szerint nem túlzottan lenne szükségem lecserélni, csak valamiért kéztetést érzek, hogy váltsak mindig újabbra :D

    Olyan kínai telefont szeretnék ami mögött nem feltétlen kell lennei hú de nagy szoftvertámogatásnak DE nem szeretnék vele sokat foglalkozni, a Galaxy Ace -el kiéltem magam, romok, kernelek, mindent raktam, fejlesztgettem stb. de most egy olyan android kéne amit ha elindítok az megy flottul ÉS még nagyon fontos, hogy ne lassuljon be egy idő után, gondolom ez a ram méretétől függ, de hát akkor is nem akarok úgy járni mint az Ace -el.

    További elvárások nincsennek, ez a 2 dolog a legfontosabb. Nem érdekel a processzor típusa, nem igazán játékok futtatására lenne. JA de még 2 dolog de ez nem feltétel: a kamera ha lehetőleg ne a legrosszabb legyen bár tudom ezt nehéz elvárni a kínai gyártóktól és minnél keskenyebb legyen a káva.

    Limit: 250$. Ha tudjátok írjátok le ebben az árkategóriában a best buy telefonokat.

    Köszönöm előre is!

Új hozzászólás Aktív témák