Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Fontos: aki HAGYOMÁNYOS telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide: [link]!
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
tom120514
őstag
Sziasztok,
régóta Xiaomizok, így nem vagyok képben az alábbiakkal. Tesztek elolvastam persze, azok alapján válogattam - ki melyiket javasolná?
Fő szempont a fényképezés automata módban, zsebből előkapva, esetenként gyorsan, általában nem ideális fényviszonyok között.
A rutin szerint amikor telefon vehetnékem van, barátnőm megkapja az éppen addigit, de az eddigi telefonokkal (lásd az aláírásomban) nem sikerült többségében jó képeket csinálni.Nyilván, amin a WiFi/Gps/üzemidő kritikán aluli, nem jöhet szóba. Gyári új vásárlás, nem használt.
Huawei P20Lite
Huawei P Smart 2019
Nokia 7.1 DSKöszi előre is.
Never go full retard.
-
Sungoo
addikt
Megfordult a fejemben, hogy lecserélném a Samsung S9-et a gyenge üzemidő miatt. Mire lenne érdemes, ami nagyjából hozná ezt a szintet? Semmi bajom vele, nagyon pörgős készülék, és a kompaktságába szerelmes vagyok. De a kisördög nem hagy nyugodni, az akku miatt...
-
Shooder
kezdő
Megrepedt kijelzőjű Vernee M5-ösöm pótlására keresek hasonló,vagy jobb de
nem sokkal többe kerülő mobilt.
Az alzában kinéztem két igen jónak tűnő telót
Asus Zenfone Max m1. ( 3/32, 5,45',4000 mAh,SD 430) 36ezer.
Meizu M6 Note. (3/16,5,45',4000 mAh,SD 625). 41ezer
A telefont az alap dolgokon kivűl netre,játékra,zene hallgatásra használom.
Kamera nem érdekel,alkalmanként navi,zocial media soha.
A Meizu tünik a jobb fogásnak a +5ezerrel együtt de az mégis csak egy csajna b grade márka,
mint a mostani Vernee-m...
Jók az Asus telók? Nem sok véleményt találtam.
Mostanság minden a samuról,Xiaomiról Sonyrol szól. -
MODERÁTOR
-
maczera
aktív tag
válasz Shooder #137206 üzenetére
A Meizut 16 G tárhellyel nem biztos, hogy érdemes megvenni (én ma 3/32 alatt nem vennék telefont). Egyébként van saját topikja , érdemes ott nézelődni, érdeklődni. Kár, hogy nem ősszel kellett, amikor akciós volt az Eustocknál!
Az Asus Zenfone Max m1esetében engem zavarna a HD felbontás és az 5 GHz-es WiFi hiánya) meg a 4.0 Bluetooth.
-
MODERÁTOR
-
nash1
tag
Sziasztok,
telefon választásban szeretném a segítségetek kérni.
Jelenleg OnePlus One-t használok, az elmúlt 4-5 évben nem volt vele bajom de az elmúlt időszakban random újraindul.- Árkategória. ~100k
- Használt vagy új? Új
- Hol vennéd meg? Függetlenül újonnan gyártói garanciával.
- Hosszú vagy rövid távra tervezel? Hosszabb távra: 2-3 év.
- Mire használnád? Youtube, facebook, messenger, mailezés, családi fényképezés.
- Ragaszkodsz valamelyik nyílt operációs rendszerhez? Android.
- Mekkora készülék lenne megfelelő számodra? ~6" vagy az alatt.Amin fontos lenne a hosszú üzemidő.
Eddig ezeket a telefonokat néztem, de bármilyen javaslatra nyitott vagyok:
- Xiaomi Redmi Note 5 64GB
- Xiaomi POCOPHONE F1 64GB
- Honor 10 64GB 4GB RAMAhogy néztem a Xiaomi Redmi Note 5 mindent tud, amire nekem szükségem van, de szeretném kikérni a véleményeteket, hogy hosszabb távon mi érné meg ár/érték arányban.
Köszönöm szépen a segítséget.
-
Shooder
kezdő
válasz maczera #137208 üzenetére
Kösz a választ!
Engem a Te általad emlitett dolgok közül egyik sem
zavar.
De a Asust mint telefon fabrikátort abszolut nem ismerem.
A mostani repedt kijelzős,de kifogástalanul működő Vernee-men is van
vagy 15 giga szabad hely....( nem fotózok,a ~ 50 zeneszám sem sokat foglal)[ Szerkesztve ]
-
Ájvé
veterán
válasz tom120514 #137201 üzenetére
Nem tudom miért pont ezek kerültek képbe. Nokia 7.1 DS a legdrágább, 90k körül kezdődik a legjobb esetben is az ára. Ezért megkapod a Pocophone F1-et már, ami bőven jobb ezeknél (meg sok másban is) kamerában. Este mondjuk elég sok minden elvérzik, de ezzel még van esélyed valami értékelhető képet lőni.
(#137199) NoOne1976:
Ezek közül Mi 8-ra szavaznék, szerintem a legjobb közölük.[ Szerkesztve ]
-
juuzer
addikt
válasz nash1 #137213 üzenetére
Szia!
Én ezek közül egyértelműen a Poco F1-et venném. Hardverben sokkal erősebb és az akksija is bírja szuflával. Egyedül a kijelző körül volt para, hogy néhány helyen van egy kis lightbleeding, nem tudom, hogy azóta ez megoldódott e az újabb gyártású szériáknál, érdemes benézned az itteni topicjába szerintem.
Overall egy nagyon jó kis telefon.
Vamos a la playa.
-
S.J.
tag
sziasztok
lehet baja az okosoramnak, fulhallgatomnak ha oneplus gyorstolto 35 wattos adapterrel toltom? sajnos nincs itthon mas most
-
Papooo
senior tag
Nekem van olyan töltőm ami quickcharge 2-t tud, de van rajta normál usb is. A leírásában ki van hangsúlyozva, hogy a mezei usb cuccot csak a mezei usb-be szabad dugni.
Ha a töltőd mtk pump express szabványú, azzal tölthető mezei usb eszköz.Ha nem tudsz olvasni, ne várd hogy visszaírjak.
-
Songo
senior tag
Sziasztok
Szeretnék kérdezni, hogy van -e bármilyen utódja (valami minőségibb)az ősi Samsung K-zoomnak?
Párom nagyon imádja de már szinte semmi nem támogatja a 4es droidot kéne valami frissítés viszont az optikai zoom elég áldásos.Köszönöm a tippeket
-
bagszi_lucas
tag
Hali all!
Tanácsra van szükségem. A jelenlegi telefonom egy Xiaomi Redmi Note 5A és bár nagyon szeretem, nem bírja szegény már akksival a sok Pokémon GO-zást. És ez még annyira nem is volna baj, hisz hurcolok magammal power bankot és töltöm, amikor csak lehet, de sajnos tudomásomra jutott, hogy nem támogatja a Google ARCore-t se, amit szeretnék ha működne rajta. Szóval gondolkodom egy új telefon vásárlásán. A Xiaomik eddig nagyon meggyőzőek, és kifejezetten bejön a márka és hogy mennyire olcsó a teljesítményhez képest, de sajnos az ARCore-t csak pár készülék támogatja a Mi szériából és azok már nem túl olcsók.
Egy olyan telefont keresnék, ami:
Legalább 4GB memória
Támogat 2 SIM kártyát + Bővíthető MicroSD-vel (Specifikusan ezért vettem Redmi Note 5A-t)
Bluetooth 4.1 vagy nagyobb van benne
Android 7.0 vagy frissebb oprendszert használ (Támogatja az ARCore-t)
Giroszkóp, gyorsulásmérő, proximity szenzorok vannak benne
NFC (legalábbis tök jó lenne, ha végre lenne)
Pénztárcabarát (impossible... )
Nem Huawei (rossz kompatibilitása van a Nintendos cuccokkal)Van esetleg valakinek valami ötlete? Előre is köszi a tippeket!
-
bolvar
senior tag
Üdv
Céges telót vennék a keret 60-80 kb usb c és jack lenne a cél, ebben a árkategóriában mit érdemes venni?
Köszi a segítséget!
bolvarA jó lányok azt mondják: NEM! A rosszak azt, hogy: HOL? :)
-
TeeJay
félisten
válasz Papooo #137194 üzenetére
a G4 is megfelelő persze csak sajnos abba a régi nem túl jól sikerült Snapi 808 van és 5-6óra üzemidő minimáls fényerőn érhető csak el wifizve
a Snapi 675 meg vagy 2,5x gyorsabb tőle miközben jóval kevesebbet fogyaszt így alsó hangon 2x annyi üzemidő lenne illetve már van benne 2antennás AC wifi meg gyorsabb LTE modem
de főleg amiatt venném hogy 11nanon gyárják és nem melegszik meg zabál mint a 808
kijelzőben visszalépés de nem érdekel tök felesleges a QHD bőven elég az a fullHD+ is
illetve kamerában elég durva szenzort kapott a Note 7 PROgyerek majd megkapja a G4-et van úgyis kettő mert páromé is G4 csak az övén már körbe az üveg körül lazul fel a ragasztás de amúgy karcmentes mindkettő
nekünk meg jól jön a Note7 PROMixgyűjteményem ---> https://www.mixcloud.com/teejayhouse/
-
KToM73
csendes tag
Sziasztok,
Mi a különbség a Redmi 7 és Redmi 7 Note között?Köszönettel,
Thttps://napidroid.hu/xiaomi-redmi-7-feltunt-szinen/
-
ZCoyote
őstag
Melyik telefon kamerája jobb szerintetek? Xiaomi Pocophone F1 vagy Xiaomi Redmi Note 5?
Romani ite domum.
-
MODERÁTOR
-
ZCoyote
őstag
-
Bosco01
tag
Sziasztok,
A Honor 10 Lite-nak van különösebb problémája, azon kívül, hogy nem támogatja az 5G-t?
Olvastam, hogy hangszóró problémák is voltak vele, de azokat mintha orvosoltál volna, Van valakinek személyes tapasztalata vele? -
MODERÁTOR
-
legenda
válasz rover45 #137239 üzenetére
Nem, de inkább úgy fogalmaznék, hogy most még nem hiányosság, viszont sok év múlva már az lehet, de hol van még az...
Viktor0610: A Telekom teszteli az 5G-t, de mire abból fogyasztói/előfizetői szinten is lesz valami, az még odébb van.
Készülékek jönnek persze hamarabb 5G tudással, de még alig van néhány és azok sem a Lite kategóriában.[ Szerkesztve ]
Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
TeeJay
félisten
válasz juuzer #137236 üzenetére
nem fogom hajtogatni
az LG G4 is műanyag telefon és semmi baja
neoprén tokban tartom párom meg táskában hordja plüss tokban
na mindegy majd meglátom milyen ára lesz és év végén veszünk valamit
annyi tudok hogy SD675 alá már nem adomRedmi Note 7 már van ára
4/64GB 70ezer [link]
eustock-on gondolom olcsóbb is lesz még ettől
Note 7 Pro akkor csak 80 alatt lesz reméljük[ Szerkesztve ]
Mixgyűjteményem ---> https://www.mixcloud.com/teejayhouse/
-
Ájvé
veterán
válasz TeeJay #137244 üzenetére
Snapdragon 710 is kb olyan erős és 14 nm-es ami nem nagy különbség. Meizu X8-ban ez van, mondjuk kamerában nem túl jó és 3210-es akksi van benne. Év végéig mondjuk annyi idő van, hogy kár is volt felhoznod a témát. Amúgy Pocophon F1-et venném, S845 azért elég jó, kamera is jó benne.
-
legenda
válasz Bosco01 #137243 üzenetére
A gyártói specifikáció elég ellentmondásos, a és ac jelölés is van, ami 5 GHz, de a végén meg ott a 2.4 G(Hz): [link]
Olvastam az itteni tesztet, abban azt írják, hogy csak 2.4 GHz van.
Ha kell a nagyon gyors wifi, vagy olyan helyen laksz, ahol túlzsúfolt a 2.4 GHz és 5 GHz-re kell(ett) váltani, ott problémás lehet a 2.4 GHz, más esetekben elviselhető.Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
juuzer
addikt
válasz TeeJay #137244 üzenetére
Nem is ezért mondtam, csak nálam pl szempot az, hogy masszív legyen.
Az ára meg jó lesz, bár én még egy kisebb redmit még mindig hiányolok sajnos a lineupból. (A Redmi 6 az 5 után nekem kifejezetten visszalépés.)
Másodtelefonnak nem szeretnék egy ugyanakkora telefont magammal hordani, mint a Samsung Galaxy Note 9-em
Ezért is örülnék valami kisebb Redminek
bolvar: Szia! Jelenleg csak a Xiaomi Mi A1 jutott eszembe sajnos. De az már kb alig kapható pár helyen. A Mi A2-ben már nincs Jack, a Mi 8 Lite-ban sem, ellenben mindkettő USB Type C-s. 100 ezer körül van Pocophone F1, az tudja mindkettőt. Illetve nemsokára jön a Redmi Note 7, az is Type C-s lesz és lesz is rajta jack. Esetleg érdemes lenne megvárnod a Note 7-et szerintem.
[ Szerkesztve ]
Vamos a la playa.
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Aki HAGYOMÁNYOS (nem okos-) telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest