Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
addikt
Így nem éééér. Vaktába torpedózni! Kizáratlak benneteket!
Különben is, a tiefighter xwinggel még van közös szál is. A Tie Fighter megjelenése utáni évben jelent meg.
Mos mé, hánem? De! Vagy nem...
-
addikt
válasz benedekco #5710 üzenetére
Meggyőződésem volt hogy valami szimulátor. Ezzel nem is játszottam.
Az első képen a piros 0 mint szám megvolt, de a fölötte lévő részre én karcolásként emlékeztem - valami tök más, ezek szerint nem is létező játékbólCsak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.
-
marked one94
őstag
Akkor rakok én
You'll Never Walk Alone
-
Big Bopper
tag
válasz marked one94 #5723 üzenetére
Darkwing Duck?
-
djkay
senior tag
-
marked one94
őstag
-
mad1
veterán
-
djkay
senior tag
na ha mad nem tesz teszek
[ Szerkesztve ]
mixcloud.com/hundjkay -telszám adataimnál ha kell vmi
-
Sirandrish
legenda
Látom mostanában a Retros skacok átvették az irányítást a topik felett
Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
marked one94
őstag
-
mad1
veterán
Feladvany:
Ne szemetelj ! = Steam
-
Sirandrish
legenda
válasz marked one94 #5736 üzenetére
Nem mondtam hogy baj
mad1 Vindictus
[ Szerkesztve ]
Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
Sirandrish
legenda
Akkor mivel ha jól tudom kitaláltam..így most én is raknék egy képecskét ha nem baj
-
Sirandrish
legenda
Nah? Ennyire azért nem nehéz
-
djkay
senior tag
válasz Sirandrish #5740 üzenetére
nem a fenét! HELP! (kis segitséget még pls )
-
Sirandrish
legenda
-
djkay
senior tag
válasz Sirandrish #5742 üzenetére
sose volt PS -em , nem is lesz ... najo én már tudom.
[ Szerkesztve ]
-
-
Lucas Kane
tag
válasz Sirandrish #5742 üzenetére
Rajtam ez sem segített.
Viszont, ha jól gugliztam, akkor Odin Sphere a megfejtés. -
Sirandrish
legenda
válasz Lucas Kane #5745 üzenetére
Az lesz az..
Elmondanád hogy hogy sikerült googleznod ha nem ismered?Hallottam már erről de én nem ismerem
-
djkay
senior tag
válasz Lucas Kane #5745 üzenetére
bingó én is ugy találtam
-
Lucas Kane
tag
válasz Sirandrish #5746 üzenetére
Ha képet keresel, van olyan opció, hogy megadhatsz egy képet (link vagy saját), és ahhoz hasonlót keres.
Valahogy így. -
Sirandrish
legenda
válasz Lucas Kane #5748 üzenetére
Óh hát így könnyüüüü
Legközelebb átvezetőből rakok beEvery game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
Új hozzászólás Aktív témák
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Tudományos Pandémia Klub
- Derült égből villámcsapásként itt a Galaxy S24 FE
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Milyen mosógépet vegyek?
- Azonnali fotós kérdések órája
- World of Tanks - MMO
- Politika
- Elite szett, óriás telep és szuperfényes kijelző
- További aktív témák...
- DELL LATITUDE 7390 8th generációs I7-es processzor
- Beszámítás! Acer Predator Z35 UW-QHD 4ms 120Hz monitor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Ally X (2024) 1TB kézikonzol garanciával hibátlan állapotban
- BESZÁMÍTÁS! Apple Watch Series 10 GPS + Cellular 46mm okosóra garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI P65 Creator 9SD notebook - i7 9750H 16GB RAM 512GB SSD GTX 1660TI MAX Q 6GB WIN11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest