Hirdetés
- Star Wars: The Old Republic - MMORPG
- PlayStation 5 Pro teszt
- Megjelent a Silent Hill 2 Remake
- Assetto Corsa Competizione
- PlayStation 5
- Xbox Series X|S
- Call of Duty: Black Ops 6
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Úgy tűnik, hogy elkészült a S.T.A.L.K.E.R. 2 Heart of Chornobyl
-
GAMEPOD.hu
Fontos: aki HAGYOMÁNYOS telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide: [link]!
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
berbatov2
senior tag
válasz takacsbotond #109898 üzenetére
+1
Azert a G4-et ne nagyon emlitsuk egy lapon ezekkel. -
törölt tag
válasz takacsbotond #109899 üzenetére
Csak a note 7 jó megy egy S6 is kigyulladt de abból csak 1 (eddig)
-
szezso15
addikt
Na, akkor végszó a G4? Olyat találtam, ami még garis jövő évig, egyedül az akksiidő és az ujjlenyomat-olvasó hiánya zavar....
*Hajrá Loki!* i15+
-
jano_77
nagyúr
A B20 miatt mondod a Redmi Note 3-at!? Csak azért kérdezem, mert a 4 iy pont ugyan olyan áron lesz - tudom, hogy nincs B20 - viszont a Note 4 adatok szerint jóval erősebb a 3-nál!?
Ennyire kell Mo-n a B20!?Illetve egy kicsit off kérdés: most próbálom a ma kapott céges Huawei P8 Lite-ot beállítani és vmiért a kapott SIM kártyát hiába teszem bele és ütöm be a kártyán látható PIN kódot, Csak segélyhívásra használható a telefon továbbra is. Tapasztalt már ilyet esetleg vki? Mi lehet a gondja? Több telefonom volt már, de így még nem jártam egyikkel sem. T-Home-os a kártya, létezhet, hogy rossz a kártya, amit most bontottam ki!?
[ Szerkesztve ]
"egyenlőek között is mindig vannak és lesznek egyenlőbbek"
-
Ájvé
veterán
válasz jano_77 #109911 üzenetére
Te írtad:
"inkább csak Messenger és FB illetve fotózás, ami érdekli és fontos"
Akkor gondolom a SoC éppen mindegy. RN3P-ba jobb a kamera egyébként és ezt fontosnak írtad (Redmi Note 4-ben ugyan olyan kamera van, mint Redmi 3S-ben). Viszont akkor legyen Mi 5 és akkor nincs gond, jó kamera, jó SoC, üzemidő mondjuk kevesebb, de korrekt készülék főleg 209$-ért.
Egyébként igen, RN3P már csak B20 miatt is jobban megéri a RN4-nél, aminek egyébként csak a processzora erősebb (és többet fogyaszt), GPU már gyengébb.
Itt találsz térképet az eddig mért frekvenciákról, illetve itt egy írás a témában, döntsd el magad.[ Szerkesztve ]
-
Tybee21
senior tag
Sziasztok!
Váltanék WP-ről, hosszú idő után. 40-50 ezres független árért szerintetek mi a legjobb vétel. A Huawei-k tetszenek, akár P8 lite, de a Y6 Pro és YII compact is játszik. Ebben az árkategóriában Sok Lenovo is játszik, de azok között nem látok túl sok különbséget.
Ami fontos, android, az lenne a jó, ha legalább 6-os, bár mint wp júzer, nem annyira vagyok otthon adroidban.
2 Gb ram legyen benne minimum és 5"-nál semmi esetre se legyen nagyobb a kijelző. Egyébként főleg telefonálás kis netezés, de az is inkább wifiről. És Facebook meg messenger. A kamera sem lenne hátrány, ha elfogadható képeket lőne, de nem lényeg, hogy megváltsa a világot.
Kb. ennyi. Vélemények?Üdv!
[ Szerkesztve ]
A pénzért az ember bármire képes, még akár dolgozni is!!! <<<<<<<<<|>>>>>>>>> " - Félig vegetáriánus vagyok. Sohasem eszem húst, miközben alszok! " =)
-
Lizardman
tag
Sziasztok!
Ajánlást szertnék kérni tőletek oksotelefon vásárlás ügyében, a következő paraméterekkel:
- Ár: Max 200e Ft
- Garancia: Magyarországi lehetőleg
- Kijelző méret: max 5,3"
- Szép képeket készítsenKöszönöm előre is a segítséget!
-
Mauzes
addikt
Sziasztok!
Egy S6 Edge-et használok most, de céges SIM miatt cserélnem kellene egy dual sim-es telóra. Tudtok ajánlani fasza típusokat, ami
- nem lesz visszalépés
- jók a dual simes képességei
- kapható hivatalosan Mo-n? -
adam0913
tag
Erről vélemény? Vernee Mars
4gb ram, 32gb háttértár, 5,5 FHD, ujjlenyomatolvasó, elfogadható kamera és üzemidő..ez jobb opció lenne, mint egy Xiaomi Redmi Note 3 SE? -
szasanyi
félisten
válasz szasanyi #109802 üzenetére
Kérnék alternatívá(jka)t! Sajnos a Redmi 4A emberi áron nem beszerezhető (az eustock pedig semmi konkrétumot nem mond, és 14-ről már 20-a tolta ki a várható érkezést). A Huawei Y6 II Compact teló szintén nem tűnik számomra kimondottan jó alternatívának ~45k-ért.
Előre is köszi!
-
szasanyi
félisten
Én nem azt mondtam, hogy rossz hanem azt, hogy nem is tűnik olyan jónak mint amilyen drága (tesztek alapján, mert saját tapasztalatom nincs). Ahogy nézem ez ugyanúgy ~45k de ez jobb alternatíva? Illetve a korábban említett használat mellett (Vodafone hálózatban, már ha ennek van jelentősége) van-e hátránya az LTE B20 hiányának?
-
cserix
tag
Sziasztok!
Új telefont szeretnék vásárolni, ebben kérném a segítségeteket.
Az igényeim:
- max. - 4,3, de inkább 4" kijelző
- a telefon magassági mérete ne legyen nagyobb mint 12 cm
- a lehetőségekhez képest erős hardver
- játszani nem szoktam (max sudoku)
- ár nem számítTalán másfél éve voltam itt, akkor BBQ10 mellett sikerült döntenem a segítségetekkel.
Nagyon szerettem, a mai napig......
Sajnos a telefon egy gyári beállítások visszaállítása után frissítette magát a legújabb rendszerre, amiről már nem lehet a régi jó kis rendszert visszatenni. Tudom, hogy én voltam figyelmetlen, mert nem szabadott volna kiengednem a netre mielőtt mindent be nem állítottam neki.BlackBerry Q10 - Bold 9900 - Passport - KeyOne - realme GT 5G
-
cserix
tag
Úgy látszik nincs más lehetőség...... én is Iphone tulaj leszek
Azért szörnyű, hogy nincs más alternatíva !Orgi : Bár igazad lenne..... Utánaolvastam, de azt írták, hogy már a 10.3.1-et sem lehet a 10.3.2 ről.... Azért még kutakodom hátha...
BlackBerry Q10 - Bold 9900 - Passport - KeyOne - realme GT 5G
-
Yonderboi
csendes tag
Tudtok ennél jobb ár/értékű 13MP-es okostelót? - amennyiben csak telefonálásra és fényképezésre használnám. - tetszik még hogy csak 7.8 vastag + 2 év gari...
Wink City S - 24.900 Ft
2év GARANCIA !
Kijelző típusa IPS HD
Kamera: 13MP + 5MP
Autofókusz
Kijelző felbontása 1280 x 720 pixel
Színek száma 16 M
Képernyő átmérő (hüvelyk) 5.0
144 x 71 x 7,8 mm
Súly (g) 139
Belső memória 8 GB
Aksi 2050Köszönöm
-
szasanyi
félisten
Ennek figyelembe vételével jó alternatíva-e egy Vernee Thor készülék?
-
bobika44
csendes tag
Sziasztok!
Telefont keresek az alábbi tulajdonságokkal:
-5,2"-5,5" kijelző
-kiemelkedő fényképező (lehetőleg stabilizátorral)
-pontos és gyors ujjlenyomat olvasó
-jó akkumulátor idő
-erős hardver, ami sok ideig megállja a helyét
-a maximum ár 200.000 ft.Köszi
Huawei Mate 9
-
juuzer
addikt
válasz Tybee21 #109916 üzenetére
Szia!
Én is sokáig WP user voltam Lumia 520 - majd Lumia 930-cal.
Jelenleg használok egy Huawei P8 lite-ot is, igazából teljesen meg vagyok vele elégedve, viszont többen mondták már, hogy nem ér meg 50+ ezret. Ami nekem feltűnt, az a gyenge akkuidő és a gyenge fényerejű kijelző. Ezt leszámítva alap dolgokra tökéletes.
Ha mindenképp Huaweit szeretnél esetleg nézz körbe a szolgáltatódnál, hátha előfizetéses konstrukcióban olcsóbban megkapod valamelyiket.
De ebben az árkategóriában a Redmi 3s Prime az abszolút best buy (már ameddig még lehet kapni)
szasanyi Én inkább a Redmi 4A-t választanám
[ Szerkesztve ]
Vamos a la playa.
-
JayZ
tag
Sziasztok! B 20-at támogató, nyitott / garivesztés nélkül nyitható bootloaderrel rendelkező telefont keresek. Oké, one plus 3,de valami árban alatta? Köszi mindenkinek!
[ Szerkesztve ]
-
gyuri00
aktív tag
Ha T-mobile-s vagyok akkor van bármilyen hátránya ha nem B20-as készüléket vásárolok?
kalm007 kicsit bővebben kifejtenéd ezt nekem
[ Szerkesztve ]
-
gianone
őstag
Huaweiek. Bár elvileg garivesztéssel járna a BL-nyitás, de Telemax eddig sem foglalkozott vele különösebben a gyakorlatban, és most már a legtöbbnél vissza is lehet zárni a BL-t, nem csak relockedra, hanem rendesen is. Az itthoniak mind B20-asok.
[ Szerkesztve ]
Nokia 1610i Huawei Nova
-
gyuri00
aktív tag
válasz #65388800 #109944 üzenetére
én pont vidékén használnám a telefont de szerintem nemfog nagy problémát jelenti ha "csak" 3G internet van köszönöm a válaszod
Ájvé értem, akkor csak változtatok a nézőpontom és csak olyan készüléket veszek ami tudja a B20-at köszönöm a segítséget neked is
[ Szerkesztve ]
-
tvamos
nagyúr
-
Ájvé
veterán
válasz tvamos #109948 üzenetére
Opera minivel kicsit gyorsabb
Régebben volt mobil netem, de spóroltam mindig, sose kapcsoltam 3G-re (üzemidő végett is), ezért Opera minit használtam. Ez se volt gyors, de belátható időn belül betöltötte az oldalakat
3G lefedettsége egyébként jó a Vodának, szóval azt még használhatod.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Aki HAGYOMÁNYOS (nem okos-) telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide!
- AMD FX
- alza vélemények - tapasztalatok
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Dolce Gusto
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen routert?
- LEGO klub
- XPEnology
- Ukrajnai háború
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest