Új hozzászólás Aktív témák

  • rasotamas

    veterán

    Segítség, tanácstalan vagyok!

    Tegnap bementem egy Telekomba, elsősorba a Honorokat nézegettem, egyszerűen Huawei után logikusnak tűnik, a legszebb a user interface.
    Emiatt a Honoroknál ragadtam le. Magic 6 Pro és Magic V2-t nézegettem. Hát nem tudnék kapásból dönteni. A Magic 6 pro elég nagy, a V2 se kicsi, de becsukva mégis karcsúnak tűnik a 6 Pro-hoz képest. Nem vagyok kibékülve az árakkal, nyilván csúcs, de annyiba kerül mint egy Iphone 15 és 2-3 év múlva semmit nem fog érni, az Iphone meg még mindig sokat.
    Honor 90 igazából szerintem elég lenne funkcionalitásában, zoom kamera és infra távirányító hiányozna. De nem érzem annyival jobbnak mint az asszony levedlett Xiaomi Redmi Note 10 Pro-ja, amit ingyen megkapnék.
    Xiaomi van most is a feleségemnek( 12 Pro +), fiamnak is(11 Pro), nagyon gagyinak hat nekem a szoftver, nem nagyon kéne.
    Stock Androidtól tartok kicsit, hogy grafikailag és funkcionálisan ingerszegény lesz (legyen az Pixel, Motorola vagy más), volt egy Lenovo Tabletünk stock androiddal pár éve, nem kéne. Bár a Pixelt még nem vetettem el.
    Samsung valamiért nekem nem tetszik, de ez is inkább csak háttérkép meg ikonszett kérdése, a stock mindenesetre nem annyira. Kívülről is ingerszegények a készülékek.
    Iphonetól nagyon félek, 2 éve nem bírom a céges SE-t megszokni, ha most kiadnák százezreket és ugyan ezt tapasztalnám, eret vágnék.

    Használjam azt a Redmi Note 10 Prot amíg tart?
    Pro (teljesíti az elvárásokat): 120Hz, Amoled, Infra, NFC, fizikai ujjlenyomat
    Kontra (nem teljesíti az elvárásokat): Nincs eSIM, nincs 5G, nincs optikai zoom
    Ez a Honor 90 nem teljesíti jelentősen túl. Az ajándék tablet mondjuk jól hangzik.

    https://tinyurl.com/rasoapro

Új hozzászólás Aktív témák