Új hozzászólás Aktív témák

  • Laslow

    senior tag

    Sziasztok!
    Alcatel Idol 3 4.7" telefonom utódját keresem.

    A Samsung A3 2017-et néztem ki, mert szép, és még nem túl nagy. Aggaszt azonban két dolog. Az egyik, hogy zsebben hordva és tok nélkül használva bírni fog-e az üveg külső 2 év használatot. A fóliát nem szeretem, és biztos le fog esni párszor, bár még sosem tört össze telefonom. Szóval valami fém külsőnek jobban örülnék. A másik az, hogy két év múlva elég lesz-e a 2 GB RAM és a 16 GB tárhely, vagy már utálni fogom mire letelik a két év és lecserélhetem végre? 3GB RAM és 32GB tárhely sokkal megnyugtatóbb lenne, de olyat csak phablet méretben látok.

    Létezik 3GB/32GB Androidos telefon idehaza 4,7" méretben? A Telekom kínálata a választék számomra. Ha nem létezik, várható-e max 2 hónapon belül ilyen? Ha meg kell alkudnom teljesítményben, van-e jobb vétel az A3 2017-nél? Vagy inkább méretben kellene megalkudnom, és 5"-t bevállalni?

    Navigációra (legyen nagy fényerő), Facebookra, netezésre használnám, és a mostani telefon után örülnék a jó beszédhang minőségnek is. Zenelejátszás lényegtelen, jó fényképező előny. Stabil, kényelmes fogás és új Android verzió is előny. Vízállóság nem érdekel.

    "A Bijou olyan, mint mikor egy gyönyörű, csillagos nyáréjszakán nagyon-nagyon szomorú vagy, és közben mézes epret eszel" - http://bijoumusic.hu

Új hozzászólás Aktív témák