Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Vírusirtó Topic 2019
Új hozzászólás Aktív témák
-
junior11
veterán
Szia Zoli, mi a véleményed, továbbra is "efogadható", "ajánlott" a Microsoft Defender józan ész és odafigyelt használat mellett (Windows 10 Home, netezés, bankolás)? Változott e téren vele kapcsolatban valami? Az utóbbi időben nem sokat hallani róla, mármint a Defenderről.
[ Szerkesztve ]
The Truth Is Out There - Az igazság odaát van
-
ƵøŁĭ
veterán
-
ƵøŁĭ
veterán
válasz junior11 #75903 üzenetére
Szia!
Nyugodtan lehet haszálni. Ha a jogtisztaság keretein belül mozgólódik az ember akkor nincs probléma. Vírusfertőzéshez meg kell teremteni az extrém körülményeket. Microsoftnak van a legnagyobb adatbázisa. Funkcionalitása arra lehet kihegyezve, hogy illeszkedjen a rendszerhez és ésszerű viselkedés mellett optimális védelmet nyújtson.
Olyan világ felé megyünk ahol a védelmet támadó vagy biztosító is lassan már egy kalap alatt van. Megtévesztő állítások, apró betűs részletek, automatikus megújítás, időközi problémák, ügyfélszolgálat minősége stb.
[ Szerkesztve ]
(ง'̀-'́)ง(ง'̀-'́)ง
-
ƵøŁĭ
veterán
válasz stuka20 #75907 üzenetére
Kezelőfelületi keretrendszer frissült náluk, így bebuggol a menü. Nem javították a hibát.
cd C:\Program Files (x86)\fs protection\TOTAL\ui_net6
run regsvr32 /I fsscanwizard.dllHa a környezeti keresés nem megy akkor : fsscanwizardcontextmenu_64.dll
[ Szerkesztve ]
(ง'̀-'́)ง(ง'̀-'́)ง
-
titkoss
friss újonc
Sziasztok! Másik topicban még tipp sem érkezett.
Adott egy laptop, win10, régebben chrome most újratelepítés után firefox.
Reinstall előtt amikor megnyitottam az online-filmek.me-t akkor azonnal átdobott online-filmek.co domainra, .CO előtt pedig egy pár alkalommal .AC-ra, tehát azzal kezdődött.
Gyanús volt, megnéztem vpn-ről és úgy a rendes -me-s domainnal töltött be.
Olvastam régebben, hogy malware-ok szoktak így viselkedni, másik címre irányítanak át.Reinstall után kíváncsi voltam, tényleg valami ilyesmivel van-e dolgom. Szóval a friss win telepítésen firefox-szal ugyan úgy átdobott .co-ra. Utána azthittem, hogy magyar ip címekkel csinálja ezt. Vpn be + magyar szerver: ekkor már a rendes .me-t dobja be.
Szóval csak az én ip címemmel van ez a gond szerintem. Valakinek valami ötlet, hogy mi lehet?
Malwarebytes, avast one, defender, defender offline többször futtatva, semmi.
Telekom(sima telekomos router)
[ Szerkesztve ]
-
stuka20
aktív tag
Nálam hibát ír a fentire.
Keresővel, de sikerült megtalálni, hogy hova is kéne ezt másolnom, viszont sajnos kipirosozta. (lemaradt a képről, de ezután írja: cd C:\Program Files (x86)\fs protection\TOTAL\ui_net6)
F-secure fórumon ugyanezt ajánlották, de az sem sikerült."Ha a környezeti keresés nem megy akkor : fsscanwizardcontextmenu_64.dll" - ezzel mit kellene csinálnom?
[ Szerkesztve ]
-
félisten
válasz stuka20 #75912 üzenetére
Ha PowerShell-ből futtatod a CD parancsot, akkor tedd macskakörmök közé az útvonalat, mert szóközt tartalmaz.
cd "C:\Program Files (x86)\fs protection\TOTAL\ui_net6"
Mindenki tudja, hogy bizonyos dolgokat nem lehet megvalósítani, mígnem jön valaki, aki erről nem tud, és megvalósítja. (Albert Einstein)
-
stuka20
aktív tag
válasz Fire/SOUL/CD #75913 üzenetére
-
nagyúr
Üdv!
Jönnek az ünnepek, netes rendelések, stb. talán időszerű lenne a kérdésem.
Most reggel az egyik rádió csatornán a telefonos kémprogramokról volt szó-biztos hallották többen is. Felhívtak egy szakértőt, aki azt javasolja, igenis kell ma már telefonra is védelem, fizetős legyen és lehetőleg európai-konkrétan a BitDefeneder-t javasolta.
Egy ideje én is agyalok, hogy jó lenne, én régebben Kaspersky-t használtam, semmi gondom nem volt vele-de ezt burkoltam nem ajánlotta a szaki.
Bár én második faktoros védelemre ujjlenyomat olvasót használok, jobb félni mint megijedni.
Az egyik gépemen F-Secure SAFE van, még arra gondoltam, hogy második gépnek a telefont állítanám be, így megoldanám olcsón.
Ki mit gondol erről, ki mit használ, ezeknek a telefonos védelmeknek van-e komoly listája-már amit tényleg komolyan lehet venni? -
Cs1csó
félisten
válasz Mikulásbá #75917 üzenetére
Alapvetően NEM szükséges ha odafigyelsz hogy mit és honnan telepítesz és minek mire adsz jogosultságot. Ami fontosabb hogy böngészőben legyen valami blokkoló pl. a telós Ublock Origin, vagy akár privát DNS-nek pl. AdGuard-ost beállítani, a reklámok mellett lehet mást is fog.
Sokszor a beépített kereső is elég, ettől függetlenül kipróbálhatod: persze egy-két nap használat után nézd meg az akku statisztikát mennyire eszi azt. -
Szellem.
Topikgazda
s lehetőleg európai-konkrétan a BitDefeneder-t javasolta.
Egy ideje én is agyalok, hogy jó lenne, én régebben Kaspersky-t használtam, semmi gondom nem volt vele-de ezt burkoltam nem ajánlotta a szaki.
Az ilyen "szakembereken" mindig mosolygok. Európai legyen, stb. Hagyjuk ezt. Avast európai volt és szarrá lopta az emberek adatait. Ilyen alapon nem lehet javasolni egy terméket.
Amúgy meg abban biztos vagyok, hogy a Nemes Dániel volt az a szakember, mert csak az tud ilyet javasolni, hogy vedd a BD-t, mert az hozza el a kánaánt.
Ettől még jó a BD, csak ahogy javasolta, az nem tetszik. -
ledgeri
nagyúr
Melyik rádió, melyik műsor... hátha elérhető utólag az adás, vesézni egy jót!
// #ublockO-HardMode // anti-blockadblock-er // PH! új arculat: 1/ 500 // szeksziboj -nálam van egy pirospontod! // Találtam sárga fényű lézert! (kézit, ceruzaelemest) https://youtu.be/XQnmMjYHgcM //
-
-
spleenszuru
őstag
A kérdés engem is foglalkoztat, mivel a telefonomra utoljára Júniusban jött biztonsági frissítés.
Nem is mai darab, Note 9 Pro.
Ugyan mostmár van minden fontosra 2FA, illetve az OTP és Revolut kéri a pin kódokat, mégis bennem van néha, hogy mi van, ha valami keylogger kerül a telefonomra.
Főleg, hogy random esetekben az OTP pl. nem is kér megerősítést, ha valamiért fizetek...
Van a Redminek ez a gyári víruskeresője (Avast bázisú), ami amúgy soha nem talál semmit.Kb. 8 éve van Redmim, nem érzékeltem még bajt egyiken sem, de a legutóbbi gépes "támadásom" óta még mindig nem vagyok nyugodt.
Pénzt meg ezekre a védelmekre (is) kb. csillagos égig lehetne költeni.
[ Szerkesztve ]
Malaka!
-
Atish19
őstag
válasz spleenszuru #75933 üzenetére
Az a júniusi biztonsági frissítés engem jobban zavarna, mint a vírusírtó hiánya. Csak a novemberi frissítés foltozott 37 biztonsági rést és azért ott van még pár hónapnyi lemaradás ehhez képest is. Egyébként szerintem annak a telefonnak van is gyári megoldása víruskeresésre nem?
-
ƵøŁĭ
veterán
-
Tivibá
friss újonc
Szép jónapot Mindenkinek!Uj vagyok itt,és szeretnék segitséget kérni .Tudnátok androidra olyan virusirtót ajánlani,(fizetős,vagy ingyenes),ami megfogja a bőngészőn keresztül behatoló rosszindulatú "dolgokat"(adware,szkript,stb).A nagy neveket már kripróbáltam ,de hát.... .Előre is kösszönöm a válaszokat.Tivi.
-
salaud
aktív tag
Én a VPN-t szeretem benne, próbáltam már párat amit biztonsági szoftver biztosított, eddig ez vált be a legjobban. Mit kéne tudnia amúgy, amit pl az eset tud, az F-secure meg nem? Tényleg kíváncsi vagyok.
A Linux nem ingyenes. Meg kell fizetni a tanulópénzt. Az emberek 66 százaléka nem tud számolni! Gondoljatok bele, ez majdnem a fele!!
-
Tivibá
friss újonc
Kösszönöm !
-
Primary92
senior tag
Sziasztok!
Androidra nyújt valami érdemi védelmet az SMS-ben terjedő átverések ellen?
-
AtHoS
nagyúr
válasz Primary92 #75948 üzenetére
Mondjuk azon kívül, hogy vannak olyan tárcsázó alkalmazások, melyek nyújtanak ilyen jellegű "segítséget", magadon kívül nincs egyéb alternatíva
pl. nevesebb telefongyártók saját tárcsázó alkalmazásai kínálnak/nyújtanak ilyen jellegű figyelmeztetési védelmet pl. Samsung
Ehhez nem kell feltétlenül a márka saját tárcsázóját használni, elegendő, ha a neked szimpatikus tárcsázóban a bejövő hívások/sms-ek esetére engedélyezed a gyári hívóképernyő használatát. Mondjuk SMS esetén lehet mégis a gyári sms app-ot kell használni
De a teló használóján kívül nincs magasabb rendű védelem. Ha ott hiba van, akkor ....
read-only mode on the forum
-
UserX
addikt
Sziasztok!
Ezt, hogy lehet kikapcsolni??? Tegnap kezdte és valahányszor megnyitom a HA-t, feldobja! A beállítsok között nem találom. Chrome + bővítmény...
Köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
● TILOS a warez!
● Vírusos, vagy egyéb kártevőt tartalmazó linkek a topikban való elhelyezésére vonatkozó szabály:
Tilos a topikban bármilyen vírusos vagy lehetséges vírusos kártevő link elhelyezése.
Az ilyen linkek megosztása csak privátban, PH tagok számára osztható meg.
Ellenkező esetben a hozzászólás törölve lesz.
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
- Asszociációs játék. :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- iPhone topik
- Windows 7
- Apple notebookok
- Poco X6 Pro - ötös alá
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Ingyen kellene, de tegnapra
- További aktív témák...
- Windows 10/11 Home/Pro , Office OEM/Retail kulcsok
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest