Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Fontos: aki HAGYOMÁNYOS telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide: [link]!
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gery1987
őstag
válasz P.mini #112312 üzenetére
Szia!
A Samsungnak csak 4 magos processzora van, és 1,5GB RAM bár szebb az AMOLED.
A HTC-ben túl koros hardver van, az a Snapdragon 400 a mai világban nagyon kevés már, nem értem minek erőltették bele. Már S410-el is elég gáz lenne de az legalább 64 bites lett volna.
Frissítést egyik sem fog kapni, pláne nem a HTC de a Huawei is majd 2 éves telefon. Talán a J5 még kap egy új főverziót a 7.0-át.
A Huawei már majd 2 éves, új Android nem fog rá jönni, ez biztos. 6.0 az utolsó.
Erőből a Huawei a legjobb, a többiben a Samsung.
Menj el egy boltba és nézd meg őket, MM-ben van mindkettő. De a HTC-t azt felejtsd el.
"A pisztácia kifogyott, csokoládé nem is volt!" Bud&Terence: És megint dühbe jövünk
-
szaki1986
tag
Sziasztok!
Gyors kérdés. Iphone 6S 32 GB-os telót nézegetek, és hát elég nagy szórás van az árakban. Pl. a mobilkereskedes.hu-n (ami talán nem a leggázabb sufni GSM bolt) 168 ezer lenne 2 év gyártói garanciával, míg egy MM-ben vagy edigitalban 217 ezer 1 év gyári garival. Mire fel az 50 ezer Ft-os különbség? Meg szabad venni az olcsóbb helyeken is, vagy van bennük vmi rizikófaktor?
Előre is köszi a segítséget.
https://www.flickr.com/photos/136049009@N07/
-
szaki1986
tag
válasz diegho #112354 üzenetére
Hát, a honlapon ezt írják Persze alapból csak 1 év van rá, de +5 ezerért 2 év.
Viszont akkor melyek azok a boltok ahonnan szabad/érdemes telót venni? Csak a MM/edigital/stb. vagy az ilyen kisebb GSM boltok között is van ahol nem k*rnak át?https://www.flickr.com/photos/136049009@N07/
-
szaki1986
tag
válasz diegho #112357 üzenetére
Ezt írják a telefon mellett: "24 hó teljes körű gyártói + forg. garanciával"
Ezt meg a garancia menü alatt: "A 2 év teljes körű gyártói garancia rajtunk (forgalmazó) keresztül érvényesíthető."
Most akkor ez nem gyártói garancia? Vagy csak annyit jelent, hogy én magam nem vihetem be az apple szervizbe, hanem nekik kell elküldeni, és majd ők beviszik (vagy nem viszik be?). Vagy most, hogy van ez?https://www.flickr.com/photos/136049009@N07/
-
harcivakond
újonc
válasz gabo91 #112338 üzenetére
Ezen a kettőn gondolkodom én is. Mikor a 163 ezres árat írtad, már azt is tudtam melyik boltból akarod venni
Én az s7 edge topikban kerestem rá a kereskedés nevére és volt aki megerősítette, h tényleg elfogadják a mobilcorner számlát 1 évig a hivatalos samsung szervizekben.
A mobilkereskedes.hu-n pedig egy tízessel még olcsóbb a blue coral, bár a mobilcorner megbízhatóbbnak tűnik. -
tjokai
senior tag
Sziasztok!
Melyik jobb vétel?
Honor 8 vagy Sony Xperia Z5?Üdv!
-
BenHans
addikt
BagyiAti: Szia! Huawei P9 Lite, Listaáron túl megy a kereten, de gondolom valami tarifacsomaghoz lesz vagy legalább kártyásan.
tjokai: Szia! Én a Honor 8-at venném.
[ Szerkesztve ]
️🧡 "...gialla come er sole, rossa come er core mio..." Roma Non Si Discute, Si Ama🧡️
-
sz.j
nagyúr
Szevasztok!
Az egyik fiamnál most vált aktuálissá a telcsicsere és érdeklődnék, hogy mit tudnátok max 50-60k-ig ajánlani.
Egy nagyon stabilan működő max 5"-os 4G-s, valamint B20-at is tudó magyar kezelőfelülettel rendelkező gyors telefont szeretne venni. (Sajnos Redmi 3 prime már nem kapható ...)
Mit tudtok ajánlani?
A Huawei telefonokról mi a véleményetek?Előre is köszi az infókat.
Műanyag, alumínium és motoros redőnyök, valamint szúnyoghálók készítése, szerelése. www.szaboredony.hu .... "Hobbioldal": www.ezisazis.nhely.hu
-
Frod
addikt
Sziasztok!
A messenger kinyírása miatt előbb fog bekövetkezni a Lumia635 cseréje mint terveztem.
Gyors utánajárást követően: Redmi 4A Pro vagy Vernee Thor?
Esetleg ha van valami alternatíva, 40-50e környékén maradva, leginkább független készüléket keresek.
Játékra nem kell, annyira legyen csak gyors - de arra nagyon -, hogy email, net, videók menjenek rajta, bízom benne, hogy erre elég 2gb ram a droidnál.
Köszi!Do you see the white shadow?
-
ádika86
aktív tag
sziasztok! elfogulatlan véleményre lenne szükségem
jelenleg egy iphone 5S-t használok, semmi gondom vele, viszont eladtam a kompakt kamerámat és csak telefonnal fényképezek, így megérett a váltásra. az iphone 7-es képességei egyátalán nem győztek meg, viszont szeptemberig nincs kedvem várni, hátha az apple kiad végre értelmes telefont. továbbá a jack hiánya is elég érzékenyen érintene... így a samsung galaxy s8-on gondolkodom, mivel technológiában eléggé veri az applet szerintem. viszont a megkopott emlékeim az androidról elég negatívak. ezer évvel ezelőtt még samsung galaxy 3-as koromban nem egyszer előfordult, hogy hívtak, de a telefon nem csöngött, a másik oldalon pedig sípszóval kikapcsoltnak jelzett engem. ilyenkor (ha sikerült elérniük máshogy és tudtak szólni) újra kellett indítanom és megjavult... továbbá előfordult, hogy az ébresztés funkció makacsolta meg magát én meg békésen átaludtam a gépem indulását... többek között ezért is váltottam almára, amivel soha nem volt ilyen problémám, most azonban nem tudom mi legyen munkámból kifolyólag egy ezrelék esélyt sem adhatok meg annak, hogy esetleg ne legyek elérhető mobilon a nap bármelyik szakaszában, így meg kell mondanom félek az androidtól.
szóval nektek mi a tapasztalatotok, illetve mit ajánlotok? köszi előre is
-
pit stop
addikt
válasz ádika86 #112370 üzenetére
Engem csak Lg g4 kelt, más ébresztőm nincs.
A hívással kapcsolatos gondot ebben a kategóriában már elég rég kiküszöbölték.
Érdemes lehet megvárnod az első teszteket és az itteni első tapasztalatokat fórumtársaktól, de ha nem szabnak el benne valamit nagyon akkor nem lehetnek ilyen és ehhez hasonló gondjaiOroszlánszívű Richárd - az első szívátültetés.
-
pit stop
addikt
válasz m1lan #112373 üzenetére
Akár a az Oneplus 3-mal ami szintén dual simes, akár más Honorral összehasonlítva kimagasló értéket produkált, erre ez nem kifogás.
Nem fordítottak erre figyelmet a tervezésnél és ennyi... Sokan azt sem tudják, hogy van ilyen, vagy micsoda (valószínű így kerülhetett hátra a prioritási listán szvsz.)Oroszlánszívű Richárd - az első szívátültetés.
-
MM
őstag
válasz pit stop #112374 üzenetére
Azért ez nem ilyen egyszerű...
Egyrészt még a határértéken belül van a P9 és a Honor8 is, tehat odafigyeltek rá. Másrészt az Iphone-ok sem különbek SAR érték szempontból.
Harmadrészt viszont, ahol egy Iphone, vagy egy S6/S7már dobálja a hálózatot, nem elérhető, nincs mobilnet, egy P9-el még mindegyik vidáman működik.Ezt kell mérlegelni a készülék választáskor, mindamellett, hogy a mobil átjátszó állomások a társasházak tetejére vannak telepítve, a 400KV-os légvezetékek vedőtavolsaga a családi házatrólkevesebb, mint 30m...
-
Chemistry
csendes tag
Sziasztok!
Telefont szeretnék venni az alábbi paraméterekkel:
- újonnan (legalábbis számla kéne róla)
-legalább 4,8-5 col (szoktam telefonról tanulni/olvasni)
- jó kamera (sokat fényképezek telóról)
- árkategória: 50-60 ezer ft bruttó, de ha 65-ért van a best deal, akkor az még benne van
-szoktam játszani, de ez egy mellékesebb ágNagyjából ennyi.
köszi a segítséget
-
tomszli11
tag
Sziasztok!
Telefon csere előtt állok és gondoltam felkereslek titeket, nem az a célom, hogy helyettem döntsetek csak szívesen meghallgatnék több hozzászólást / ellenérvet.
Lumia 640 XL készüléket cserélnék egy androidos kínai készülékre.
Ami először megtetszett az egy OUKITEL U20 Plus viszont ezzel a márkával kapcsolatban vannak fentartásaim ugyanis sokat nem hallottam róla. A második játékos egy Elephone C1 -es készülék, erről a márkáról már hallottam és baráti társaságban is előfordul. Illetve a 3. versenyző egy Xiaomi Redmi 4A , ami mint név és a MIUI rendszerrel szerintem nagyon ott van. Arra lennék kíváncsi hogy mennyire érdemes a névtelenebb kínai készülékre befizetni ami esetleg többet tud vagy tartsa az ember szem előtt a nevet?
Illetve mint tudjuk a kínai telókra nincs garancia... Akkor érdemesebb rászánni azt a +30%-ot és itthon megvenni amihez jár kb 1 év gari?
Kérlek osszátok meg a tapasztalatotokat, és véleményeteket a külföldi telefonnal kapcsolatban, az se baj ha mondtok más készüléket ebbe a 90-110 dolláros kategóriába.
Köszönöm -
Sirandrish
legenda
válasz tomszli11 #112377 üzenetére
Gari nélkül én tuti nem vennék ilyesmit. Akkor már inkább bemegyek egy használt GSM boltba..azok is adnak 2-3 hónapot.
Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
BenHans
addikt
sz.j: Szia! Moto G5 (expansys) vagy Huawei P9 Lite jó vétel.
Chemistry: 👆
[ Szerkesztve ]
️🧡 "...gialla come er sole, rossa come er core mio..." Roma Non Si Discute, Si Ama🧡️
-
pit stop
addikt
Hogy jött ide a P9 és a többiek?
Két konkrét típusra volt kérdés, onnan indultunk.... (z5 vs hon8) Egyik jobb volt, másik rosszabb ebből a szempontból.
Nem mondtam, hogy bármelyik gyártó különb lenne, ez sajnos sokadlagos szempont.
Sok egyéb ér minket de az nincs velem feltétlen 0-24 a zsebembe, fejemnél.Oroszlánszívű Richárd - az első szívátültetés.
-
sz.j
nagyúr
-
Puma K
nagyúr
Helló!
- Árkategória: Amennyiért megkapom azt a telefont ami az igényeimnek megfelelő
- Használt vagy új?: új
- Hol vennéd meg?: függetlenül újonnan, de ha esetleg csomagban lenne olyan telefon ami az igényeimnek megfelelő akkor elgondolkodnék rajta, hogy szolgáltatótól veszem.
- Hosszú vagy rövid távra tervezel?: minimum 2 évre terveznék vásárolni telefont, de ha beválik és nem hullik szét akkor tovább is maradhat. A telefonokat nem cserélem olyan gyakran.
- Mire használnád?: Telefon, SMS, e-mail, fotózás, 3-4 weblap egyidejű használata böngészőben, 1-3 app futtatása egyidejűleg.
- Ragaszkodsz valamelyik operációs rendszerhez?: Android vagy iOS. Bár inkább Android...
- Mekkora készülék lenne megfelelő számodra?: A céges telefonom egy Samsung S3 LTE (137*71*9mm, 131gm 4"). Ezt a készüléket tok nélkül használom és megszoktam, de ha nincs 4"-os az igényeimnek megfelelően akkor talán max 4,5-4,7"-os telefont még bevállalnék, de 2x meggondolnám.
- Mire szeretnéd használni, mi a fontos?: Igazándiból a méret a fontos számomra, hogy 4"-os legyen a leendő telefon. Méretét tekintve maximum 4,5-4,7"-ig mennék el. A navigáció és a mobilinternet az ami fontosabb picit. Ha az akkuidő nem is olyan jó az annyira nem baj, mert egy powerbank-kal meg tudom támogatni az eszközt. Esetleg ha a fotózási képessége minimum egy Samsung S3 LTE szintjét megüti az már elég.
Üdv
Puma[ Szerkesztve ]
"Cuccok: csattogós lepke és tiki-taki" └[ʘヘʘ]┘
-
timelord1987
őstag
Sziasztok!
Lumia 950-ről Iphone 7-re vagy Samsung Galaxy S8-ra érdemesebb váltani?
Windows Mobile után melyik rendszert könnyebb megszokni? -
ToniSoprano
addikt
válasz Puma K #112383 üzenetére
Nem sok telefon van ilyen méretben, 4,7 colon Iphone 7, iphone 6S is jó még esetleg, Iphone SE 4 colon. Samuban 4,7 colon az alsó közép szintű A3 2017 van de az 2 Gb rammal rendelkezik így az kicsit necces hosszabb távon. Ha kicsit bátrabb vagy akkor a Honor 8 / P9 nagyon jó ár érték arányú telefon.
(#112384) timelord1987: nehéz megítélni a WP rendszer logikájához az IOS rendszer áll közelebb, kiveszed használodhoz elvhez ez van közelebb (zártabb, de emiatt stabilabb, szoftveresen jobban, hosszabb ideig támogatott, ). De a droid is elég stabil, bár ott a frissítések elcseszhetnek dolgokat. Az S8 modernebb amoled kijelző stb. de még nincsenek felhasználói tapasztalatok.
[ Szerkesztve ]
-
gaben1000
tag
Sziasztok!
Mobilcorner.hu mennyire megbízható oldal, vkinek van esetleg tapasztalata velük?
S7-et szeretnék venni, itt elég jó árban van. 2 dolog érdekelne.
Tudtommal 2 év garanciával lehetne megvenni mondjuk a Telekomnál, itt csak 1 évet írnak. Ez hogy lehet? Ha egyszer hivatalos gyártói garit adnak, akkor 2 évet kellene adniuk nem?
A másik, hogy itt G930F-es szériát árulnak. Ez ugyanaz, mintha mondjuk hivatalos helyről rendelném? -
lezuvius
őstag
válasz timelord1987 #112384 üzenetére
Szerintem S8 jobb valasztas. Gyakorlatilag mindenben jobb valasztas.
gaben1000
Gyarilag 1 ev garancia van hozza ha magyar regios keszulek, akkor betudod regisztralni a Samsungnal es kapsz 1 ev garit pluszba.Stay hungry, stay foolish!!! by:Steve Jobs
-
gaben1000
tag
Értem, köszi a gyors választ.
Akkor végülis vehetem innen szerintetek? Mert jelenleg majd 50 ezerrel olcsóbb lenne így, mintha telekomnál venném.
Ha kapok gyártói garanciát, akkor már rosszul nem járhatok ugye? Mindegy honnan vettem a mobilt, 1 évig mehetek bármelyik hivatalos szervizbe? -
k-adi
nagyúr
Sziasztok,
P9-et szeretnék majd venni nemsokára.
A P10 az kb. 200-230 ezer között indul pár héten belül, várható hogy lemegy a P9 ára a p10 startjakor 140.000 forintról vagy kb. őszig ne is reménykedjek ebbe??
A kérdés: szerintetek a P10 lejjebb viszi az árát a P9-ek?
Azért kérdem mert ha a P10 magasan kezd akkor a P9 maradhat továbbra is a saját 140-es árán, nem?Tudom hogy senki sem jós, de tudna valaki kb. tanácsot adni ilyen témában?
-
MM
őstag
válasz pit stop #112381 üzenetére
Úgy jött ide, hogy:
1.) P9 és a Honor8 gyakorlatilag megegyezik hardver szempontból, minden amit a P9-ről írtam a Honor8-ra is igaz
2.) Ha már felhívtad a kolléga figyelmét a magas SAR értékre, gondoltam jó, ha kiegészítem kicsit dolog másik oldalával, és így talán nem ez alapján választja a - majdnem minden másban - gyengébb telefont...
[ Szerkesztve ]
-
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Aki HAGYOMÁNYOS (nem okos-) telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide!
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Autós topik
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Android szakmai topik
- Okos Otthon / Smart Home
- iPhone 16 vagy Oppo Reno13?
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Milyen monitort vegyek?
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.