Új hozzászólás Aktív témák

  • jooker82

    nagyúr

    válasz kali #20786 üzenetére

    "Az LG Chem egy nagy sűrűségű 2100 mAh akkumulátort fejlesztett ki, amelyet nagyobb kapacitás és hosszabb töltési ciklus jellemez. Az új technológia eredményeképpen az akkumulátor élettartama 800 ciklusra nőtt 80%-os akkumulátorkapacitás mellett, amely jóval kedvezőbb, mint a hagyományos telefonakkumulátorok 500 ciklusig terjedő élettartama."
    Mutass légyszi te is egy ugyanilyet a Z-ről,akkor lesz elhihető,hogy 1000 töltést birja és,ha csak általánositva irod,hogy a li-ion,annyit bir,akkor ne keverd a laptopban levő aksikkal...

    "Autómata fényerőnél 3 óra kijelzőhasználat max ha max ra állítod 1 óra alatt vége készenléti idő ha nem használod nem merül kb ennyi lényeg az a kijelző nagyon eszi az akkut.De normál használat tal elmegy 1 napot."
    Ezt a z-nél irták,de nem is láttam olyat,hogy valaki 4 óránál több időt ért volna el.. tehát akkor nem értem,hogy,mért a G-t tetted utolsó helyre,mikor szinte az a legjobb...ja,hogy a z-nél mindenkinek be van ragadva valami és azért bir auto fényerőn csak 3 órát,mindenkinek.ellenben a G, 4-6 órájával.. Mint már többször is irtam,nem minden a papir,hiába "csak" 2100-as a G aksija,más technológiával készült,mint a többi..és az adatok azt mutatják,hogy a legjobbak közt van.
    Ezeket irtad
    nekem általában 3.5 - 4 óra mobilinternet/wifi böngészés fér bele, automata fényerővel, de nem annyira sötétben, hogy mindig minimumon menjen a kijelző
    kijelzőben többet bír, de húzós netezéssel maximum bő 4 óra.

    [ Szerkesztve ]

    LG G2 32 GB 4.4 AOS

Új hozzászólás Aktív témák